![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (101) « ראשון ... 13 14 [15] 16 17 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Dec 30 2020, 11:08 AM
|
||||||||||||
![]() "Different doesn't mean wrong" ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
המממ לא לא הבנתי חחח -------------------- Ring 🌀 Quit 🌀 I wrote it for some reason 🌀 Credit to Idio ![]() "Trying to forget someone you love is like trying remember someone you never met." (Yuu Otosaka, Charlotte) --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||
|
פורסם ב: Dec 30 2020, 11:09 AM
|
||||||||||||||||||||||
![]() Eppur si muove ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
איפה סיכוי איפה טוב כמה דברים שלא אמרתי עליה א' היא גדולה ממני בשנה ב' היא יותר גבוהה ממני ואני נחשב גבוה, היא ליטרלי מטר 75 (אני 74 ![]() ![]() ג' היא בי ככה שיש לה בערך פי שתיים יותר אפשרויות בחירה למה לעזאזל שהיא תבחר בי אה? ' היו לה 11 קראשם בנות ו4 קראשים בנים וכולם אקסים שלה אז איך בדיוק את מצפה שדווקא איתי זה יעבוד אבל מה היא בול הטייפ שלי אז אני לא אתלונן יותר מדי ![]() למרות שהיא פסיכופתית ומשוגעת על כל הראש. אבל בקטע חמוד כזה. בינתיים לפחות דיברתי איתה רק בערך ארבעים דקות לול -------------------- Legends Never Die אתה/הוא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||||||||||
|
פורסם ב: Dec 30 2020, 11:09 AM
|
||||||||||||
![]() Dishonor on you! dishonor on your cow! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אנחנו לא יכולים לכתוב סיקור שיפ על עצמנוווו -------------------- אלה אחת
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||
|
פורסם ב: Dec 30 2020, 11:11 AM
|
||||||||||||||
אבלאבלאבל אני לא מכיר אתכםםםםםם אולי אני אשלח לכם בינשוף את מה שאני כותב ותאמרו לי אם זה בסדר? -------------------- Ring 🌀 Quit 🌀 I wrote it for some reason 🌀 Credit to Idio ![]() "Trying to forget someone you love is like trying remember someone you never met." (Yuu Otosaka, Charlotte) --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||
|
|
||
![]() life is a big shit ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יש יותר מידי אנשים מפגרים בעולם הזה
-------------------- עומר
|
|
|
||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אלה פה?
|
|
|
||||
![]() Dishonor on you! dishonor on your cow! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כן כן היי מה יש -------------------- אלה אחת
|||
|
פורסם ב: Dec 30 2020, 11:13 AM
|
||||
![]() .You can't KILL me. There'll be paperwork ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
חח איך אני אוהב ביסקסואלים שמתחילים עם כל דבר שזז כי הם כמו פאקבויז 2x היי אתה עוד תגבה ואולי תעקוף אותה. ואז תעשו תחרות מי יהיה יותר גבוה לול ווי וארבעים דקות זה הרבה תדבר עם חבר שלך שישדך בניכם לול -------------------- “You want to change the world, Shallan. That’s well and good. But be careful. The world predates you. She has seniority.” ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||
![]() life is a big shit ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
-------------------- עומר
|
|
|
||||||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אה רק רציתי לחזר אחרייך ויהיה לי יותר קל אם תהיי פה ![]() להשמיע לך את שיר האהבה? ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
|
||
![]() .You can't KILL me. There'll be paperwork ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
עשיתי סיקור משתמש על וריאן היה מקסים
יהיה מגניב לעשות שוב -------------------- “You want to change the world, Shallan. That’s well and good. But be careful. The world predates you. She has seniority.” ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 30 2020, 11:14 AM
|
||||||||
מעעעעעעע למה לחזר אחריי לכי על אנשים שיענו לחיזורייך מציעה לך את ריילי היא מאורסת לסיוון, אבל עדיין לא נשואה ^^ -------------------- אלה אחת
|||||||
|
|
||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אממ
ביי -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||
כןכן הוא היה יפה רק שלא היה לי שמץ מה להגיב נ.ב. אלהההה, מה את אומרת אז? -------------------- Ring 🌀 Quit 🌀 I wrote it for some reason 🌀 Credit to Idio ![]() "Trying to forget someone you love is like trying remember someone you never met." (Yuu Otosaka, Charlotte) --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||||||||
כי את אהובתי ואני רוצה לחזר אחרייך ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |