![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
פורסם ב: Dec 29 2020, 13:14 PM
|
||
![]() מי שטוב לו ושמח, לא בבר אילן ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מתכון לחביתה חביתת שלוש דולר שם המאכל: אצלנו בבית קוראים לזה חביתת שלוש דולר (ההסבר בסעיף הבא..) מקור המאכל: טוב, זה לא ממש מאתר אינטרנט אז, מאבא שלי? מידע על המאכל: החביתה נפוצה יחסית בארצות הברית ונקראת בשם "חביתת שלוש דולר" וניתן למצוא אותה בהמון בתי קפה בדרך כלל בבקרים.כי זה המחיר שלה. מדובר בחביתה רגילה לגמרי. עם כמה תוספות שמשדרגות אותה לרמה חדשה. ניתן גם (מי שרוצה) להוסיף תבלינים שלא כאן או לשנות את הרכיבים, כי בסופו של דבר, זאת רק חביתה.. רכיבים: 3 ביצים כוס תפוחי אדמה אפויים חתוכים לקוביות (חשוב להשתמש בתפוחי אדמה שכבר אפויים כי הזמן במחבת לא מספיק לבישולם ואז הם יוצאים לא מבושלים). מעט כוסברה מלח לפי הטעם שמן/חמאה – למחבת. פלפל שחור - לפי הטעם ניתן להוסיף לחביתה גם דברים סתם לפי הטעם כמו לדוגמה חלב (אבל זה במקרה ותפוחי האדמה לא בחזקת בשרי, כמו שתמיד אצלנו...) כלים: קערה קטנה (לערבוב) מזלג (להטרפה) מחבת בינונית/ גדולה מרית אופן ההכנה: שוברים את הביצים וטורפים אותן (הטרפה = תנועות ערבוב סיבוביות על הצד) מוסיפים את המלח ופלפל וממשיכים להטריף. עכשיו מוסיפים את תפוחי האדמה והכוסברה ומערבבים. שמים את המחשבת על הכיריים ופותחים את הכירה. מורחים על המחבת את השמן/ חמאה שופכים את הבלילה למחבת מחכים 3 דקות (בערך, תולי בחום אם המחבת על אז גבוהה אז זה הרבה פחות) והופכים לצד השני. מחכים עוד 2-3 דקות (עד לקבלת גוון מוזהב) ומוציאים מהמחבת בעזרת המרית והשלב האחרון- אוכלים מהר לפני שהיא תתקרר! ![]() דעה אישית אז איך הכרתי אותו? לפעמים נשארו משבת תפוחי אדמה חתוכים אז אבא שלי החליט לעשות משהו שהוא ראה הרבה בארצות הברית- לבשל אותם עם חביתה. מדובר במאכל יחסית קל להכנה אבל משביע מאוד וטעים. לקחת את החביתה הרגילה ולהוסיף לה משהו משביע (תפוחי האדמה) והופ זאת יכולה להיות ארוחת בוקר מהסרטים (חסר רק מיץ תפוזים ליד...) בתאבון! -------------------- ![]() אבידג - פרשתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 29 2020, 13:27 PM
|
||
![]() תפוח אדמה זה שלמות הבריאה והתגלמות הטוב בעולם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קודם כל, כל הכבוד!
אני ממליצה לך להרחיב קצת יותר את המידע על המאכל ואת הדעה אישית. בנוסף הייתי מורידה את הגרשיים בכותרת. נוסף ללינקיה. ![]() -------------------- הודיה, 17, פעם הייתי פעילה היום פחות. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 29 2020, 14:47 PM
|
||
![]() "Different doesn't mean wrong" ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מתכון ממש יפה!
לא הכרתי. רק, יצא לך בטעות פעמיים הדעה האישית, אחד מעל התמונה ואחד מתחת לתמונה. -------------------- Ring 🌀 Quit 🌀 I wrote it for some reason 🌀 Credit to Idio ![]() "Trying to forget someone you love is like trying remember someone you never met." (Yuu Otosaka, Charlotte) --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |