![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
פורסם ב: Jan 3 2021, 22:57 PM
|
||
![]() תפוח אדמה זה שלמות הבריאה והתגלמות הטוב בעולם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אבן נייר ומספריים 🥌 📃 ✂ שם המשחק: אבן נייר ומספריים. כמות המשתתפים: 2 חוקים: - כל אחד מסתיר את ידו מאחורי העורף - מדקלמים ביחד 'אבן נייר ומספריים המנצח בין השניים אחד שתיים שלו.." - בשלוש כל אחד חושף את ידו כשהיא עושה תנועה שונה המסמלת אבן, נייר או מספריים. ![]() תנועה המסמלת אבן. ![]() תמונה המסמלת נייר. ![]() תמונה המסמלת מספריים. - אבן מנצח מספריים. - מספריים מנצחות נייר. - נייר מנצח אבן. - מי שעושה תנועה המנצחת את התנועה שהשני עשה הוא המנצח. - במידה ושתי המשחקים עושים אותה תנועה אומרים שוב "אחת שתיים ושלו...ש!" ושוב חושפים את הידיים. מטרת המשחק: לעשות תנועה המנצחת את התנועה שהשחקן השני עשה וכך לנצח. דעה אישית: טוב אז ככה, המשחק עצמו הוא די פשוט ומשעמם אך עוזר מאוד בפתירת דילמות. לדוגמא הרבה פעמים כשרבים מי יאכל את השניצל האחרון, מאוד קל לפתור את הויכוח הקטן הזה בדרך נחמדה כל כך. לסיכום, המשחק מאוד עוזר בדברים מסוימים אבל הוא פחות נחמד בתור משחק לשחק אותו. אז... תשחקו, תהנו, ותפתרו מריבות! -------------------- הודיה, 17, פעם הייתי פעילה היום פחות. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 4 2021, 08:59 AM
|
||
![]() life is a big shit ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
וואו הודיה, כל הכבוד על הסיקור! הסיקור קליל ונעים לעין, כל הכבוד
(הצילו זה מוזר לכתוב צב על סיקור למנהלת הפורום) -------------------- עומר
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 4 2021, 14:47 PM
|
||
![]() תפוח אדמה זה שלמות הבריאה והתגלמות הטוב בעולם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
תודה 3>
(תתרגל בעזרת ה' עוד מעט תכתוב כאלה דברים תמיד) -------------------- הודיה, 17, פעם הייתי פעילה היום פחות. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 4 2021, 21:00 PM
|
||
![]() ההאלהה בפנינו ![]() ![]() ![]() ![]() |
סיקור יפה ותמציתי, אבל אולי תמציתי מדי. הייתי שמחה לדעת קצת היסטוריה על המשחק, לראות גיפים, לקבל טיפים כמו איזו תנועה הכי מוצלחת מבחינה סטטיסטית... בכל מקרה, כל הכבוד על היוזמה!
-------------------- סאחים וחננות חייבים למות (אופס אני שניהם) פרק חדש! בפאנפיק שבטח פספסתם! לא נורא! אם אתם רוצים רענון סתיו אולי אני אעשה אחד כזה. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |