![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
פורסם ב: Dec 29 2020, 02:00 AM
|
||||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הפועל שלי||פעילות "שלום וברוכים הבאים לשעשועון 'העסק את הפועל!' והפעם בתוכניתנו..." פיהקתי, שוב התוכנית המשעממת הזו. לפתע שמעתי משפט שתפס אותי "איזה פועל אתם הייתם בוחרים!?" אז כמו שהבנתם (או שלא) מסיפור הרקע ההזוי פה, תפסה אותי השאלה "איזה פועל אתם הייתם מעסיקים?" סבבה, אוקיי. אבל מה הקשר של זה אלינו? ומה הקשר לפאנדום!? אז ככה, כמו ששמתי לב כשקראתי את הספר, ווילי וונקה מעסיק כל מיני פועלים מסיבות שונות ומשונות. נגיד את הסנאים הוא מחזיק כדי לקלף אגוזים. ואת האומפה לומפה כדי להציל אותם ממקום המגורים והתנאים הנוראים שהם חיו בהם קודם. עכשיו זה יותר ברור. אבל מה הקשר אלינו? אני מייד אסביר. בפעילות אתם תצטרכו לבחור פועל למפעל ולהסביר למה. נגיד אני הייתי לוקח עכברים בשביל ממתק שדורש משהו(נגיד גזר) מרוסק, מכיון שעכברים לועסים דברים טוב ומהר, והופכים אותם למרוסקים כמו שצריך. הבנתם? יאללה טופס!
הפעילות תיסגר עוד שבוע מהיום ועל ההשתתפות תקבלו שלושה פ"מים בטעם שוקולד בהצלחה! ותהנו! -------------------- ליאו ✨ פעם היו פה שירים ✨ חתודרקון ✨ פיתה עם חומוס
הנני הדוד בולד לא פרשתי, אני בהפסקה נצחית עם גיחות מדי פעם. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 29 2020, 10:31 AM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם וכינוי: מיקה, בצד
הפועל שבחרתי: קוף! למה בחרתי את הפועל הזה: כי הממתק שהוא יהיה אחריי עליו זה ממתק בננות ושוקולד, אז התפקיד של הקוף הוא לקלף את הבננות (קופים יודעים לעשות את זה!) הארות/הארות/שתיים בלילה/ אומפה לומפה! יותר תשע וחצי בבוקר מאשר שתיים בלילה, ראשונה!! -------------------- 🌻MIKA||SHE\HER🌻 מסטיקים|ציניות|הארי פוטר|פרסי ג'קסון ![]() תפרצו לי כבר לחתימה מעצבנים --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 29 2020, 15:29 PM
|
||
![]() חיייייזרים זה מצחייייייייייק ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם וכינוי: חנה, Mowgli the frog
הפועל שבחרתי: דובים למה בחרתי את הפועל הזה:לפחות שורה וחצי. כידוע, בשביל המון סוגים של ממתקים משתמשים בג'לטין דגים, אבל ווילי וונקה כמובן לא קונה מוצרים בחנויות רגילות אלא מכין הכול במפעל שלו, ולכן יש לו בריכת דגים ענקית ומפוארת שלידה הוא מעסיק דובים. הדובים צדים בשבילו את הדגים בשביל הג'לטין ובתמורה ווילי נותן להם רשות גם לאכול דגים כרצונם. הארות/הארות/שתיים בלילה/ אומפה לומפה! רעיון מוזר היה לי >< -------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 29 2020, 15:37 PM
|
||
![]() בטט מודע ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם וכינוי: שיראל, בצד :)
הפועל שבחרתי: רקונים למה בחרתי את הפועל הזה:לפחות שורה וחצי כי רקונים ידועים בזה שלפני כל ארוחה שהם אוכלים הם שוטפים 'ידיים' בנחל וגם בין ביס לביס. ומכיוון שהם שומרים על ההיגיינה וכידוע במפעל לשוקולד צריך ניקיון וזה... אז הם יעזרו לשמור על הניקיון וגם הם עצמם נקיים הארות/הארות/שתיים בלילה/ אומפה לומפה! יצא ניסוח קצת מוזר -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 29 2020, 17:19 PM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם וכינוי: אבישג, אין לי משוג
הפועל שבחרתי: חתול למה בחרתי את הפועל הזה: כי חתולים הם כאלה סופר- ניקיון, הם מלקקים את עצמם כל הזמן ומכסים אחרי שהם משתינים. זה יכול לעזור לגרום לניקיון, לדוגמא, אם נופל שוקולד על הרצפה (הם יהיו מאולפים, כמו הסנאים) הם יעיפו אותו משם, ואומפה לומפה לא יעז לעשות שטות כשהחתול משגיח. חתולים הם אם עיניים מאוד טובות, אם אישונים גמישים, הם יכולים לראות הכול ולבדוק עם העבודה טובה. הארות/הארות/שתיים בלילה/ אומפה לומפה! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 29 2020, 19:28 PM
|
||
![]() טרול ![]() ![]() |
שם וכינוי:אביאל kirigaya kazuto
הפועל שבחרתי: עכבישים למה בחרתי את הפועל הזה: בגלל שעכבישים כידוע טווים קורים! ואם מצרפים מספר קורים זה נהיה חזק! אז אם הם עובדים בהרמוניה הם יכולים לשאת משאות כבדים! ולקשור דברים הרמטית! ואם רוצים להוריד את הקורים שופכים עליהם מים! ועוד סימן קריאה! הארות/הארות/שתיים בלילה/ אומפה לומפה!יאיי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 5 2021, 10:42 AM
|
||
![]() מוגל |
שם וכינוי:דויד, בצד
הפועל שבחרתי: פנתר שחור למה בחרתי את הפועל הזה: כי ווילי וונקה מחזיק במפעל השוקולד הגדול בעולם כלומר הוא מרוויח כמויות עצומות של כסף וכמובן כסף מושך גנבים אבל רוב הגנבים יעדיפו שלא להתמודד עם פנתר שחור בדרך אל הכספת לכן הפנתרים השחורים יהיו שומרים הארות/הארות/שתיים בלילה/ אומפה לומפה! -------------------- אבדה קדברה*אתה מת
זהו אין יותר חתימה לכו מפה, אתם עדיין מסתכלים אמרתי לכו! דיי כברררר! עכשיו אני באמת מפסיק לכתוב ביי אם אתם כבר כאן תיכנסו לזה- https://hportal.co.il/index.php?act=fanfict...1774&showchap=1 ולזה- https://hportal.co.il/index.php?act=fanfict...1474&showchap=1 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 5 2021, 11:58 AM
|
||
![]() ההאלהה בפנינו ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם וכינוי: רוני, חולמני
הפועל שבחרתי: דרדסים למה בחרתי את הפועל הזה:כי הם תמיד שמחים לעבוד ולעזור! וממש כמו האומפה לומפה, הם שרים כשהם עובדים, אז הם היו מסתדרים ביחד מעולה. חוץ מזה, יש דרדס לכל תפקיד, אז אפשר ביחד לתת להם לעשות הרבה משימות מגוונות. הארות/הארות/שתיים בלילה/ אומפה לומפה! -------------------- סאחים וחננות חייבים למות (אופס אני שניהם) פרק חדש! בפאנפיק שבטח פספסתם! לא נורא! אם אתם רוצים רענון סתיו אולי אני אעשה אחד כזה. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 9 2021, 16:18 PM
|
||
![]() כותרת אישית חדשה או משהו כזה ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם וכינוי: יעל, הרמיוני445
הפועל שבחרתי: הרמיוני למה בחרתי את הפועל הזה: הרמיוני ממש חכמה והיא יכולה לעזור לווילי וונקה ולפועלים האחרים לתכנן כל מיני ממתקים מסובכים ולהכין אותם. היא גם יכולה לעזור לאומפה לומפה לתכנן תפקידים ולוחות זמנים. הארות/הארות/שתיים בלילה/ אומפה לומפה! -------------------- יעל - באלי לישון - זה לא נגמר עד שזה לא נגמר --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 24 2021, 12:34 PM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אופס
דיליי משוגע 😅 כל הכבוד לכל המשתתפים. תגמול יתווסף בקרוב ננעל -------------------- ליאו ✨ פעם היו פה שירים ✨ חתודרקון ✨ פיתה עם חומוס
הנני הדוד בולד לא פרשתי, אני בהפסקה נצחית עם גיחות מדי פעם. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |