![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 82 83 [84] 85 86 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Jan 4 2021, 19:51 PM
|
||
![]() תפוח אדמה זה שלמות הבריאה והתגלמות הטוב בעולם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יאוו אני חלמתי על כובעי גרב
חלמתי שכל הכובעי גרב שלי נעלמו ויש לי רק את השחור המוזר של אבא שלי ואז אני חייבת לצאת איתו למירוץ מכוניות משהו הזוי -------------------- הודיה, 17, פעם הייתי פעילה היום פחות. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||||||||||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
"נכון"? --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||
|
|
||
![]() Believers Never Die ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
טוב אני לא מפסיק לבהות בדיאנה אגרון
מה עושים -------------------- They say the captain goes down with the ship" "?So when the world ends will God go down with it Fall Out Boy — † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||||||||||||
![]() מה לא פורים היום? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ואני סטיב! אוי נראה לי החרבתי את הציטוט -------------------- אמ קיי, דארלינג ~ היא\את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||
|
|
||||||
![]() תפוח אדמה זה שלמות הבריאה והתגלמות הטוב בעולם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
זה. -------------------- הודיה, 17, פעם הייתי פעילה היום פחות. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Jan 4 2021, 19:52 PM
|
||||||||||||||
![]() בוגר הוגוורטס ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
תנסי לקרוא את השפתיים שלו זה נראה יותר כמו יפנית 正しい אולי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||
|
פורסם ב: Jan 4 2021, 19:53 PM
|
||||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
פעם חלמתי שאני בוטן למחצה שנלחמת באגוזי מלך אכזריים עם חריי הבוטנים וכל זה קורה בכלוב האוגרים שהיה פעם לאחותי- הזוי מדי. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||
![]() בטט מודע ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יש לי בנדנות
אבל אני קושרת אותן על היד... -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||
מחממי תינוקות
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
זה שלי -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||
וואי שהייתי זיינוקית הייתי הולכת עם בנדנות
איזה זיינוקי זה בנדנה -------------------- הודיה, 17, פעם הייתי פעילה היום פחות. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 4 2021, 19:54 PM
|
||
![]() מה לא פורים היום? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
חיחי עכשיו אני מתפתה פשוט לשלוח לכם תמונה של החברה המהממת שלי
-------------------- אמ קיי, דארלינג ~ היא\את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||
![]() Believers Never Die ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אף אחד מכם לא היה פה ב 2012-2013 כשאני הבאתי את מגיפת דיאנה אגרון לפורטל
הייתה קבוצה של אנשים פה שקראו לזה כת אגרון ואני הייתי המנהיג של הכת כמה שנים עברו ועדיין לא נמאס לי ממנה, זה משהו -------------------- They say the captain goes down with the ship" "?So when the world ends will God go down with it Fall Out Boy — † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||||
אכן --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Jan 4 2021, 19:55 PM
|
||||||||||||||||
![]() .You can't KILL me. There'll be paperwork ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
העיקר שהבנת את הפואנטה האמת ציירתי אותי פעם והעלתי לאינסטגרם יצא די דומה -------------------- “You want to change the world, Shallan. That’s well and good. But be careful. The world predates you. She has seniority.” ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |