![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 35 36 [37] 38 39 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Jan 4 2021, 17:40 PM
|
||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אף פעם לא ראיתי דג בים
אבל שבוע שעבר ראיתי שניים ולא ברצף --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||
![]() מה לא פורים היום? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
וואו כריס לגור איפה שאתה גר (טוב אמרת איפה זה מלא פעמים בנו"ד אז אני מניחה שלא קריטי אם אציין אבל עדיין?) ולא לאהוב מים זה אכן פספוס.
בשביל המים, כן ;) ממ אני גרה במרק עשר דקות רבע שעה מהים אז גם נחמד חנה ראיתי! כל הכבוד לך! -------------------- אמ קיי, דארלינג ~ היא\את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
תדרוך על אחד ארסי והוא יהרוג אותך!! -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
|
||||||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
לפחד אין היגיון... נשמע נורא ואיום! -------------------- היי אני ריקטו וב2338 אני אהיה בן 333 🤪דבילופוב🤪 האם פרשתי? ימים יגידו. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Jan 4 2021, 17:41 PM
|
||||||||||
![]() Believers Never Die ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כן זה פחד קשה, טבעתי בגיל 5 וניצלתי בנס משמיים ומאז טראומה אני שותה משקאות קלים (לא מוגזים) בטעמי פירות למיניהם אני לא יכול לראות מים
מים לא, דברים אחרים כן (שגם בהם יש מים אבל אני רואה צבעים ולא את השקוף של המים שצורח לי "סכנה" בתת מודע) -------------------- They say the captain goes down with the ship" "?So when the world ends will God go down with it Fall Out Boy — † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||
|
פורסם ב: Jan 4 2021, 17:42 PM
|
||
![]() תפוח אדמה זה שלמות הבריאה והתגלמות הטוב בעולם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
רגע כריס
מה אתה עושה שיש גשם -------------------- הודיה, 17, פעם הייתי פעילה היום פחות. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||||||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
רציניים כאילו? -------------------- היי אני ריקטו וב2338 אני אהיה בן 333 🤪דבילופוב🤪 האם פרשתי? ימים יגידו. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
|
||||||
![]() Believers Never Die ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
פספוס, כן. חבל שטבעתי, אולי הייתי אוהב מים, לכי תדעי (:
אופס -------------------- They say the captain goes down with the ship" "?So when the world ends will God go down with it Fall Out Boy — † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Jan 4 2021, 17:43 PM
|
||
![]() life is a big shit ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מה אתם אומרים לי
להתחיל להיפגש עם חברות עדיין למרות שאולי אני צריך בידוד? -------------------- עומר
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 4 2021, 17:43 PM
|
||||||||||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
האם אנחנו רציניים? האם הדגים רציניים? שאלת שאלה מאוד כללית -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||
|
פורסם ב: Jan 4 2021, 17:44 PM
|
||||||||||||
![]() תפוח אדמה זה שלמות הבריאה והתגלמות הטוב בעולם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
וואי וואי -------------------- הודיה, 17, פעם הייתי פעילה היום פחות. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||
|
|
||||||||||||
לדרוך על קיפוד ים והוא ידקור אותך -------------------- עומר
|||||||||||
|
|
||||||||||
לפחד אין גבולות בעיקר
לא יוצא החוצה, ואם אני בחוץ אני מחפש מקום להתחבא בו מהגשם אם יורדות עליי טיפות אני מסוגל לבכות באמצע הרחוב... -------------------- They say the captain goes down with the ship" "?So when the world ends will God go down with it Fall Out Boy — † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||
|
פורסם ב: Jan 4 2021, 17:45 PM
|
||
אוי אני מת
אח שלי שואל מה זה רומן חבר שלו: ספר על משהו שאפעם לא יהיה לך -------------------- עומר
|
|
פורסם ב: Jan 4 2021, 17:45 PM
|
||
וואי זה מפחיד אותי
בואו נשנה נושא -------------------- הודיה, 17, פעם הייתי פעילה היום פחות. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |