![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (101) « ראשון ... 52 53 [54] 55 56 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Dec 30 2020, 16:01 PM
|
||
![]() אסור לך לחשוב ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אלטע זכאן אלטע זכאן מי ישמע מי ישמע
נותן לי יוגורט ב-40 אמ קיי מפוצצת לו ב-25 אחוז פחות אבל עם צמר התלבטות קשה -------------------- עידו ♥ 17 וכשהפסקתי להיות איש כועס כשדיברתי אליי בטון מתפייס פתאום התפנה כל כך הרבה מקום וכל האור היה יכול להיכנס. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 30 2020, 16:01 PM
|
||||
![]() נגזרת זה לא תחליף לשכל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
תכל'ס אם אפשר להפגין צריך פשוט להסתובב ברחוב עם מיניאטורה של שלט "אני לא מרוצה". -------------------- כוסאומו למה הורידו לי את ההרשאה של ההודעות
מזל טוב פורטלוש --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 30 2020, 16:02 PM
|
||
![]() בטט מודע ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני אוהבת את רובי
היא תמיד איתי והיא מנגבת את הדמעות כשצריך והיא לא אומרת דעות מעצבנות והיא החבילת טישו שלי -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 30 2020, 16:02 PM
|
||
![]() מה לא פורים היום? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אין התלבטות עידואו קונה פשוט הכל
-------------------- אמ קיי, דארלינג ~ היא\את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 30 2020, 16:03 PM
|
||||
![]() אסור לך לחשוב ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אללה קדימה נתפרע נוסיף גם ציפס בשקל תשעים -------------------- עידו ♥ 17 וכשהפסקתי להיות איש כועס כשדיברתי אליי בטון מתפייס פתאום התפנה כל כך הרבה מקום וכל האור היה יכול להיכנס. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 30 2020, 16:04 PM
|
||||||||||
![]() חיייייזרים זה מצחייייייייייק ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
נו אני יודעת תפקידך הוא לסדר את מה שאני מחריבה סבבה! אני יוצאת מבידוד היום! מה איתך? -------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||
|
פורסם ב: Dec 30 2020, 16:04 PM
|
||||||
![]() מי שטוב לו ושמח, לא בבר אילן ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אהה אופס. העתקתי לפה במקום לקובץ וורד של השיעורים שלי. -------------------- ![]() אבידג - פרשתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Dec 30 2020, 16:06 PM
|
||
![]() בטט מודע ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יש דרך להיבחר לראש בית?
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 30 2020, 16:10 PM
|
||
חלק ג'
אנחנו נתפלל בבוקר. אני אסיים לעשות את שיעורי הבית האלו. אתה מדייק במרכיבים של המנה. לא הסתובבנו מחוץ לבית בגלל הסגר. "צאו מהבית ובואו להפגין" קראו האנשים ברחוב חלק ד' 1. השיעור יסתיים בשעה 2:15. 2. שומר חדש הגיע לבית הספר. 3. המורה חזרה לפני מספר ימים. 4. בשנה הבאה אלמד בכיתה בכיתה ה'. 5. משכיל עשה את מה שאמרו לו. 6. התלמידה תמסור את הפתק ליעד. 7. הרופא יבדוק את החולה. 8. בחודש הבא אהיה בת 12. 9. מחר אזמין את דודתי לביתי. ..חלק ה' 1. לא לחינם הלך הזרזיר אצל העורב. (הווה, יחידה) הלכתי (עבר נסתרת)הלכה 2. שקעה שמשו. (עתיד, מדבר) אשקע (צווי, נוכחים) שקע 3. מתאבק בעפר רגליו. (עבר, נסתרות) התאבקו (עתיד, נוכחות) תתאבקנה 4. סמך ידיו על ראשו. (עבר, מדבר) סמכתי (צווי, נוכחת)סמכי 5. טמן ידו בצלחת. (עתיד נסתרת) תטמון (ציווי נוכחות) טמנו אני מרגישה בגן. זה כל כך קל. -------------------- ![]() אבידג - פרשתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 30 2020, 16:11 PM
|
||
![]() בוגר הוגוורטס ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
בבון פה?
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 30 2020, 16:12 PM
|
||
אבישג פה.
-------------------- ![]() אבידג - פרשתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 30 2020, 16:12 PM
|
||
![]() בוגר הוגוורטס ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
בבון פה!!!!!!!!!!!
|
|
פורסם ב: Dec 30 2020, 16:13 PM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
כןןן, אבל אני בפלאפון של חבר עצבני שיקח לי כל רגע
-------------------- *יהודה*
שונא את החיים וחושב שזה הדדי "אם יום אחד כולנו נשב בכלא על הורדת מוזיקה אז אני מקווה שיחלקו אותנו לפי ז'אנרים!" אני לא מאמין באמונות טפלות . זה מביא מזל רע . טוב, אז הייתי בפרישה, כנראה שאני (לא!) חוזר, לא מבטיח, לא שמישהו רוצה שאני יבטיח לו את זה, --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 30 2020, 16:14 PM
|
||
קיבלתי 70 בגאוגרפיה בגלל ששכחתי לשלוח את העבודה על קתרינה. אוף.
-------------------- ![]() אבידג - פרשתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 30 2020, 16:15 PM
|
||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היי
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |