![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (3) 1 [2] 3 קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Dec 24 2020, 20:16 PM
|
||
![]() "Different doesn't mean wrong" ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
פפף, הוא הסתכל עלי, אני מסב את מבטי, שילך כבר
________ יאאאאאאאאאאאאא -------------------- Ring 🌀 Quit 🌀 I wrote it for some reason 🌀 Credit to Idio ![]() "Trying to forget someone you love is like trying remember someone you never met." (Yuu Otosaka, Charlotte) --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 24 2020, 22:24 PM
|
||
![]() נגזרת זה לא תחליף לשכל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
המבט שלו היה תימהוני, וקצת זדוני.
הוא הזכיר לי את הכובען, אותו כובען שבגללו אני במוסד הזה. -------------------- כוסאומו למה הורידו לי את ההרשאה של ההודעות
מזל טוב פורטלוש --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 25 2020, 15:10 PM
|
||
הוא ממשיך לבהות בי כאילו אני איזה ארנב מטורף, אני מצטמרר, בררררר, המפגש איתו לא היה הכי כיף בעולם.
-------------------- Ring 🌀 Quit 🌀 I wrote it for some reason 🌀 Credit to Idio ![]() "Trying to forget someone you love is like trying remember someone you never met." (Yuu Otosaka, Charlotte) --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 26 2020, 19:10 PM
|
||
האדמה מתחתיי החלה לרעוד קלות.
לפי הבלגן ששרר סביבי, הנחתי שאני היחיד ששם לב. -------------------- כוסאומו למה הורידו לי את ההרשאה של ההודעות
|
|
פורסם ב: Dec 26 2020, 20:44 PM
|
||
הוא מסתכל מסביב כאילו קרה משהו, לא שמתי לב לכלום, מעניין מה קרה.
-------------------- Ring 🌀 Quit 🌀 I wrote it for some reason 🌀 Credit to Idio ![]() "Trying to forget someone you love is like trying remember someone you never met." (Yuu Otosaka, Charlotte) --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 26 2020, 21:22 PM
|
||
הרעידה התגברה.
עכשיו הייתי בטוח שמישהו שם לב לזה חוץ ממני. -------------------- כוסאומו למה הורידו לי את ההרשאה של ההודעות
|
|
פורסם ב: Dec 26 2020, 23:11 PM
|
||
המממ, הוא באמת נראה כאילו משהו מוזר קרה.
לא הרגשתי שום דבר, סך הכל קצת תזוזות בקרקע, לא ביג דיל. -------------------- Ring 🌀 Quit 🌀 I wrote it for some reason 🌀 Credit to Idio ![]() "Trying to forget someone you love is like trying remember someone you never met." (Yuu Otosaka, Charlotte) --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 27 2020, 15:36 PM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
צ ונזר
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 27 2020, 19:25 PM
|
||
בקיר שלידו ישב רינג (ככה קוראים לו?! אני לא זוכר את השמות של כל אלה שחיים סביבי.) החל להיווצר עיגול כחול עשוי אנרגיה. טוב זה משהו.
-------------------- כוסאומו למה הורידו לי את ההרשאה של ההודעות
|
|
פורסם ב: Dec 28 2020, 10:44 AM
|
||
הוא מסתכל על הקיר לידי, אני מסתובב ומסתכל גם.
אני לא רואה כלום. הוא מסתכל בעוד יותר תדהמה, אני מסתובב שוב. אני רואה עיגול כחול ענק. אני בורח לצד השני של החדר לפני שהעיגול יבלע אותי או משהו. _____ כןכן, קוראים לו רינג לא היה לי רעיון אתה יכול לקרוא לו אולי דול ואני אשנה בטפסים יאי, דול חחח -------------------- Ring 🌀 Quit 🌀 I wrote it for some reason 🌀 Credit to Idio ![]() "Trying to forget someone you love is like trying remember someone you never met." (Yuu Otosaka, Charlotte) --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 28 2020, 16:33 PM
|
||
אוי לול אני זוכר.
הדמות שלי פשוט לא זוכרת. _______ מתוך העיגול מציצות אוזניים ארוכות ולבנות... -------------------- כוסאומו למה הורידו לי את ההרשאה של ההודעות
|
|
פורסם ב: Dec 29 2020, 19:02 PM
|
||
אוזניים, אוזניים לבנות, אוזניים לבנות ארוכות.
אני כמעט רוצה לצרוח שארנב האביב בא לחטוף אותי אבל אני שותק. _______ אה, חחחחח -------------------- Ring 🌀 Quit 🌀 I wrote it for some reason 🌀 Credit to Idio ![]() "Trying to forget someone you love is like trying remember someone you never met." (Yuu Otosaka, Charlotte) --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 11 2021, 14:36 PM
|
||
אני כמעט בטוח שאני הוזה.
אבל כבר לא כשאני שומע את צרחתו של רינג -------------------- כוסאומו למה הורידו לי את ההרשאה של ההודעות
|
|
פורסם ב: Jan 11 2021, 15:14 PM
|
||
הוא מסתכל עלי כאילו הוא יודע משהו, אבל מה, מה הוא יודע?
|
|
פורסם ב: Jan 11 2021, 20:20 PM
|
||
רק אני והוא רואים.
חוץ מאיתנו אף אחד לא רואה את הכובען והארנב המגיחים לחדר האוכל -------------------- כוסאומו למה הורידו לי את ההרשאה של ההודעות
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |