![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (101) « ראשון ... 87 88 [89] 90 91 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Dec 30 2020, 20:18 PM
|
||||||||
![]() "Different doesn't mean wrong" ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אעהעהעהעהה לא זכרתי שיששששששש הלפ -------------------- Ring 🌀 Quit 🌀 I wrote it for some reason 🌀 Credit to Idio ![]() "Trying to forget someone you love is like trying remember someone you never met." (Yuu Otosaka, Charlotte) --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
פורסם ב: Dec 30 2020, 20:19 PM
|
||
![]() בטט מודע ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
האקונה מטטה, איזה משפט מדהים
האקונה מטטה, לא טירוף חושים שלא תדאג עוד לסוף הימים תסגל לך תורת חיים האקונה מטטה חנה^ -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 30 2020, 20:19 PM
|
||||||||
![]() חיייייזרים זה מצחייייייייייק ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
חח לא קשור יש בנות דוסיות נורא חמודות ונחמדות ואחלה וכיף ספציפית לא היה לי טוב בבית הספר הזה גם מעוד סיבות ואוו כן אשכרה לא מכירה בכלל! וזה ממש מתסכל כי כבר אממ... שנה וחצי כזה לא הייתה לי חברה טובה יאא תמיד אפשר לשים קישור למילים :> את בכיתה ט'? -------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
פורסם ב: Dec 30 2020, 20:20 PM
|
||
![]() בוגר הוגוורטס ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אוף
די כמה אפשר לעוות את המציאות זה נוראי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 30 2020, 20:22 PM
|
||||
![]() חיייייזרים זה מצחייייייייייק ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
תודה 33> -------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני, כשאני מצליחה סעיף ממש ממש קל: "יואו איזו חכמה אני"
אני בכל שאר הזמן של החיים שלי בערך: "אההההההההההההההההההההההההה" -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היי
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||
![]() מי שטוב לו ושמח, לא בבר אילן ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
זה. -------------------- ![]() אבידג - פרשתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||||||||
![]() בטט מודע ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היה לי חביב ביסודי (או חטיבה, איך שתרצי) אבל היית צריכה כל הזמן לשמור לא לפלוט מילים 'גסות' זה קשה אהה, זה כבר סיפור אחר (איזה רשמי אימה'לה) וואי זה ממש מבאס וזה גם ממש חשוב שתהיה חברה טובה אופס:0 אני י' -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||
|
פורסם ב: Dec 30 2020, 20:25 PM
|
||||||||||||
אבל כשהבית ספר עצמו הוא טוב אז זה לא כזה נורא אה הספקתי עוד להיות חודשיים כזה בכיתה י' -------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||
|
פורסם ב: Dec 30 2020, 20:26 PM
|
||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היי
|
|
פורסם ב: Dec 30 2020, 20:27 PM
|
||
![]() life is a big shit ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
על מה מדברים
-------------------- עומר
|
|
פורסם ב: Dec 30 2020, 20:27 PM
|
||
![]() נגזרת זה לא תחליף לשכל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הייהייהייהייהייהייהייהייהייהייהייהייהייהייהייהייהייהייהייהייהייהייהייהייהייהייהייהייהייהייהייהייהייהייהייהייהייהיי
הייהייהייהייהייהייהייהייהייהייהייהייהייהייהייהייהייהייהייהייהייהייהייהייהייהייהייהייהייהייהייהייהייהייהייהייהייהיי הייהייהייהייהייהייהייהייהייהייהייהייהייהייהייהייהייהייהייהייהייהייהייהייהייהייהייהייהייהייהייהייהייהייהייהייהייהיי הייהייהייהייהייהייהייהייהייהייהייהייהייהייהייהייהייהייהייהייהייהייהייהייהייהייהייהייהייהייהייהייהייהייהייהייהייהיי הייהייהייהייהייהייהייהייהייהייהייהייהייהייהייהייהייהייהייהייהייהייהייהייהייהייהייהייהייהייהייהייהייהייהייהייהייהיי הייהייהייהייהייהייהייהייהייהייהייהייהייהייהייהייהייהייהייהייהייהייהייהייהייהייהייהייהייהייהייהייהייהייהייהייהייהיי הייהייהייהייהייהייהייהייהייהייהייהייהייהייהייהייהייהייהייהייהייהייהייהייהייהייהייהייהייהייהייהייהייהייהייהייהייהיי הייהייהייהייהייהייהייהייהייהייהייהייהייהייהייהייהייהייהייהייהייהייהייהייהייהייהייהייהייהייהייהייהייהייהייהייהייהיי הייהייהייהייהייהייהייהייהייהייהייהייהייהייהייהייהייהייהייהייהייהייהייהייהייהייהייהייהייהייהייהייהייהייהייהייהייהיי הייהייהייהייהייהייהייהייהייהייהייהייהייהייהייהייהייהייהייהייהייהייהייהייהייהייהייהייהייהייהייהייהייהייהייהייהייהיי הייהייהייהייהייהייהייהייהייהייהייהייהייהייהייהייהייהייהייהייהייהייהייהייהייהייהייהייהייהייהייהייהייהייהייהייהייהיי הייהייהייהייהייהייהייהייהייהייהייהייהייהייהייהייהייהייהייהייהייהייהייהייהייהייהייהייהייהייהייהייהייהייהייהייהייהיי הייהייהייהייהייהייהייהייהייהייהייהייהייהייהייהייהייהייהייהייהייהייהייהייהייהייהייהייהייהייהייהייהייהייהייהייהייהיי הייהייהייהייהייהייהייהייהייהייהייהייהייהייהייהייהייהייהייהייהייהייהייהייהייהייהייהייהייהייהייהייהייהייהייהייהייהיי הייהייהייהייהייהייהייהייהייהייהייהייהייהייהייהייהייהייהייהייהייהייהייהייהייהייהייהייהייהייהייהייהייהייהייהייהייהיי הייהייהייהייהייהייהייהייהייהייהייהייהייהייהייהייהייהייהייהייהייהייהייהייהייהייהייהייהייהייהייהייהייהייהייהייהייהיי הייהייהייהייהייהייהייהייהייהייהייהייהייהייהייהייהייהייהייהייהייהייהייהייהייהייהייהייהייהייהייהייהייהייהייהייהייהיי הייהייהייהייהייהייהייהייהייהייהייהייהייהייהייהייהייהייהייהייהייהייהייהייהייהייהייהייהייהייהייהייהייהייהייהייהייהיי -------------------- כוסאומו למה הורידו לי את ההרשאה של ההודעות
מזל טוב פורטלוש --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 30 2020, 20:28 PM
|
||
![]() טרול ![]() ![]() |
מה דעתכם על החתימה שלי?
-------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() הארי פוטר(Harrius Potter)🦌🎩🦌3⒐6(XXXIX.IX)🦌🎩🦌 ראש מחלקת ההילאים 🦌🎩🦌 כושף ראשי בקסמדרין🦌🎩🦌 מביס האופל 🦌🎩🦌 גריפינדורי גאה 🦌🎩🦌 מחפש וקפטן 'ברק הקווידיץ' 🦌🎩🦌משקפיים עגולים לי יש ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 30 2020, 20:29 PM
|
||||
מאוד א... צבעונית ומעניינת -------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |