![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (68) « ראשון ... 65 66 [67] 68 קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Jun 28 2021, 09:11 AM
|
||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הייתי מתה מחום
בואי לאילו הייתי רהמ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 28 2021, 09:18 AM
|
||
![]() Anything for our moony. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אילו לא
-------------------- נעמי - 16! - היא/את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 28 2021, 09:23 AM
|
||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היה מחשב
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 28 2021, 09:52 AM
|
||
![]() Anything for our moony. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
זה היה מאוד חבל
-------------------- נעמי - 16! - היא/את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 28 2021, 09:57 AM
|
||
אילו לא
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 28 2021, 10:47 AM
|
||
היה טלפון
|
|
פורסם ב: Jun 29 2021, 07:57 AM
|
||
![]() לכל העולם אתה מישהו, אבל למישהו אתה כל העולם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אז ההורים שלי היו מוצאים דברים חדשים להתמכר אליהם
-------------------- נעה ✨ 12 ✨ היא/את ✨ מיאו ✨אובססיבית לדמויות שלי✨ חננה גאה ![]() komi cant communicate and also I *sad* --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 29 2021, 14:13 PM
|
||
![]() i think i know... O, no, i do not ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אילו לא
-------------------- נתנאל - 14 - הוא/אתה - טניס שולחן - הפלאש - Hazbin Hotel ![]() :Alastor once said ''!tasty'' ''excuse me? I am in the middle of breakfast'' ''!thanks for another forgetable experience'' ''!well, that was a productive meeting'' ''!yes indeedy'' ''!I love seeing wastefull souls struggle to accomplish somthing meaningful and fail spactaculary'' ''...this face was made for radio'' ''...Ah, you are the one who ruind my coat! I definitly remember you now'' --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 1 2021, 18:27 PM
|
||
![]() לכל העולם אתה מישהו, אבל למישהו אתה כל העולם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היה טבלט
-------------------- נעה ✨ 12 ✨ היא/את ✨ מיאו ✨אובססיבית לדמויות שלי✨ חננה גאה ![]() komi cant communicate and also I *sad* --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 19 2021, 12:24 PM
|
||
![]() i think i know... O, no, i do not ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אז היינו משחקים רק בטלפון
-------------------- נתנאל - 14 - הוא/אתה - טניס שולחן - הפלאש - Hazbin Hotel ![]() :Alastor once said ''!tasty'' ''excuse me? I am in the middle of breakfast'' ''!thanks for another forgetable experience'' ''!well, that was a productive meeting'' ''!yes indeedy'' ''!I love seeing wastefull souls struggle to accomplish somthing meaningful and fail spactaculary'' ''...this face was made for radio'' ''...Ah, you are the one who ruind my coat! I definitly remember you now'' --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 19 2021, 12:57 PM
|
||
אילו לא
|
|
פורסם ב: Jul 23 2021, 12:45 PM
|
||
![]() מוגל |
היה חמצן
-------------------- בברכה,
גלעד סולומון ------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 25 2021, 08:28 AM
|
||
![]() נוב מדרגה ראשונה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אז היינו מתים
-------------------- אני
פרשתי. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 1 2021, 18:01 PM
|
||
אילו לא
|
|
פורסם ב: Aug 1 2021, 18:26 PM
|
||
![]() נוב מדרגה ראשונה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היה
-------------------- אני
פרשתי. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |