![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (101) « ראשון ... 83 84 [85] 86 87 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Dec 30 2020, 19:30 PM
|
||||||
![]() life is a big shit ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לאלאלאלא -------------------- עומר
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Dec 30 2020, 19:30 PM
|
||||||||||
![]() בטט מודע ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יאא כן למרות שביסודי לא הייתי יכולה לחבק בנות בלי שירדו עלי... אז לא :/ -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||
|
פורסם ב: Dec 30 2020, 19:31 PM
|
||||||||||||
![]() חיייייזרים זה מצחייייייייייק ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
למה שירדו עליך? למרות שבאמת בכיתות קטנות יותר פחות נפוץ כאילו שמתחבקים >< -------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||
|
פורסם ב: Dec 30 2020, 19:32 PM
|
||
![]() life is a big shit ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יסודי של היום זה ממש לא ככה
כל הבנות בשירותים מול המראה מרכלות חוץ מהאלו שמציירות (מכוער רצח) בכיתה והעומר של הכיתה שמעיר הארות לכולם -------------------- עומר
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 30 2020, 19:33 PM
|
||||||||||||||
כי זה לא מצא חן בעיניהם שאני מחבקת בנות... הן חרדיות סגורות (ביסודי) אבל עכשיו אני וחברות שלי כל הזמן ככה.. כן.. אופס -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||
|
|
||||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אה לא פשוט מרכלים עליך מול הפנים --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||
![]() נגזרת זה לא תחליף לשכל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני סוגד לסופי רוטשילד המלקה
-------------------- כוסאומו למה הורידו לי את ההרשאה של ההודעות
מזל טוב פורטלוש --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 30 2020, 19:34 PM
|
||||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הכינוי הכי טוב שלו --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 30 2020, 19:34 PM
|
||||
![]() בוגר הוגוורטס ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אתה יודע זה פחות משתנה לפי תקופות ממש לא ברמת הכמה שנים יותר לפי.. אמ איך אני אגדיר --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 30 2020, 19:35 PM
|
||||||||||||||||
![]() חיייייזרים זה מצחייייייייייק ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
רגע מזתומרת בעיה לחבק בנות? מה הן רוצות שתחבקי? בנים? עדיף כאילו... טוב זה מוזר אצלנו זה לא היה בקטע חרדי -------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||||
|
פורסם ב: Dec 30 2020, 19:36 PM
|
||
גומי? הזה של האחת שתיים שלוש אחת שתיים שלוש? או הזה של שלב 1 שלב 2 וזה?
אני מתה על האחד של הלקפוץ במשולש כזה אל באני גרועהההההההה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 30 2020, 19:37 PM
|
||||||||||||||||||
נשענתי פעם על חברה ואז הן שאלו אותנו מי הבעל ומי האישה... דפוקות אה, עדיף לא לחבק בכלל... זה לא קטע חרדי, זה פשוט קטע של חוסר הבנה -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||||||
|
פורסם ב: Dec 30 2020, 19:40 PM
|
||||||||||||||||||||
אה וואי בזה עוד לא נתקלתי! אצלנו ביסודי היו זוג לסביות כאילו, הבית ספר עצמו לא ידע מזה כי הם היו חרדיים אבל עדיין וגם בתיכון הקודם שלמדתי הם היו ממש דוסיים ולא נתקלתי בדבר כזה >< טוב, לפחות עכשיו יש לך חברות נורמליות! -------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||||||||
|
פורסם ב: Dec 30 2020, 19:42 PM
|
||||||||||||||||||||||
היה זוג ביסודי? --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||||||||||
|
פורסם ב: Dec 30 2020, 19:43 PM
|
||||||||||||||||||||||||
אחת בכיתה ח' ואחת בכיתה ז' -------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||||||||||||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |