![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 93 94 [95] 96 97 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Jan 4 2021, 20:44 PM
|
||||||||||
![]() Dishonor on you! dishonor on your cow! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אבל תחשוב שלריסים שלך יש צבע יותר מגניב מלריסים שלי ואז הם נראים בולטים יותר -------------------- אלה אחת
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||
|
פורסם ב: Jan 4 2021, 20:44 PM
|
||||||||||
![]() חיייייזרים זה מצחייייייייייק ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
זו תופעה ידועה אצל חתולטלפים -------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||
|
פורסם ב: Jan 4 2021, 20:45 PM
|
||||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
איפה. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||||||||||
![]() life is a big shit ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
זה לאאאאא זה פשוט תוצאה מצילום בשמש -------------------- עומר
|||||||||||
|
|
||||||||||
![]() Dishonor on you! dishonor on your cow! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יאללההההה אבל חכי ויום אחד תגיעי לגיל ההתבגרות ואולי הוא ישתנה כזה -------------------- אלה אחת
|||||||||
|
|
||||||||||||
אבל יש רק 2 כאלו בעולם! אני ואני! -------------------- עומר
|||||||||||
|
פורסם ב: Jan 4 2021, 20:46 PM
|
||||||||||||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אולי אבל תשמעי תמיד שואלים אותי אם נכוויתי לאאאאאא העור שלי פשוט אדום רוסיייייי מה לא ברוררררררר --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||
|
|
||||
![]() בטט מודע ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מה קרה -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||
אני יודע להפוך לאדום כמו עגבנייה והשתחררתי מבצפר כמה פעמים כי המורים פחדו
-------------------- עומר
|
|
|
||
![]() אסור לך לחשוב ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היי
-------------------- עידו ♥ 17 וכשהפסקתי להיות איש כועס כשדיברתי אליי בטון מתפייס פתאום התפנה כל כך הרבה מקום וכל האור היה יכול להיכנס. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||
אני נראית כמו רוח רפאים שלא ראתה שמש שנים
אבל באדום כאילו אדום רוסי כזה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||||||||||||
לול אני שמינית רוסייה אבל חצי ממני אשכנזי וחצי לא עדיין הכי בהירה במשפחה -------------------- אלה אחת
|||||||||||||
|
|
||||||||||
![]() Believers Never Die ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ריפ לא יודע להסביר כשהייתי ילד קטן בן 10 וגיליתי את הארי פוטר הייתי במקום מאוד אומלל בחיים שלי ואז קראתי על בלטריקס והיא הרעידה את עולמי היה לי חלל ריק גדול בלב והיא הצליחה למלא אותו בהמון אושר ואז היא הייתה חייבת למות והרגשתי שחלק מהלב שלי מת איתה ותמיד כששומעים שהיא הדמות האהובה עליי צועקים לי "אבל היא רוצחת פסיכופטית" בסדר שתהיה רוצחת פסיכופטית, יש אנשים שאוהבים דמויות צבועות ושקרניות ומגעילות ומתנשאות וגרועות לגמרי איפה שאנשים ראו שנאה ומוות אני ראיתי את האהבה של החיים שלי שתביני שכשקראתי את אוצרות המוות עצרתי בקטע שהיא מתה ולקח לי חודש לחזור לספר ולסיים אותו וכשראיתי את חלק 2 בקולנוע קמתי מהכיסא ברגע שהיא מתה ולא סיימתי את סוף הסרט אין לי מושג איך הראו את סוף אוצרות המוות, לא חזרתי לראות אותו אף פעם כי כאב לי בלב -------------------- They say the captain goes down with the ship" "?So when the world ends will God go down with it Fall Out Boy — † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||
|
|
||||||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מאחורה או משהו כזה יש מצב שלחתול שלי יש שם דלקת -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Jan 4 2021, 20:47 PM
|
||
לי יש לבן קיר
-------------------- עומר
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |