![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (101) « ראשון ... 99 100 [101] קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Dec 30 2020, 21:13 PM
|
||||||
![]() נגזרת זה לא תחליף לשכל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
עדיין ![]() אבל הבאתי לך משנה כינוי ![]() -------------------- כוסאומו למה הורידו לי את ההרשאה של ההודעות
מזל טוב פורטלוש --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Dec 30 2020, 21:13 PM
|
||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
בואו נגיד את האמת בפרצוף אוקיי הממ
פסיפלורה חשבתי שהוא מעצבן וחסר טאקט ברמות הגר חשבתי שהיא כזה מגניבה כזה מהסוג של סנובים אריאל חשבתי שהיא ילדה טובה מעצבנת ומלשנית כזו זהו אמרתי את זה אבל זה היה רק באוגוסט כזההה לא לקחת ללב אני מתה עליכם עכשיו --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 30 2020, 21:14 PM
|
||
![]() בטט מודע ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הייתי מבקשת לילה ט(נ)ו("ד)ב
אבל עומר ביקש קודם... -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||
![]() חיייייזרים זה מצחייייייייייק ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
סבבה -------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||
![]() בוגר הוגוורטס ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אה אולי הייתי מתחבר גם עם אפס
אבל אני די בספק --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||
![]() מי שטוב לו ושמח, לא בבר אילן ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
פולארדדדדדדדדדדדדדדדדדדדד
רגע אז לפרסם או לא? -------------------- ![]() אבידג - פרשתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||||||||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מה לא באמת --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||
|
|
||||||||
![]() מי שטוב לו ושמח, לא בבר אילן ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שתעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעק -------------------- ![]() אבידג - פרשתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
|
||
![]() חיייייזרים זה מצחייייייייייק ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
חח גם אני נורא פחדתי מאנשים פה פעם
מליאור נגיד מממש ממש פחדתי -------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 30 2020, 21:15 PM
|
||||
רגע מה עשיתיי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||
![]() נגזרת זה לא תחליף לשכל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני היחיד שהתבלבלתי בין ליאור וורד וחשבתי שהוא הנהלותי
![]() -------------------- כוסאומו למה הורידו לי את ההרשאה של ההודעות
מזל טוב פורטלוש --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||
ליאור חשבתי שהוא סתם מוזר כזה שמאמין במכשפות וקוראים לו כרמית --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||||||||||
אוקי רגע מה מה קפץ לי פה אין לי מושג לול --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||
|
פורסם ב: Dec 30 2020, 21:16 PM
|
||
![]() תפוח אדמה זה שלמות הבריאה והתגלמות הטוב בעולם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
תשתתפו בדיבורים
-------------------- הודיה, 17, פעם הייתי פעילה היום פחות. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |