![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
פורסם ב: Dec 30 2020, 00:09 AM
|
||||
![]() קוסם בינוני ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
תקוות חדשות פעילות שלום משתמשים ומשתמשות, וסיום שנה שמח לכולם! היום חשבתי לעצמי על השנה המטורפת הזאת שהייתה לנו, 2020... כל הזכרונות המטורפים, הקורונה. לחשוב שהיא ככה מסתיימת זו הרגשה מוזרה, אבל עם זאת גם מלאה תקווה. פתאום עלה לי רעיון נחמד, מה אם אחת השנים בהארי פוטר הייתה כמו שלנו? מוזרה כזאת, בדיוק כמו שלנו! תחשבו לעצמכם, סנייפ מלמד בזום! זה יכול להיות כל כך מצחיק, נכון? אבל זה לא הסיבה שבאתי לדבר אתכם היום, כי כמו שהשנה הזאת הייתה מטורפת, אני בטוחה שלהרבה ממכם יש תקוות לשנה החדשה, כאלה שמחזיקות בתקופה הזאת. אני דיי בטוחה שגם לדמויות שלנו בספרים היו יכולות להיות תקוות שונות ומשונות אם הם היו עוברים שנה כמו שלנו הייתה, נכון? וזאת תהיה הפעילות שלנו היום... אוו נחמד, אפשר הסבר יותר רחב? כמובן, אני אשמח להסביר! אז כמו שאולי הבנתם בפעילות של היום תצטרכו לבחור דמות, לחשוב על שנה בהוגוורטס, לחשוב על האירועים שקרו לדמות באותה שנה ולדמיין איך הם היו נראים אם השנה שלהם הייתה בדיוק כמו השנה שלנו. לאחר מכן, תצטרכו לחשוב לעצמכם עם איזו תקוות הדמות יוצאת לשנה שתבוא לאחר מכן, לאחר שנה כמו זו שהייתה. קחו למשל את הרמיוני בשנה השלישית. אני מתארת לעצמי שבמקום לקחת מחולל זמן ולנסוע בזמן לעבר כל השיעורים היא הייתה פותחת מלא מחשבים במקביל לזום, או מבקשת שעות זום מיוחדות לעצמה. לשנה הבאה היא תצא עם תקווה שהמורים למדו מהזום דברים ושהם יעזרו לה עם כמות השעות. לאחר מכן אם תרצו, תוכלו לשתף תקוות משותפות שלכם ושל הדמויות ל2021. נשמע מושלם, נכון? אז קדימה, רוצו להשתתף על ידי מילוי הטופס כאן למטה! הטופס:
הפעילות תסתיים עוד 8 ימים ועל ההשתתפות בפעילות תקבלו 120 חרמשים! בהצלחה (: -------------------- שירה ♫ ☀ שרלוק הוא ארנב ♫ מוזיקה זה החיים ☀ תשתתפו בהספרים כן? ♫ אוכל זה החיים ☀ ![]() סוף חתימה! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 30 2020, 09:53 AM
|
||
![]() חברים הם כמו דיסקים... הטובים תמיד שרוטים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם+כינוי: יובל, gg king
הדמות שבחרתי: לונה לאבגוד השנה שבחרתי בהוגוורטס+איך היא נראית לדמות: השנה השנייה, כל הזמן היו מתקרבים אליה יתשטושים עוקצים שמדבקים את המחלות שלהם והיא לא הצליחה להדוף אותם. התקוות שלה לשנה הבאה: שהיא תבריא ושימציאו קרם שיותר נוגד את היתושטושים תקוות משותפות לי ולדמות (לא חובה): ההבראה, היא רוצה שימציאו קרם כדי שלא רק היא תבריא, ואני רוצה שישתמשו ב"קרם" (חיסון) שהמציאו כבר (אבל רק למי שבאמת זקוק) ונחזור לשנה רגילה ובלי הפתעות (למרות שאני לא אומר שהשנה הזאת היתה לא מעניינת, אז עם הפתעות רק פחות, טוב, נו אתם יודעים. הערות\הארות\יהיה טוב: יהיה טוב(: --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 30 2020, 12:01 PM
|
||
![]() מוגל |
שם+כינוי: דויד, בצד
הדמות שבחרתי: הארי פוטר השנה שבחרתי בהוגוורטס+איך היא נראית לדמות:שנה: שניה איך השנה הייתה נראת: דובי היה מנסה כל הזמן לחסום את הרשת של משפחת דרסלי כדי שהארי לא יכנס לזומים בגלל שהוא מפחד שהארי יהפוך לאבן ומפחת דרסלי תשתגע בגלל שלא יהיה להם אינטרנט ויאשימו את הארי ובכל מקרה הם לא יתנו להארי להתחבר לזום. התקוות שלה לשנה הבאה: שהשנה הבאה לא תהיה בזום וללא הדרסלים שעושים פרצופים לועגים בזום וללא דובי שיהרוס להארי את החיים תקוות משותפות לי ולדמות (לא חובה): הערות\הארות\יהיה טוב: -------------------- אבדה קדברה*אתה מת
זהו אין יותר חתימה לכו מפה, אתם עדיין מסתכלים אמרתי לכו! דיי כברררר! עכשיו אני באמת מפסיק לכתוב ביי אם אתם כבר כאן תיכנסו לזה- https://hportal.co.il/index.php?act=fanfict...1774&showchap=1 ולזה- https://hportal.co.il/index.php?act=fanfict...1474&showchap=1 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 30 2020, 13:00 PM
|
||
![]() "Different doesn't mean wrong" ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם+כינוי: רינג, רינג
הדמות שבחרתי: פרופסור סנייפ השנה שבחרתי בהוגוורטס+איך היא נראית לדמות: המממ, הראשונה? הוא צעק על כל התלמידים מהזום שםה עם מצלמה סגורה ושיפתחו מיד. התקוות שלה לשנה הבאה: שהכל יחזור להיות כרגיל כי כבר נמאס לו לצעוק על אנשים בזום,הוא רוצה לצעוק עליהם כשהוא רואה אותם, רק ככה הוא רואה את הצמרמורת והלחת והכעס כשהוא מוריד להם נקודות ולא כשהם בלי מצלמה ואז הוא לא רואה. תקוות משותפות לי ולדמות (לא חובה): המממ, שכולם יתנהגו בצורה נחמדה שלא יהיה צורך לצעוק? לא יודע. הערות\הארות\יהיה טוב: האומנם? -------------------- Ring 🌀 Quit 🌀 I wrote it for some reason 🌀 Credit to Idio ![]() "Trying to forget someone you love is like trying remember someone you never met." (Yuu Otosaka, Charlotte) --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 30 2020, 14:26 PM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם+כינוי: אבישג, אין לי משוכג
הדמות שבחרתי: ריטה סקיטר השנה שבחרתי בהוגוורטס+איך היא נראית לדמות: היא לא בשנה כי היא עברה את הוגוורטס, היא נראית לה כמו שנה מצויינת ומרכלת על כל הסינים שהפיצו את הקורונה ומשגעכת את כולם התקוות שלה לשנה הבאה: להוציא את העיתון הנביא היומי לפרסום עולמי, והיא תנהל אותו, והיא תוכל להפיץ את הקורונה בגל שיעשה יותר רעש ויהיה לה כיף. תקוות משותפות לי ולדמות (לא חובה): אניייייי לאאאא רוצהההה אתתתתת זהההה הערות\הארות\יהיה טוב: ממש לא:( --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 30 2020, 14:36 PM
|
||
![]() ההאלהה בפנינו ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם+כינוי: רוני, חולמני
הדמות שבחרתי: קולין קריווי השנה שבחרתי בהוגוורטס+איך היא נראית לדמות: השנה השנייה, אחרי שנה שבה הוא חשב שהכל מוזר ומטורף אצל הקוסמים הוא מגלה שהכל מוזר ומטורף גם אצל המוגלגים, אבל להפתעתו הוא לא אוהב את זה. התקוות שלה לשנה הבאה: שתהיה שנה משעממת לשם שינוי, כי הארי פוטר יציל את כולם מהמגפה! תקוות משותפות לי ולדמות (לא חובה): גם אני מקווה שתהיה שנה משעממת לשם שינוי, אבל אני לא ממש בונה על הארי... הערות\הארות\יהיה טוב: אמן! -------------------- סאחים וחננות חייבים למות (אופס אני שניהם) פרק חדש! בפאנפיק שבטח פספסתם! לא נורא! אם אתם רוצים רענון סתיו אולי אני אעשה אחד כזה. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 6 2021, 14:41 PM
|
||
![]() מוגל |
שם +כינוי: אלרואי, אלרוי
הדמות שבחרתי: פרד וגורג וויזלי השנה שבחרתי בהוגוורטס+ איך היא נראית לדמות: השנה השביעית שלהם (ספר חמישי), הם בנו על השנה בשביל להתחיל עם החנות שלהם ולמכור כבר בהוגוורטס מלא חטיפים למבריזים אבל אז כולם לומדים בבית אין לאף אחד סיבה לקנות את החטיפים שלהם. התקוות שלה לשנה הבאה: לפתוח את החנות בסמטת דיאגון ולמכור את כל המלאי שלהם להפרעות בשיעורים😉😉 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 8 2021, 09:00 AM
|
||
![]() "בכאב מצאתי אושר" ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ננעל
-------------------- יונתן ★ בואכה 15 ★ מ. הספרים לשעבר ★ הארי פוטר ★ שר הטבעות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |