![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 28 29 [30] 31 32 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Jan 4 2021, 16:53 PM
|
||||||||||
![]() אסור לך לחשוב ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אהה קניתי דרך עברית באינטרנט יצא בסביבות 60-70 אבל נראה לי היה מבצע או משהו כן שמעתי הרבה המלצות אז אמרתי יאללה אני אנסה כן אני בדיוק קורא עכשיו את הטרמפיסט הממ דיליי -------------------- עידו ♥ 17 וכשהפסקתי להיות איש כועס כשדיברתי אליי בטון מתפייס פתאום התפנה כל כך הרבה מקום וכל האור היה יכול להיכנס. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||
|
פורסם ב: Jan 4 2021, 16:54 PM
|
||
![]() מי שטוב לו ושמח, לא בבר אילן ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני לא מאמינה.
אמא שלי הרגע נכנסה לבידוד עם אחי הקטן. זה יהיה הבידוד השלישי שלו! -------------------- ![]() אבידג - פרשתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 4 2021, 16:56 PM
|
||||||||||||
![]() .You can't KILL me. There'll be paperwork ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
זה לא חמש? הספרים הראשונים ממש טובים אבל אז זה מתדרדר :< -------------------- “You want to change the world, Shallan. That’s well and good. But be careful. The world predates you. She has seniority.” ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||
|
פורסם ב: Jan 4 2021, 16:57 PM
|
||||
what's that? -------------------- ![]() אבידג - פרשתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 4 2021, 16:58 PM
|
||||||||||||||
![]() מה לא פורים היום? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אה נכון שש אם מחשיבים את הספר המשך אני לא חיחי אממ אני קראתי רק עד ארבע אבל הראשונים בהחלט נהדרים -------------------- אמ קיי, דארלינג ~ היא\את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||
|
פורסם ב: Jan 4 2021, 16:59 PM
|
||||||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
-------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Jan 4 2021, 17:00 PM
|
||
![]() נגזרת זה לא תחליף לשכל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אילו... הייתי... הנהלותי... || מ"פ
-------------------- כוסאומו למה הורידו לי את ההרשאה של ההודעות
מזל טוב פורטלוש --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 4 2021, 17:00 PM
|
||
![]() Some infinities are bigger than other infinities ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היי וביי.
-------------------- One boy grew up different from the rest Without the insides of his chest He didn't know how he was blessed All the little girls thought it a blast To shake his body really fast To see the impact never last "Some said "Poor boy "Some said "Lucky man --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 4 2021, 17:01 PM
|
||
אילו
|
|
פורסם ב: Jan 4 2021, 17:01 PM
|
||||||||
for which grade it is? -------------------- ![]() אבידג - פרשתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
פורסם ב: Jan 4 2021, 17:03 PM
|
||||||||||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אודיסיאה לכיתות ח׳, אלפא ואידיאה לט׳ -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||
|
פורסם ב: Jan 4 2021, 17:03 PM
|
||
הייתי
|
|
פורסם ב: Jan 4 2021, 17:05 PM
|
||||||||||||
![]() .You can't KILL me. There'll be paperwork ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יואו נחמד הספרים שלו לרוב די יקרים אז יצא טוב @ אם קיייייי לול כן ממש אהבתי את השני. למרות שאני לא זוכר מה קרה בו אני כן זוכר שממש צחקתי בכיתה בזמן שיעור -------------------- “You want to change the world, Shallan. That’s well and good. But be careful. The world predates you. She has seniority.” ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||
|
|
||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היי
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||
הנהלותי
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |