![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 56 57 [58] 59 60 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Jan 4 2021, 18:44 PM
|
||||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היי אבל אני לא במרכז תל אביב חולון כזה יותר מרכז אחר --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||
![]() Believers Never Die ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני ממש מבואס על המקום שאני גר בו עכשיו
אזור חיפה ממש מגעיל אותי אני לא אוהב להיות פה אני רוצה לחזור עוד צפונה לעכו ולהישאר שם עד יום מותי -------------------- They say the captain goes down with the ship" "?So when the world ends will God go down with it Fall Out Boy — † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לכי תדעי אבא שלי פעם פגש מישהו שזיהה אותו בתור אח של אח שלו באיזו חווה באיטליה דברים אקראיים קורים לפעמים -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Jan 4 2021, 18:45 PM
|
||
![]() מי שטוב לו ושמח, לא בבר אילן ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כואב לי הראש
-------------------- ![]() אבידג - פרשתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||
![]() אסור לך לחשוב ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
המצב רוח שלי בשבועיים האחרונים זה בערך יום באסה יום מדהים אחד אחרי השני
מאניה דפרסיה here i come -------------------- עידו ♥ 17 וכשהפסקתי להיות איש כועס כשדיברתי אליי בטון מתפייס פתאום התפנה כל כך הרבה מקום וכל האור היה יכול להיכנס. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||||||||
![]() מה לא פורים היום? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אין לי מושג איפה זה אבל בטחחחח למרות שמה אני אעשה רחוק מסבתא שלי, חצי צפון פוחד (או פחד, היום יש יותר מדי צפוניים) פוחד ממנה אז יש לנו שקט והיא מכינה אוכל טעים יאלה וויתרתי -------------------- אמ קיי, דארלינג ~ היא\את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||
|
|
||
![]() בטט מודע ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני למשל יודעת שאין סיכוי שאני אפגוש מישהו מפה
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||
![]() Believers Never Die ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אה אני לא היחיד עם ההפרעה הזאת? מקסים -------------------- They say the captain goes down with the ship" "?So when the world ends will God go down with it Fall Out Boy — † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 4 2021, 18:46 PM
|
||||||
![]() בוגר הוגוורטס ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
|
||||||||
![]() חיייייזרים זה מצחייייייייייק ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יענקלה ![]() -------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
|
||
![]() מה לא פורים היום? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מה כריס אתה כבר לא בעכו?
מה קורה סופי -------------------- אמ קיי, דארלינג ~ היא\את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||
![]() נגזרת זה לא תחליף לשכל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
סופרקאליפרג'ליסטיקאקספיאלידושס
-------------------- כוסאומו למה הורידו לי את ההרשאה של ההודעות
מזל טוב פורטלוש --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||||||||
![]() בוגר הוגוורטס ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||
|
פורסם ב: Jan 4 2021, 18:47 PM
|
||
![]() תפוח אדמה זה שלמות הבריאה והתגלמות הטוב בעולם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
עברתי למחשב אחר
ופתאום הוא נראה לי ענק -------------------- הודיה, 17, פעם הייתי פעילה היום פחות. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 4 2021, 18:47 PM
|
||||||
קצת מעל עכו העתיקה יש את עכו שיכון המקום הכי יפה בעולם אני נשבע לך ביקר לי נשבע לך בעכו אמרתי לך שעשיתי קעקוע בחזה של עכו?
למה לא? -------------------- They say the captain goes down with the ship" "?So when the world ends will God go down with it Fall Out Boy — † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |