![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
פורסם ב: Dec 26 2020, 18:51 PM
|
||||
![]() מה לא פורים היום? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מנוסח בלשון זכר אך פונה לכל המגדרים 🎄 🎄 🎄 🎄 🎄 🎄 סנטה בבידוד! העץ כבר עומד לו לתפארת, יפה ומקושט, העוגיות מצטננות, נחות על יד האח. הכל מוכן ומתוקתק, לקראת החג שתכף בא. רק מה חסר, מה נעלם? המתנות, ואם כך- אז גם סנטה מן הסתם! היי משתמשים, לא תנחשו איזה חג נחגג אתמול! האמת שכנראה שכן. אם התשובה שלכם היא חג המולד- צדקתם! נו אתם יודעים, החג הזה עם סנטה קלאוס, המתנות, שירי החג, העוגיות המקושטות...החג המציין את לידת ישו. חג המולד, כמובן! כן, כן, חג המולד. אז כפי שבטח כבר הבנתם, המתנות נעדרו מכיוון שששששש- סנטה נמצא בבידוד! וזו בעיה רצינית! למה? טוב, תארו כמה התאכזבו כל הילדים שציפו לקבל מסנטה השנה פסנתר, תופים, גיטרה, או בעצם כל כלי נגינה שאפשר להעלות על הדעת! אוי, בהחלט מאכזב! איך אנחנו יכולים לעזור להם? אה, אני שמחה ששאלתם! אולי התופים כבר לא יגיעו בזמן לחג, ואולי סנטה נמצא בבידוד, אבל זה לא אומר שהילדים לא יכולים לקבל כלי נגינה חדשים. המשימה שלכם היום תהיה "לבנות\להכין" (כמובן שלא באמת לבנות, רק לתאר) כלי נגינה מאולתר וחדש מדברים שניתן למצוא בבית, פלוס הוראות הפעלה לכלי, ואיך לא- התנצלות קטנה לילדים על שלא קיבלו את המתנה בזמן!
על ההשתתפות תקבלו 150 חרמשים לכבוד החג, וכמה ילדים שמחים! :) ניתן להשתתף עד ל-2בינאור, בצלחה! וכל הכבוד לאלו ששמו ❤ שהפעילות בנוייה בצורת עץ חג מולד ;)))))))) -------------------- אמ קיי, דארלינג ~ היא\את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 26 2020, 19:41 PM
|
||
![]() דביל מהאגדות ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם+כינוי: פפ
שם הכלי+ממה הוא עשוי ואיך הוא הורכב\הוכן: שם הכלי - פסנתר (טוב, ציפיתם ממני לפחות מזה??) אז ככה: לוקחים ארון, חותכים אותו לשניים. את החלק העליון הופכים, ואז לוקחים 50 עטים לבנים ו35 עטים שחורים ומדביקים על החלק העליון של הארון לפי הסדר הבא: לבן,שחור,לבן,שחור,לבן,לבן,שחור,לבן,שחור,לבן,שחור,לבן,לבן. לחזור על זה 7 פעמים. (למי שלא הבין: ככה בנויים הקלידים של הפסנתר.) לאחר מכן לוקחים שלושה בקבוקי שמפוים (שמפו ברבים) ריקים ומדביקים לחלק התחתון של הארון. אלו יהיו הפדלים. חשוב לצבוע אותם בזהב - כדי להשרות תחושה כאילו אתה באמת מנגן בפסנתר - לא על גרוטאות. הוראות הפעלה+התנצלות קטנה: קחו כיסא בלי משענת, ברוסית זה נקרא טבורטקה, והתשייבו עליו. כעת, הניחו את רגלכם הימנית על הפדל הימנית ואת הרגל השמאלית על הפדל השמאלית. (אם אין לכם רגל אמצעית - בשביל הפדל האמצעית - זה בסדר! אף פעם לא משתמשים בה! מעניין למה היא עדיין קיימת, ברצינות, אני מנגנת 10 שנים ועוד אף פעם לא השתמשתי בה.) מכתב התנצלות: חברים יקרים,חג מולד שמח! לצערי אני בבידוד לכן לא יכולתי להביא לכם מתנות :< אבל אל דאגה! נועם החמודה באה לעזרתי והכינה לכם מתנה מאולרת כדי שתשמחו שבכל זאת קיבלתם מתנה :> ממני, סנטה הארות\הארות\סנטה בבידוד: וווואואוואואואואוו אז בגלל זה הפעילות ירוקה וה"גזע" של העץ הוא בצבע חום? (כאילו הלמטה) עזבי לאמשנה זה מהמםםםםם זה שזה בצורת עץ אשוחחחח -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 26 2020, 21:08 PM
|
||
![]() חברים הם כמו דיסקים... הטובים תמיד שרוטים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם+כינוי: יובל, gg king
שם הכלי+ממה הוא עשוי ואיך הוא הורכב\הוכן: תופים מוצרים להכנה: 2 סירים, 2 מערוכים, שולחן אחד, מסקנטייפ אחד. הרכבה: שמים את 2 הסירים על השולחן, עוטפים אחד מהם במעט מסקנטייפ, ועוטפים ממש קצת את הקצוות של המערוכים במסקנטייפ. הוראות הפעלה+התנצלות קטנה: הוראות הפעלה: מתופפים על הסירים ולכל סיר יש צליל שונה. התנצלות: מה אתם בני שלוש!?!?! מי בוכה על זה שהוא לא קיבל מסנטה איזה תוף או פסנתר??? תשרדו, אתם לא בני שלוש אבל כפיצוי קטן הכנתי לכם תופים, עכשיו עופו לי מהעיניים בכיינים שכמוכם! אה, ובחג המולד הבא כל אחד מקבל גרוש! הארות\הארות\סנטה בבידוד: ואני אהיה בבידוד גם חג מולד הבא אם לא תלמדו לא לבכות!! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 26 2020, 22:27 PM
|
||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם+כינוי: קרמיט, קרמיט
שם הכלי+ממה הוא עשוי ואיך הוא הורכב\הוכן: אריאווללי (Arievlali). עשוי מקולה המתקתק של אלה לי קקי, שערותיה הייחודיות של אווה־מושו מקס ומראה המפתה של אריאנה גרנדה (יש האומרים כי היא הייתה המחוזרת הראשונה לפני אלה, אך עוד לא קיימות עדויות לדבר). שלב ראשון: חטפו את אלה לי להב ותירו לה בראש מספר פעמים. לאחר שווידאתם כי להבה נמצאת ללא רוח חיים, דחסו אותה למקפיא שבביתכם העלוב כדי לקרר את להבת החיים העזה שעוד בוערת בגופתה. לאחר שבוע, הוציאו את הגופה המרקיבה. השתמשו בה לסיאנס אפל במיוחד בו תזמנו את רוחה של אלה לי להשתכן מחדש בגופה הישן, ולאחר שתשתף עמכם פעולה, ערכו עמה עסקה - החזירו לאלה לי את גופתה בתמורה לקולה המרהיב - זהו מרכיב חשוב מאוד בכלי הנגינה שלכם שלא תוכלו לוותר עליו, משום שכלי הנגינה לא יפעיל שום קול ממשי אם לא תיקחו את קולה של להבה אל תוך הכלי. לאחר שהחזרתם את נשמתה של אלה לי אל גופה והיא העניקה לכם את קולה, שמרו את הקול בתוך צנצנת מסתורית שסופרת הפנטזיה סיגלית דיל תביא לכם במפגש הקוראים הקרוב שלה. שלב שני: צאו לנסיעת עסקים באמריקה הצפונית. אם אתם עדיין ילדים שצעירים מדי בשביל נסיעת עסקים, הסתננו לנסיעת עסקים של פראייר אחד. לאחר שמטוסכם (או המטוס של הפראייר) נחת, התקדמו לעבר הכיכר הקרובה ביותר, עמדו במרכזה וצעקו באלבנית עתיקה: "אווה־מושו מקס! אני מזמן את כוחותייך ומבקש את שירותייך העליונים!". כיוון ואווה־מושו מקס דוברת אלבנית עתיקה במיוחד (היא הייתה קיימת עוד בתקופת האלבניקונים־אהובים הראשונים), היא תישמע אל תפילתכם מעוררת־הרחמים ותציע לכם את שירותיה. ברגע שתעוף אליכם עם כנפיה הטהורות מארמון הכבוד שלה, הוציאו מהר מכיסכם שק גדוש במטבעות זהב - אווה תעריך רק אנשים בעלי עושר וכבוד. אמרו לה שוב באלבנית עתיקה: "שערך הלבן הינו שלי, שכן אחרת לא אציע לך את ממוני הרב, הו אלת החסד, הכבוד, העושר, הפריון, האהבה, החוזק, המלחמה, החוכמה, הנסתרות, דאעמרו שיילמו אירגעון וחיבדטון. קעמרו שנסתה לעולם אווה־מושו מקס." אם אווה תחייך, סימן שהצלחתם במשימתכם. היא תעניק לכם חלק נכבד משערה הייחודי, ואם נכשלתם היא תעוט עליכם בטפריה האיומים ותרצח אתכם לעיני־כול. שלב שלישי: אספתם כעת את שני המרכיבים הראשיים: קולה של אלה־לי להב, ושערות הכפור של אווה־מושו מקס. כעת עליכם לקחת את מראה היופי של אריאנה גרנדה. הסתננו למטוס הפרטי של אריאנה גרנדה, תעיפו את כולם חוץ ממנה מהחלון ואז השתחוו לפניה ביראה ופחד בהצהרה שאתם מחזרים טהורים. סביר להניח שלא תאמין לכם, ולכן עליכם לומר לאחר מכן את המשפט הבא: "הָיִיתִי כַּאֲשֶׁר אֲאִירוֹ עוֹד נִקְרָא בַּיָּמִים הָאֵלּוּ עִדּוֹ, הָיִיתִי עוֹד כַּאֲשֶׁר לִיטֶרְדֶּל הֵכִינָה אֶת תַּבְשִׁילֶיהָ וּמַטְעַמֶּיהָ לְמַעַן הַמִּסְדָּר וְלֹא לאלהבה הַקְּדוֹשָׁה (בְּלַחַשׁ: תְּבֹרַךְ, תִּתְקַדֵּשׁ, תְּחֻזַּר לְעֹלָם וָעֶד סִיּוּם). נֶאֱמַנְתִּי נָעַמְתִּי וְרָקַדְתִּי וְזִמַּרְתִּי וְשָׁרְתִי וְשִׁבַּחְתִּי וְעָנִיתִי לְכָל מִזְמוֹרֵי הַטּוֹב שֶׁל חוֹף פַּלְמָח וְעוֹד אֶשְׂמַח וְאֶעֱלֹז וְאֶרְקֹד לְעֹלָם וָעֶד." לבה יישבר ואתם תשיגו את אמונה. היא תעניק לכם פיסת יופי מן כל הילת היופי הזוהרת שלה, ועכשיו הגיע הזמן להרכיב את הכלי המרהיב שלכם. שלב רביעי: הכלי שלכם צריך להיות בצורה ובגודל של מקל הליכה סביר. הדקו את כל שערות הכפור של אווה־מושו מקס לצורה כזאת שתיראה כאילו יש לכם מקל הליכה חלול מפרווה של דוב קוטב. אחר כך, הכניסו בחלק החלול של המטה את קולה של אלה לי להב ששמרתם בצנצנת קודם. יכול להיות שתשמעו את הקול הזה מהדהד בנשמתכם ובכלי הנגינה בחרדה איומה, אך אל תירתעו. זוהי הדרך של אלה לי להטביע את חותמה. בכל אופן, צפו את מטה הקסם במשחת היופי של אריאנוש לאחר שהפכתם את הפיסה למשחה. המטה שלהם כבר לא יהיה חלול יותר, והוא ייראה מבריק ויפה יותר מאי פעם. כל המרכיבים האלו יחד יצרו את הכלי המושלם מכל הבחינות המוזיקליות. הוראות הפעלה+התנצלות קטנה: הפעילו את הדמיון שלכם. אתם רוצים שהוא יפעיל קול של קרנף מפליץ? אין בעיה! דמיינו אותו מוציא את הפלוץ החזק ביותר בעולם שקרנף אי פעם עשה, והמטה יעשה מה שדמיינתם. אתם רוצים לשיר בלי להביך את עצמכם? אין בעיה! דחסו את כל נשמתכם וקולכם וכוונתכם לתוך הכלי הזה, ופשוט תשירו. הכלי הזה יוציא את הקול של כל התגלמות הטוב והאהבה בעולם, בזכות נשמותיהן של אלה־לי, אווה־מושו מקס ואריאנוש שטמונות וחתומות בתוך הכלי הקסום הזה. הוא יכול לעשות עבורכם כל דבר - השתמשו בו בחוכמה. אה, ואם אתם תוהים למה סנטה קלאוס כזה מוזר, התשובה הפשוטה לכך היא שאני פשוט לא סנטה קלאוס!!! אני קרמיטון, ורצחתי את סנטה קלאוס לאחר שהוא התעצל להכין לכם את המתנות אפילו כשהוא בבידוד. מהיום אני אהיה סנטה קלאוס החדש, ככה שאתם יכולים לצפות לים של מתנות מקסימות ממני. מתנצל בשם הזקן ההוא, ביי! :> הארות\הארות\סנטה בבידוד: זה היה כיף. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 30 2020, 12:31 PM
|
||
![]() "Different doesn't mean wrong" ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם+כינוי: רינג, רינג
שם הכלי+ממה הוא עשוי ואיך הוא הורכב\הוכן: גיטרה, לוקחים דלת של חדר, אבל מכמה חדרים ושוברים בצורה של המסםר שמונה. בגלל שאתה לא מוכשר תצטרך לעושת את זה שוב. עכשיו, מעולה, קח עוד םיסת עץ דלתית שהמסת טיםה כדי שתתעגל ואז תדביק אותה בין שתי השמונה אבל בתור מסגרת כדי שיהיה מעמד. תדביק את שלושת החלקים ויהיה לך את הגוף של הגיטרה. בחלק העליון של הגיטרה תחורר עיגול כדי שיהיה חור לאקוסטיקה. תיקח משקוף של דלת ממד כדי שיהיה מברזל ותוסיף עליו חוטי תיל (כי למה שלא יהיה את זה בבית), אם אין לך אז תיקח מסרק, תשבור לו את השיניים ואלו יהיו המעצורים בין כל דבר ודבר, לא המיתרים, למיתרים ניקח גומיות בצורותצשונות שכולן ארוכותתתת ונחבר על המשקוף ברזל בצורה רוחבית ולא אנכית כמו מקודם ואז תצא לכם גיטרה ממש גיטרתית! רק בלי אפשרות כיוונון אבל לא נורא. הוראות הפעלה+התנצלות קטנה: קחו את היד שלכם או מפרט או סיכת שיער קטנה ותתחילו לפרוט כל המיתרים (גומיות). אם אתם רוצים להוציא עוד צלילים תלחצו עם האצבעות שלכם על מקומות שונים בגומייה ותמשיכו לפרוט על הגומייה, פורטים על הגומייה בצד של החור החלול שבגיטרה. נ.ב. מסתבר שצריל גם התנצלות אז סליחה, תהנה עם הגיטרה! הארות\הארות\סנטה בבידוד: יאי, עץ אשוח!! -------------------- Ring 🌀 Quit 🌀 I wrote it for some reason 🌀 Credit to Idio ![]() "Trying to forget someone you love is like trying remember someone you never met." (Yuu Otosaka, Charlotte) --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 30 2020, 13:18 PM
|
||
![]() סקיב ![]() |
שם+כינוי: ג'יני73
שם הכלי+ממה הוא עשוי\הוכן: חליל לוקחים מוט עץ או סתם מערוך ישן לעשות חור עם מברג או עם מסמר (תלוי אם זה חזק או לא) עושים את כל החורים שצריך לחליל ותתחילו לנגן (זה הרבה יותר מסובך ממה שזה נשמע) הוראות הפעלה+התנצלות קטנה: פשוט תנגנו תשימו אצבע על החורים וכל פעם תצא מוזיקה אחרת (וכן אני יודעת לנגן בחליל פשוט זה לא שבאמת אתם תבנו את זה נכון?) התנצלות: טוב מגיע לכם התנצלות כי לא קיבלתם מתנות אבל תכלס יותר כיף להכין בעצמך לא? (אפילו שכמו שכבר אמרתי אתם לא באמת תכינו את זה (אני לא לפחות)) הארות\הערות\סנטה בבידוד: אחלה. פעילות מגניבה -------------------- יעל|10 וחצי|כותבת הרבה| קוראת| אלרג'ה|מסדר עוף החול| גריפינדור|בטל"ר|מחנה החצויים|משפחת הקוסמים והחצויים|
[iגריפינדור - כי האריה הוא מלך (החיות)! גריפינדור - כי חייב ליהיות מישהו שיבעט בגברת נוריס. גריפינדור - כי מישהו חייב לנצח את כולם. גריפינדור - כי רק האישה השמנה שלנו יכולה לפוצץ את החלון של החדר מועדון בעזרת צרחת - קול - גבוה - ומטריד... גריפינדור - כי קווידיץ' הוא השם השני שלי... אה, וגם, אסור לשכוח, כי לגריפינדור יש הכי הרבה כוח, יצירתיות שופעת, טוב לב ואומץ, כי כאן אין שום קומץ. אם את/ה גם גריפינדורי/ת אנא ממך העתק/י את זה לחתימה שלך לצורך גיבוי הגריפינדורים בפורטל!! האריות שולטים!!! אה ואיך שכחתי מסדר עוף החול שולט!!! User Posted Image ארץ האגדות? הארי פוטר? כנסו! כנסו לדיון שלי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 1 2021, 16:12 PM
|
||
![]() כותרת אישית חדשה או משהו כזה ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם+כינוי: יעל, הרמיוני445
שם הכלי+ממה הוא עשוי ואיך הוא הורכב\הוכן: תוף תוצרת בית! מרכיבים: 1. קופסת שימורים ריקה 2. חתיכת בד 3. שיפוד 4. מספרים הוראות הכנה: שלב 1. קחו את קופסת השימורים ועטפו אותה בבד. שלב 2. חתכו את השיפוד לשני חלקים שווים. שלב 3. הכו בשיפוד החתוך על קופסת השימורים, והרי לכם תוף מוכן! הוראות הפעלה+התנצלות קטנה: להכות בקופסת השימורים עם השיפודים. היי לכם ילדים קטנים וחובבי מוזיקה! לצערנו סנטה קלאוס בבידוד, אבל אל דאגה! הכנתי לכם תוף תוצרת בית! השתמשו בו בחוכמה ושגעו את הוריכם עוד היום! הארות\הארות\סנטה בבידוד: -------------------- יעל - באלי לישון - זה לא נגמר עד שזה לא נגמר --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 3 2021, 00:09 AM
|
||
![]() מה לא פורים היום? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כל הכבוד על ההשתתפות, ננעל
![]() -------------------- אמ קיי, דארלינג ~ היא\את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |