![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 85 86 [87] 88 89 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Jan 4 2021, 20:05 PM
|
||
![]() בוגר הוגוורטס ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
בלכריס אהבה
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 4 2021, 20:05 PM
|
||||
![]() Believers Never Die ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
האישה הכי יפה בעולם גם בגיל 50 היא הכי יפה בעולם אף סלבריטאית שאני אוהב לא יותר יפה ממנה היא הטופ טופ שאי אפשר לרדת ממנו יום אחד אני אטוס ללונדון כדי להתחתן איתה היא וטים ברטון נפרדו אז זה אפשרי -------------------- They say the captain goes down with the ship" "?So when the world ends will God go down with it Fall Out Boy — † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 4 2021, 20:06 PM
|
||||||
![]() אסור לך לחשוב ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כן כמעט כל סרט שהיא הופיעה בו בהתחלה היה של ברטון אבל עדיין, שחקנית טובה -------------------- עידו ♥ 17 וכשהפסקתי להיות איש כועס כשדיברתי אליי בטון מתפייס פתאום התפנה כל כך הרבה מקום וכל האור היה יכול להיכנס. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
|
||||
![]() Believers Never Die ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
3> עכשיו סופי מתעללת בי -------------------- They say the captain goes down with the ship" "?So when the world ends will God go down with it Fall Out Boy — † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||||
![]() מי שטוב לו ושמח, לא בבר אילן ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
תאיים עליה ![]() -------------------- ![]() אבידג - פרשתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Jan 4 2021, 20:07 PM
|
||
![]() .You can't KILL me. There'll be paperwork ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אמא שלי מעבירה שיעורים די מעניינים וזה מרושע כי היא דלת ליד ואני שומע רק הצצות
-------------------- “You want to change the world, Shallan. That’s well and good. But be careful. The world predates you. She has seniority.” ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||
![]() life is a big shit ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
בואו נדבר על איך אתם מדמיינים אותי
ו....גו! -------------------- עומר
|
|
|
||||||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כדי להטיל קללות שאין עליהן מחילה צריך להתכוון ואני בהחלט מתכוונת ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
|
||
![]() תפוח אדמה זה שלמות הבריאה והתגלמות הטוב בעולם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אינסטגרם במחשב זה הדבר הכי לא נוח בעולם
-------------------- הודיה, 17, פעם הייתי פעילה היום פחות. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 4 2021, 20:08 PM
|
||||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ראיתי את היד שלך אז אני כבר הנחתי איך כל הגוף נראה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 4 2021, 20:08 PM
|
||||
-------------------- They say the captain goes down with the ship" "?So when the world ends will God go down with it Fall Out Boy — † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 4 2021, 20:09 PM
|
||
אני הייתי ונותרתי שפחתו הנאמנה ביותר של אדון האופלללללל"
מועחעחעחעע --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||
![]() תפוח אדמה זה שלמות הבריאה והתגלמות הטוב בעולם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
תגידו
איך כותבים וואטספ באנגלית? -------------------- הודיה, 17, פעם הייתי פעילה היום פחות. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||||||
אני באמת מרגיש את הקרושיו בלב אני מוריד את הכלבות שלי כמה דקות וחוזר אל תיעלמו -------------------- They say the captain goes down with the ship" "?So when the world ends will God go down with it Fall Out Boy — † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
|
||
![]() life is a big shit ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הרגע הזה שההורוסקופ שלי מעולה אבל אז יש משהו נורא שהורס הכל
טלה 21.3־20.4אחרי חצי שנה אינטנסיבית, כשמרס בנסיגה במזלכם, אתם נכנסים לשנת 2021 בקלילות - העומס פוחת והתסכול מתפוגג. סטורן עבר לדלי ויביא להקלה. ילידי סוף המזל יחוו תהליכי שינוי מואצים, שידרשו מהם אומץ והליכה עד הסוף בלי פשרות. השנה תוכלו להביע את עצמכם ותקבלו לגיטימציה לעשייה שלכם. בשנים הקרובות יתרחשו תהליכי שינוי בענייני כספים. כדאי לבנות את עצמכם נכון כדי למגנט אליכם את השפע. בשנה הקרובה תוכלו להגיע להישגים בקלות. -------------------- עומר
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |