![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (68) « ראשון ... 10 11 [12] 13 14 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Jan 4 2021, 17:08 PM
|
||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כן
-- אילו --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 4 2021, 18:32 PM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
לא היה מכונית
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 4 2021, 21:10 PM
|
||
![]() ההאלהה בפנינו ![]() ![]() ![]() ![]() |
היינו ממשיכים לרכוב על סוסים וזה דווקא היה נחמד.
-------------------- סאחים וחננות חייבים למות (אופס אני שניהם) פרק חדש! בפאנפיק שבטח פספסתם! לא נורא! אם אתם רוצים רענון סתיו אולי אני אעשה אחד כזה. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 4 2021, 21:34 PM
|
||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אילו לא
|
|
פורסם ב: Jan 5 2021, 08:56 AM
|
||
![]() כותרת אישית חדשה או משהו כזה ![]() ![]() ![]() ![]() |
היה כיריים
-------------------- יעל - באלי לישון - זה לא נגמר עד שזה לא נגמר --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 5 2021, 11:54 AM
|
||
![]() ההאלהה בפנינו ![]() ![]() ![]() ![]() |
היינו ממציאים מתקן מאוד מסובך להכניס לתוכו סירים ומחבתות. זה לא היה נוח לאף אחד וכולם היו מתלוננים.
-------------------- סאחים וחננות חייבים למות (אופס אני שניהם) פרק חדש! בפאנפיק שבטח פספסתם! לא נורא! אם אתם רוצים רענון סתיו אולי אני אעשה אחד כזה. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 5 2021, 13:46 PM
|
||||||||
אילו לא
-------------------- *חתימה זו נמחקה לצמיתות/ עד שיהיה לי כח לערוך אחת אחרת* הייתי חייבת להוסיף פה משהו, כי כן אני נואשת. תשרשרו איתי, זה טעם החיים שלייי (ופליז אל תנטשו). ג'סט שלחו ינשוף.
כל הזכויות על הציטוטים שמורות לדוד ריק שיצר את מאגר הציטוטים הנפלא העונה לשם מגנס צ'ייס --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
פורסם ב: Jan 6 2021, 09:44 AM
|
||
הייתה רכבת
|
|
פורסם ב: Jan 6 2021, 10:21 AM
|
||
היינו משתמשים רק באוטובוסים ומוניות (בשביל תחבורה ציבורית)
-------------------- כחול ולבן זה הצבע שלי - ישראלית גאה✡️ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 6 2021, 11:52 AM
|
||
![]() "Different doesn't mean wrong" ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אילו לא
____ יאאאא תודה על התגובות ג'יני ושנייייי אני עכשיו הולך לכתוב את ההודעההזו בכל המפים כדי שתקראוווו -------------------- Ring 🌀 Quit 🌀 I wrote it for some reason 🌀 Credit to Idio ![]() "Trying to forget someone you love is like trying remember someone you never met." (Yuu Otosaka, Charlotte) --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 6 2021, 12:03 PM
|
||
היה שעון
-------------------- כחול ולבן זה הצבע שלי - ישראלית גאה✡️ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 6 2021, 15:30 PM
|
||
![]() בטט מודע ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היינו מחשבים שעות לפי השמש
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 6 2021, 17:03 PM
|
||
אילו לא
|
|
פורסם ב: Jan 6 2021, 19:31 PM
|
||
היה מכוניות
|
|
פורסם ב: Jan 6 2021, 21:32 PM
|
||
![]() טרול ![]() ![]() |
היינו חייבים לרכוב על סוסים (באסה)
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |