![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (101) « ראשון ... 86 87 [88] 89 90 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Dec 30 2020, 20:09 PM
|
||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היי מור
-------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 30 2020, 20:10 PM
|
||||||||||||||||||||||||
![]() חיייייזרים זה מצחייייייייייק ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הייתה לי כיתה ממש ממש סתומה עד לפני חודשיים ממש כאילו לא סבלתי שם אף אחת חוץ משתי בנות אז עברית בית ספר עכשיו יש לי בכיתה בנות הרבה יותר נורמליות אבל לא ממש הספקתי להכיר אותן -------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||||||||||||
|
פורסם ב: Dec 30 2020, 20:10 PM
|
||
![]() מכשף ראשי בקסמהדרין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מה נשמע?
-------------------- ![]() תראי אותי אני אבוד בלב מדבר ואת השמש העולה מהדממה תראי אותי אני צולל ונעלם ואת השמש העולה קחי אותי איתך למעלה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 30 2020, 20:11 PM
|
||||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לא מדהים מה איתך? -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 30 2020, 20:11 PM
|
||||||||||||||||||||||||||
![]() בטט מודע ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אאוצ' זה נשמע. מחריד יאא מגניב לךך אבל כן, קורונה וזה... אבל אתן לא נפגשות אחרי צהרים וזה? יוצאות ביחד כמה בנות...? -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||||||||||||||
|
פורסם ב: Dec 30 2020, 20:12 PM
|
||
![]() תפוח אדמה זה שלמות הבריאה והתגלמות הטוב בעולם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שיראל וחנה,
תקצרו בבקשה את הציטוט. -------------------- הודיה, 17, פעם הייתי פעילה היום פחות. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 30 2020, 20:13 PM
|
||
![]() "Different doesn't mean wrong" ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני סתם אניח את זה פה כי אתם לא עושים עם זה כלום
![]() https://hportal.co.il/index.php?act=fanfict...1656&showchap=1 -------------------- Ring 🌀 Quit 🌀 I wrote it for some reason 🌀 Credit to Idio ![]() "Trying to forget someone you love is like trying remember someone you never met." (Yuu Otosaka, Charlotte) --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 30 2020, 20:13 PM
|
||||
![]() חיייייזרים זה מצחייייייייייק ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כן זה בהחלט היה מחריד הם גם היו דוסים ממש ואני כאילו... לא, אז זה פשוט לא הלך גם נכנסתי לכיתה חודשיים אחרי, ישר לתוך הזום ואז הייתי שבוע בערך בכיתה, ובום! בידוד! אממ לא יודעת. בסך הכול רק אני ועוד מישהי אחת גרות בתל אביב וכולן ברעננה- הרצליה אז פחות יוצר לצערי -------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 30 2020, 20:15 PM
|
||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
נחשו מהההההההההה
עשיתי 34 שאלות בטריוויה!!!!!!! שברתי את השיא שלי והגעתי לשיא של אלה!!!!!!!!!!!!!!!!!! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||
![]() "Different doesn't mean wrong" ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יאאאאאאאא אעהעהעהעהעהה איזו טריוויה?? הייתה טריוויה??? -------------------- Ring 🌀 Quit 🌀 I wrote it for some reason 🌀 Credit to Idio ![]() "Trying to forget someone you love is like trying remember someone you never met." (Yuu Otosaka, Charlotte) --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
![]() מי שטוב לו ושמח, לא בבר אילן ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
חיים. לא יותר מזה -------------------- ![]() אבידג - פרשתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 30 2020, 20:16 PM
|
||||||
![]() בטט מודע ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
את מתחילה להלחיץ אותי... גם הכיתה שלי הייתה דוסית וזה אה אאוצ' זה מטמטם לחשוב על זה שאת אשכרה לא מכירה את הכיתה שלך :( אה, אופס :/ רציתי לשים פה את השיר המלא שבחתימה שלך... אבל הוא ארוך מדי :0 -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Dec 30 2020, 20:17 PM
|
||||||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הטריוויה צ'אטטטט --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Dec 30 2020, 20:17 PM
|
||
![]() מי שטוב לו ושמח, לא בבר אילן ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שכחו לשים לוגו...
-------------------- ![]() אבידג - פרשתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 30 2020, 20:18 PM
|
||
![]() בוגר הוגוורטס ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
בעצם
טוב אני לא רוצה את זה בנו"ד צונזר הודעה זו נערכה ע"י מי צריך בכלל כינוי ב Dec 30 2020, 20:19 PM --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |