![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 84 85 [86] 87 88 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Jan 4 2021, 19:59 PM
|
||||
![]() מי שטוב לו ושמח, לא בבר אילן ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
בסדר. תגידי מה בדיוק שינית בחוקי מפת הקונדסאים? -------------------- ![]() אבידג - פרשתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
![]() Believers Never Die ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
נשתדל -------------------- They say the captain goes down with the ship" "?So when the world ends will God go down with it Fall Out Boy — † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||
![]() תפוח אדמה זה שלמות הבריאה והתגלמות הטוב בעולם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
באלי לעשות קצוות ורודים
שיגיע כבר פוריםםםם -------------------- הודיה, 17, פעם הייתי פעילה היום פחות. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||||||||
![]() מי שטוב לו ושמח, לא בבר אילן ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
טוב בסדר. היא כן. חוץ ממתי שהיא לא. -------------------- ![]() אבידג - פרשתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||
|
|
||
![]() Believers Never Die ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
למה אני כותב דברים והמקלדת משנה לי אותם לדברים סוטים
-------------------- They say the captain goes down with the ship" "?So when the world ends will God go down with it Fall Out Boy — † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 4 2021, 20:00 PM
|
||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
עכשיו זה סתם כדי לעצבן את כריס
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 4 2021, 20:00 PM
|
||||||||||||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
חצי שנה זה באמת לא הרבה, הייתי עם הגשר למטה מממממ מאוקטובר 2017 עד יוני 2019 זה קרוב לשנתיים ולמעלה הייתי מאפריל 2017 עד יוני 2019 שזה כבר יותר קרוב לשנתיים וחצי -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||
|
פורסם ב: Jan 4 2021, 20:01 PM
|
||
![]() בוגר הוגוורטס ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היי
|
|
|
||||
הסמל שלך אני מת אני בוכה אני צורח אני מת בלהההההההההההההה אשתיייייייייי חיים שלייייייייי אהבה שלי בלב אין אהבה יותר גדולה מזו -------------------- They say the captain goes down with the ship" "?So when the world ends will God go down with it Fall Out Boy — † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אופס עכשיו החתימה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Jan 4 2021, 20:02 PM
|
||||||||
עכשיו תראי ![]() אני אבכה שעה בגלל התמונה הזאת -------------------- They say the captain goes down with the ship" "?So when the world ends will God go down with it Fall Out Boy — † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
פורסם ב: Jan 4 2021, 20:03 PM
|
||
באתי
|
|
|
||
![]() תפוח אדמה זה שלמות הבריאה והתגלמות הטוב בעולם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
באלי שההזמנה משיין תגיע
היא הגיעה לארץ לפניי איזה שבוע -------------------- הודיה, 17, פעם הייתי פעילה היום פחות. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||
![]() אסור לך לחשוב ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הלנה בונהם קרטר
-------------------- עידו ♥ 17 וכשהפסקתי להיות איש כועס כשדיברתי אליי בטון מתפייס פתאום התפנה כל כך הרבה מקום וכל האור היה יכול להיכנס. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 4 2021, 20:05 PM
|
||
![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |