![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (101) « ראשון ... 93 94 [95] 96 97 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Dec 30 2020, 20:53 PM
|
||
![]() בטט מודע ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מן הסתם לא הייתי מסתדרת עם אפחד
במיוחד לא בפעם ראשונה -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 30 2020, 20:53 PM
|
||||||||
![]() נגזרת זה לא תחליף לשכל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מסכים ביותר. -------------------- כוסאומו למה הורידו לי את ההרשאה של ההודעות
מזל טוב פורטלוש --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
פורסם ב: Dec 30 2020, 20:54 PM
|
||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לא אבל אף פעם לא שמעתם את נעה
"אני לעולם לא אסלח לג'יי פי על מה שעשה למיה!!!!! ועל איך שמייקל זרק את מיה!!! היו לי סיוטים שבועותתתתתתתתתת" אפילו יותר פאנגירלית מחנה ואני --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 30 2020, 20:55 PM
|
||
![]() "Different doesn't mean wrong" ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
המממ
תתבבוווווו -------------------- Ring 🌀 Quit 🌀 I wrote it for some reason 🌀 Credit to Idio ![]() "Trying to forget someone you love is like trying remember someone you never met." (Yuu Otosaka, Charlotte) --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 30 2020, 20:55 PM
|
||||||
![]() life is a big shit ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אחת מכורה לפסטיגלים ברמה קריפית ולסדרות ישנות רצח אחת משוגעת אחת קופצנית בטירוף שמתה על שון מנדס אחת שחיה בסרט ואחת נורמלית בקטע משוגע -------------------- עומר
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Dec 30 2020, 20:56 PM
|
||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היי
-------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מספיק זה שאני סובלת אותך ואת קורן עומר אני לא צריכה לסבול עוד
![]() סתםסתם --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||
![]() בטט מודע ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הייהייי -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 30 2020, 20:57 PM
|
||||
היי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני חמודה אבל ): -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||||
יאפ אבל עם הרבה כאן אני ממש מסתדרת בפורטל אבל במציאות לא נראלי כזה אסתדר --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
|
||
![]() מי שטוב לו ושמח, לא בבר אילן ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אח שלי מתוק כל כך
"אבישג הנה מרק (שקית של מרק בכוס) את רוצה?" אני: אני לא אוהבת את הטעם הזה ואין לי מים חמים אבל תודה. הוא: אז מה את רוצה? הוא הילד הכי מתוק שיש -------------------- ![]() אבידג - פרשתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||
![]() life is a big shit ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
בואו נגיד את זה ככה-
מי כן היה מסתדר איתי? -------------------- עומר
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 30 2020, 20:58 PM
|
||
את הסכמת להיות פרח
זו כבר רמת חמידות אחרת --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 30 2020, 20:58 PM
|
||||||||
![]() נגזרת זה לא תחליף לשכל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אחד סתם אידיוט. אחד מדבר כל הזמן על עטלפים. לאחד לוקח 10 שניות לקלוט משהו. אחד הוא סתם אגואיסט. -------------------- כוסאומו למה הורידו לי את ההרשאה של ההודעות
מזל טוב פורטלוש --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |