![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
פורסם ב: Dec 31 2020, 11:23 AM
|
||
![]() מי שטוב לו ושמח, לא בבר אילן ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יונתן פולארד נחת בישראל: "נרגש להיות בבית" יונתן פולארד נחת בישראל ונישק את אדמת הארץ, כחודש לאחר שהוסרו המגבלות שהוטלו עליו עם שחרורו מהכלא בארה"ב. נתניהו קיבל את פניו. תגיות: נתב"ג יהונתן פולארד אסתר פולארד בנימין נתניהו יונתן פולארד נחת לפנות בוקר (רביעי) בישראל כשהוא מלווה ברעייתו אסתר, כ-35 שנה אחרי שנעצר בארה"ב, הורשע בריגול למען ישראל וריצה 30 שנות מאסר. בני הזוג פולארד הגיעו לישראל בטיסה פרטית ישירה מנמל התעופה ליברטי שבניוארק, ניו ג'רזי, לנמל התעופה בן גוריון. ב"ישראל היום" דווח כי לקראת הנחיתה הוזמן פולארד הנרגש על ידי הטייסים לקוקפיט, ושם האזין למגדל הפיקוח של נתב"ג שקיבל את פניו וברך אותו בעברית לרגל הגעתו לישראל. עורך "ישראל היום" בועז ביסמוט העלה לחשבון הטוויטר שלו תמונה של פולארד ורעייתו, אסתר, במהלך הטיסה. את פניהם של פולארד ורעייתו קיבל ראש הממשלה בנימין נתניהו שפגש אותם בהתרגשות בכבש המטוס ובירך ברכת 'מתיר אסורים' ו'שהחיינו'. ראש הממשלה נתניהו העניק לבני הזוג תעודת זהות ישראלית ואמר להם: "ברוך שובכם, כמה טוב שבאתם הביתה. עכשיו תוכלו להתחיל את החיים מחדש, בחופש ובאושר. עכשיו אתם בבית". יונתן פולארד אמר: "אנחנו נרגשים להיות בבית סוף סוף אחרי 35 שנים. אנו מודים לעם בישראל ולראש ממשלת ישראל על שהחזירו אותנו הביתה. אין מי שגאה יותר במדינה הזו או במנהיג שלה יותר מאיתנו. אנחנו מקווים להפוך לאזרחים פרודוקטיביים בהקדם האפשרי ולהמשיך בחיינו כאן. זו מדינה נהדרת. יש לה עתיד מזהיר. היא העתיד של העם היהודי ואנחנו לא הולכים לשום מקום". "פולארד חזר - בזכות התפילות בארץ" "אין סיכוי שפולארד ישתלב בפוליטיקה" לפני כחודש הודיע משרד המשפטים בארצות הברית כי ועדת השחרורים החליטה שלא להאריך את ההגבלות שהוטלו על פולארד, לאחר שחרורו מהכלא לפני כחמש שנים. משמעות הדבר היא שפולארד יוכל לעזוב את ארצות הברית לכל יעד שירצה - כולל ישראל. "הוועדה מצאה כי אין ראיות המובילות למסקנה כי פולארד עלול להפר את החוק", כתבה הוועדה בנימוקיה. פולארד שוחרר ב-2015 לאחר כ-30 שנה בהם ריצה עונש מאסר בארצות הברית. לאחר שהורשע בריגול למען ישראל. עם שחרורו הוטלו עליו תנאים מגבילים למשך חמש שנים, הכוללים איסור יציאה מאזור מסוים בניו יורק, ענידת אזיק אלקטרוני המנטר את מיקומו באופן תמידי, מעצר בית לילי, ניטור מתמיד של מחשבו בביתו ובמקום עבודתו, והימנעות מיצירת קשר עם כלי התקשורת. תודה לערוץ 7 -------------------- ![]() אבידג - פרשתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 31 2020, 11:34 AM
|
||
![]() תפוח אדמה זה שלמות הבריאה והתגלמות הטוב בעולם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קודם כל, כל הכבוד על הפירסום!
ולענייננו, אני חייבת להגיד שאין דבר יותר מרגש מזה. ובמיוחד אחרי כל מה שקרה בארץ בזמן האחרון זה עוד יותר מרגש. -------------------- הודיה, 17, פעם הייתי פעילה היום פחות. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 31 2020, 12:57 PM
|
||||||||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
כל הכבוד על הפרסום וזה באמת דבר מאוד מרגש שכולם צריכים לדעת עליו!
-------------------- *חתימה זו נמחקה לצמיתות/ עד שיהיה לי כח לערוך אחת אחרת* הייתי חייבת להוסיף פה משהו, כי כן אני נואשת. תשרשרו איתי, זה טעם החיים שלייי (ופליז אל תנטשו). ג'סט שלחו ינשוף.
כל הזכויות על הציטוטים שמורות לדוד ריק שיצר את מאגר הציטוטים הנפלא העונה לשם מגנס צ'ייס --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |