![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 70 71 [72] 73 74 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Jan 4 2021, 19:22 PM
|
||||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 4 2021, 19:22 PM
|
||
![]() Live and let live ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
טוב.
ביי -------------------- 🛸 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 4 2021, 19:23 PM
|
||||||||||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
תורת הקבוצות ממש אחלה אבל לא למדתי ברמה של קורס אקדמי מלא ותכננתי לקחת את מתמטיקה בדידה ובסוף לא עשיתי את זה כי לא רציתי להעמיס עלי עוד דפנה מתרגלת אותו בחיפה בסמסטר הזה!! -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||
|
|
||||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אם מרשים לך ובא לך קדימההההה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||||||||||
![]() Believers Never Die ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אז סבבה http://www.up2me.co.il/imgs/44455545.jpg http://www.up2me.co.il/imgs/29424418.jpg http://www.up2me.co.il/imgs/25697390.jpg הנה -------------------- They say the captain goes down with the ship" "?So when the world ends will God go down with it Fall Out Boy — † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||
|
|
||
![]() מכשף ראשי בקסמהדרין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הלכתי למרפאת השיניים שלי בצהריים, והיא בתוך הקניון
אז השומר (שאנחנו מכירים די הרבה זמן) הצביע לי על מוכר באיזשהי חנות ושאל אם אנחנו אחים במקרה עזבו את זה שאין לי אחים, הוא לא יכול לדעת דבר כזה אבל הבחור שהוא הצביע עליו ממש לא דומה לי היה לו מפרצים עמוקים משהו מפחיד ועצוב עוד שנייה קירח אני לא ככה אדוני -------------------- ![]() תראי אותי אני אבוד בלב מדבר ואת השמש העולה מהדממה תראי אותי אני צולל ונעלם ואת השמש העולה קחי אותי איתך למעלה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||||
![]() חיייייזרים זה מצחייייייייייק ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הבעיה היחידה היא................ ............................... .............................. אין לי שום תמונה שלי וגם לא תהיה חחחחחחחחחח -------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
|
||||
![]() Dishonor on you! dishonor on your cow! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אבל לפי מה שאמרת יש לך שיער ג'ינג'י ושיער ג'ינג'י זה מקסים -------------------- אלה אחת
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 4 2021, 19:24 PM
|
||||
![]() מכשף ראשי בקסמהדרין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לאן? -------------------- ![]() תראי אותי אני אבוד בלב מדבר ואת השמש העולה מהדממה תראי אותי אני צולל ונעלם ואת השמש העולה קחי אותי איתך למעלה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
![]() Believers Never Die ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני אפסיק וגם זה ייראה יותר טוב בסוף החודש כשאני אחזור לאנדוקרינולוגית -------------------- They say the captain goes down with the ship" "?So when the world ends will God go down with it Fall Out Boy — † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||||
![]() חיייייזרים זה מצחייייייייייק ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לא נו הוא לא ממש ג'ינג'י הוא חום כזה מוזר אבל בשמש הוא נהיה מג'ונג'ן כזה -------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
|
||||
בדידה זה חמוד ממה שאחותי הסבירה לי גם קורס יחסית קליל, לטענתה וואלהה? מה היא לומדת תזכירי לי? בחיפה היא לומדת? -------------------- ![]() תראי אותי אני אבוד בלב מדבר ואת השמש העולה מהדממה תראי אותי אני צולל ונעלם ואת השמש העולה קחי אותי איתך למעלה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||
פעם חשבתי שההנהלה רובוטים וכשהבנתי שלא (זה קרה בגלל שאיתמר כתב בפאנפיק כלשהו שהוא דתי ורובוט לא יכול להיות דתי כנראה) אז חשבתי שיש כפתור נעל ספאם (כאילו זה כותב את מה שהם כותבים כשהם נועלים אבל אוטומטית)
|
|
|
||||
הקרחה גברית זה מכה לך תדע איך אנחנו ניראה בעוד 10 שנים -------------------- They say the captain goes down with the ship" "?So when the world ends will God go down with it Fall Out Boy — † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 4 2021, 19:25 PM
|
||||||||
![]() Dishonor on you! dishonor on your cow! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
למי אכפתתתתת מג'ונג'ןןןןןן -------------------- אלה אחת
|||||||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |