![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (101) « ראשון ... 46 47 [48] 49 50 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Dec 30 2020, 15:08 PM
|
||
![]() בטט מודע ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אממ, היי
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 30 2020, 15:09 PM
|
||||
![]() חיייייזרים זה מצחייייייייייק ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() -------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 30 2020, 15:10 PM
|
||
![]() בוגר הוגוורטס ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הצילו
כמה ספאם איתמר למה אתה לא משחרר את הבקשית לראשי בתים ולמדריכים --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 30 2020, 15:11 PM
|
||
![]() חיייייזרים זה מצחייייייייייק ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ולמה כל הספאמרים מתמיינים לרייבנ
-------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 30 2020, 15:11 PM
|
||||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כע זה ד ח ו ף --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 30 2020, 15:12 PM
|
||||
![]() בוגר הוגוורטס ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
נו זה לא נכון יש הרבה יותר אנשים שמתמיינים לרייבנ, זאת עובדה, אבל זה לא דווקא ספאמרים --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
איתמר
אתה יכול להקפיץ את הפעילות שלי ושל רחלי ולהסיר את ההודעת ספאם שם? --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||
![]() אסור לך לחשוב ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יו נראה לי שפעם אחת נרשמתי לפה
יצא הפלפאף או משהו אז עשיתי חדש והנה אני לא שאני זוכר סיסמא או משהו אבל נראה לי היא הייתה קשורה לאלבוס סוורוס סנייפ משהו -------------------- עידו ♥ 17 וכשהפסקתי להיות איש כועס כשדיברתי אליי בטון מתפייס פתאום התפנה כל כך הרבה מקום וכל האור היה יכול להיכנס. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 30 2020, 15:13 PM
|
||
רציתי בהתחלה מממשששששש את הכינוי סוזן בונז
מממממששששששש אבל היה תפוס אבל בסוף החלטתי על פטוניה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 30 2020, 15:13 PM
|
||
למה אנשים לומדים בכלל
בא לי להיפגש עם אנשים -------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 30 2020, 15:14 PM
|
||
ואני ממש כישרון
ופספסתי את המבחן היום ![]() ![]() -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 30 2020, 15:15 PM
|
||||
שיט יש לי מחר מבחן באנגלית כאילו, לא משהו קשה או משהו פשוט שכחתי לבקש מחברה שתביא לי את הספרים מהכיתה יאי הולכים לרצוח אותי -------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 30 2020, 15:17 PM
|
||
למה הראשות בית כזה סיפור
כאילו כולה אשכול של הנחיות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 30 2020, 15:18 PM
|
||
אין לי מושג מה נדפק אבל אני לא מצליחה לצטט...
הכל אופן, חנה בהצלחהה -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 30 2020, 15:19 PM
|
||
![]() בילי קרמייקל היה שם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אוקיי גמרתי.
-------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |