האתר והפורומים  ·   מדיה  ·   הספרים  ·   הדמויות  ·   הסרטים  ·   השחקנים  ·   שונות

ברוך הבא, אורח ( התחבר | הירשם )

0 חרמשים
פורומיםפאנפיקיםHPlanetהאנציקלופדיהמערכת הדו-קרבהוגסמיד

מממנים

חוקי הפורום 

הגב לנושא זה פרסם נושא חדש פרסם סקר

גומיות שיער||ריין
פורסם ב: Jan 2 2021, 11:18 AM
צטט הודעה

.You can't KILL me. There'll be paperwork

פרטי משתמש
קבוצה: רייבנקלו
חרמשים: 1720
מגדר:male
משתמש מספר: 59134
חפצי המשתמש: צפה

אני נשען לאחור על הספסל, נושם ונושף נשימות ארוכות בדיוק כמו שאמא לימדה. עיניי מורמות מעלה אל הכוכבים, מוצא נחמה בכוכבים המתפרסים עד אין סוף. אצבעות ידיי מתעסקות בגומייה שחורה. כובד ראשו מורגש על כתפי.
"למה אתה מסתובב עם גומייה?" אני שומע אותו שואל. לוקחות לי כמה שניות לקלוט את דבריו.
"הרגל, אני מניח." אני עונה ומעביר יד על עורפי, מרגיש את הקוצים מתחת לאצבעותיי הקרות.
"מובן." אנחנו מחליפים מבטים והלב שלי מתכווץ. אני חושב שגם שלו. הוא עוצם את עיניו, מסתיר ממני את הירוק המרתק, ופולט אנחה קצרה. כואב לי לראות את היצור היפיפיה הזה סובל, אבל לאחרונה זה נהיה הרגל. הפגישות הקצרות שלנו לא מספיקות. פתאום הגומייה תופסת את תשומת ליבי ואני מוצא את עצמי מכניס אותה לכיס, מסתיר אותה משנינו.
"אני יודע." אני לוקח בידי את אחת מקצוות השיער הארוכות שלו שפרוסות על זרועי ומתחיל לשחק איתן, מעביר את השיער השחור שלו בין אצבעותיי. "דיברת איתם כבר על התספורת?"
חיוך חסר הומור עולה על פניו. "הם לא מקשיבים. אני מתפלא שהם לא זרקו אותי עדיין."
"אל תגיד את זה."
כתפי מרגישה ריקה כשהוא זז, כאילו משהו לא נכון. אני כמעט מתלונן על כך שקם, אבל אז אני רואה את הבעת פניו. הוא מסתכל עליי, ואני עליו. חיוך קטן ומובך מתחיל לחצות את פניי.
"אבל זה נכון." הוא אומר. ידו עולה אליי ואני נרתע, מבולבל מהמחווה. זה גורם לו לגחך והוא שם את ידו על ראשי. אני קצת המום כשאצבעותיו עוברות בשערי. "אני אוהב את התספורת החדשה שלך. זה מחמיא."
אני מרגיש את החום עולה ללחיי, מודה בשקט לאלוהים על צבע עורי הכהה שמסתיר את האדום.
"תודה." אני ממלמל בשקט, מסרבל בלי כוונה את מילותיי. פתאום הלב שלי דופק מהר ואני כבר לא מסתכל עליו.
"כיף לך," הוא אומר, ונהיה לי קצת כואב. הוא יודע את כל מה שעובר עליי, אז אני מחזיר אליו מבט שואל.
"ההורים שלך מקבלים אותך, ואתה גאה."
גאה… אני גאה? כנראה נראיתי אבוד עוד יותר ממקודם, כי חיוך מתפשט על שפתיו. אני בוהה בהן ואז בעיניו, ומנסה להתנער בחוסר הצלחה מההרגשה החמה שעטפה אותי.
"אתה גם תהיה יום אחד."
"אני מקווה." הוא אומר, בטח חושב על היציאה שלו מהארון. אני לא אשכח לעולם את הרגע בו הוא התקשר אליי בבכי מהרחוב שמתחת לביתי. ליבי מתחיל לכאוב ואני תופס בידו, אבל הוא כבר לא מסתכל עליי. מבטו נעוץ בשמיים הפרוסים מעלינו, ואני מרים את ראשי מעלה גם.
"אתה יודע," האווירה של הלילה וההרגשה של ידו בידי משחררת את לשוני. הכוכבים מנצנצים מול עיניי. "יום אחד נעוף מפה. נעשה מה שנרצה ונחייה איך שמגיע לנו. בלי שאנשים יגידו לנו שאנחנו לא בסדר. כל מה שקורה כאן זה רק שלב. אנחנו נעבור את זה." אני שותק קצת ואז מוסיף, "ביחד."
הוא לא עונה, אבל ידו עוטפת את שלי בחזרה. לרגע אנחנו רק עוד שני נערים חסרי דאגות, שום דבר נוסף.

--------------------
ריין ~ 18 כבר ~ איי דונואו

User Posted Image

“You want to change the world, Shallan. That’s well and good. But be careful. The world predates you. She has seniority.”

User Posted Image

---------
הארי פוטר - Hportal.co.il
פורסם ב: Jan 5 2021, 23:00 PM
צטט הודעה

קוסם מתחיל

פרטי משתמש
קבוצה: גריפינדור
חרמשים: 19378
מגדר:female
משתמש מספר: 73121
חפצי המשתמש: צפה

וואו זה מהמם!!
באמת שאני לא רואה משהו שצריך לשפר, וקראתי את זה כמה פעמים:)
אתה כותב ממש יפה!! אהבתי ממש!

--------------------
🌻MIKA||SHE\HER🌻

מסטיקים|ציניות|הארי פוטר|פרסי ג'קסון

User Posted Image

תפרצו לי כבר לחתימה מעצבנים

---------
הארי פוטר - Hportal.co.il
0 משתמשים צופים באשכול זה (0 אורחים ו 0 משתמשים אנונימיים)
0 משתמשים:

אפשרויות נושא
הגב לנושא זה פרסם נושא חדש פרסם סקר

ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים
גריפינדור הפלפאף רייבנקלו סלית'רין
גריפינדור הפלפאף רייבנקלו סלית
3797 7004 4217 2219

פורטל הארי פוטר הישראלי קיצורי דרך
מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה
האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס

עוצב על-ידי Design by JBStyle
© כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal
2007-2025