![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (101) « ראשון ... 81 82 [83] 84 85 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Dec 30 2020, 19:18 PM
|
||||
![]() חיייייזרים זה מצחייייייייייק ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני סנובית, תודו, ממני שקשקו. אודם וסיכה אני בלכת הכיתה בנות אלי! נשקו כפות רגלי קחו לי את התיק וואלה מדליק חחחחחח אני מתחילה להתגעגע למורה נחמה -------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 30 2020, 19:18 PM
|
||||||||
![]() בילי קרמייקל היה שם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לא יודע מה איתך, אני אף לא הרגשתי צורך לוודא עם עצמי שכל מה שאני מוציא מהפה נכון מתמטית. -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
פורסם ב: Dec 30 2020, 19:19 PM
|
||||||||
![]() בילי קרמייקל היה שם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לא ולא. זיו מפעיל. -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
פורסם ב: Dec 30 2020, 19:19 PM
|
||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
גם זיוה ראש הגלגולים מחובר אל תדלגו עליו
הוא זה שהחזיר את הטריוויה צ'אט. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 30 2020, 19:20 PM
|
||
![]() מה לא פורים היום? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אהה אוקיי כי לא הבנתי למה אף אחד לא מחובר לצ'אט
-------------------- אמ קיי, דארלינג ~ היא\את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||||||||
![]() מי שטוב לו ושמח, לא בבר אילן ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אבל...אבל...אתה לא נמצא בשיעור מתמטיקה עם מורה מעצבן! אם לא עוזרים לו לפתור הוא הופך לשטן ומוסיף עוד 5 תרגילים שזה עוד כמה שעות של תיסכול. -------------------- ![]() אבידג - פרשתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||
|
|
||||||||||||||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
אוי השירים של הילדות!!! נוסטלגיהההה (דווקא לא הכרתי את מה שכתבתם) -------------------- היי אני ריקטו וב2338 אני אהיה בן 333 🤪דבילופוב🤪 האם פרשתי? ימים יגידו. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||
|
|
||||||||
![]() בטט מודע ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
פורסם ב: Dec 30 2020, 19:21 PM
|
||||||||||||||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני יושבת בסלון עם הביצים וקנמון ומצלצל הטלפון וזהו שר הבטחון הויה, אהא והוא אומר? מה הוא אומר? ש*שם של סניף* במקום הראשוןןן אבל כתוב בתורה שאסור לשק! אז לכןןןן חתןןןןן וכלהההההה חתן וכלה בחופההההההה אני יושבת בחופה עעם החתן והכלה ומצלצל הטלפון וזהו שר הכלכלה והוא אומר? מה הוא אומר! ש*שם של סניף* במקום הראשוןןןןן אבל כתוב בתורה שאסור לשקר ולכןןןןןןן קצפתתתתתת ותותיםםםםםםםם קצפת ותיתים בשירויםםםםם אני יושבת בשירותים עם הקצפת ותותים ומצלצל הטלפון וזהו שר המשפטים הויה האהא והוא אומר? מה הוא אומר! ש*הסניף שלנו* במקום הראשוןןןןן ועל זה אין מה לדבר! וזה נכון! וזה עובדה וזה נכון וזה עובדה כאילו ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||
|
|
||||||||||
![]() מי שטוב לו ושמח, לא בבר אילן ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
זה מה שקורה כשגולשים בשיעור ומשעמם. -------------------- ![]() אבידג - פרשתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||
|
|
||||||||||||||||
![]() חיייייזרים זה מצחייייייייייק ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כל כך עכשיו יש לי בראש את המורה נחמה מגלגלת את החבל (שאני אגב, הייתי היחידה מכל הכיתה, ועד היום, שלא יודעת להיכנס אליו!) איזה שירים היו לכם? -------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||||
|
|
||
![]() life is a big shit ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יש לי שן רופפת רצח שבכר יכולה לגלוש לשיניים אחרות אבל אני לא תולש אותה כי ירד לי דם בפה
ושן אחרת מתנדנדת לי כבר יותר מ3 חודשים ולא רופפת ככה -------------------- עומר
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 30 2020, 19:22 PM
|
||||||||||||||||
מהההההההההה החריבו את השיררררררררררררררררררררררררררררררר -------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||||
|
פורסם ב: Dec 30 2020, 19:23 PM
|
||
![]() life is a big shit ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כן חנה זה קורה
-------------------- עומר
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 30 2020, 19:24 PM
|
||||||||||||||||||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
כל מיני -------------------- היי אני ריקטו וב2338 אני אהיה בן 333 🤪דבילופוב🤪 האם פרשתי? ימים יגידו. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||||||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |