![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (101) 1 2 [3] 4 5 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Dec 30 2020, 02:23 AM
|
||
![]() בוגר הוגוורטס ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
טוב אתם נהיים בוגרים מדי יחבית לשעה
אני לא עומד בזה לילה טוב אהובים אגב, ריקטו, יש לך דיסקורד או משהו? --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 30 2020, 02:23 AM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
יאללה צדיקים, בואו באמת להטריל איפשהו!
-------------------- היי אני ריקטו וב2338 אני אהיה בן 333 🤪דבילופוב🤪 האם פרשתי? ימים יגידו. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 30 2020, 02:24 AM
|
||
לא למה להטריל
היה מספיק נחמד להתחרפן גם בצורה חוקית למה צריך להסתבך עכשיו --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 30 2020, 02:25 AM
|
||||
מה זה? ( ![]() -------------------- היי אני ריקטו וב2338 אני אהיה בן 333 🤪דבילופוב🤪 האם פרשתי? ימים יגידו. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 30 2020, 02:26 AM
|
||||||
נו תקשורת כלשהי מחוץ לפורטל מה הבעייה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
|
||||||||
מייל? -------------------- היי אני ריקטו וב2338 אני אהיה בן 333 🤪דבילופוב🤪 האם פרשתי? ימים יגידו. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
|
||||||||||
אה טוב לא משנה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||
|
|
||
![]() חיייייזרים זה מצחייייייייייק ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
פפ נו אתם נוטשים אותי
קמתי היום ברבע לאחת אני לא עייפה הצילו והגרון שלי הצילו -------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 30 2020, 02:27 AM
|
||||
לכרות לך אותו? --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 30 2020, 02:28 AM
|
||||||||||||
אז אולי טלפון? או פקס? או מטוסי נייר? ![]() -------------------- היי אני ריקטו וב2338 אני אהיה בן 333 🤪דבילופוב🤪 האם פרשתי? ימים יגידו. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||
|
פורסם ב: Dec 30 2020, 02:29 AM
|
||||||
![]() חיייייזרים זה מצחייייייייייק ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כן חחחחחחחח אבל אז יפול לי הראש מה עושים עם ראש נפול? -------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Dec 30 2020, 02:30 AM
|
||||||||
אוי זה מזכיר לי: למה לג'ירפה יש צוואר ארוך? כי הראש שלה גבוה, צריך משהו שיחבר. לא? -------------------- היי אני ריקטו וב2338 אני אהיה בן 333 🤪דבילופוב🤪 האם פרשתי? ימים יגידו. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
פורסם ב: Dec 30 2020, 02:31 AM
|
||||||||||||||
אמ זה באמת כאילו משנה לך? אני יכול לדבר איתך במייל אם אתה רוצה אבל זה לא נוח במיוחד הייתי הולך על מטוסי נייר אבל אני לא סומך עליהם, לפעמים הם לא ככ קולטים את הקטע של היעד אממ לפתוח דיסקורד זה די פשוט(?) --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||
|
פורסם ב: Dec 30 2020, 02:32 AM
|
||||||||||||||||
אבלאבל מה זה? משהו שנפתח באתרוג מצב מתקדם?... עריכה: נראה ך'? טלפון, היית מת! פקס אין לי, ומטוסי נייר, אני מעדיף לצייר על הנייר! הודעה זו נערכה ע"י ריקטו סמפרה ב Dec 30 2020, 02:33 AM -------------------- היי אני ריקטו וב2338 אני אהיה בן 333 🤪דבילופוב🤪 האם פרשתי? ימים יגידו. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||||
|
פורסם ב: Dec 30 2020, 02:33 AM
|
||||||||||
חחחחחחחחח הרגת חחחחחחחחחחחחחח בא לי ממש קפה בגלל זה -------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |