![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 62 63 [64] 65 66 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Jan 4 2021, 19:01 PM
|
||||||||||||
![]() מכשף ראשי בקסמהדרין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היית נראה יותר בוגר אם היית מפסיק להתגלח -------------------- ![]() תראי אותי אני אבוד בלב מדבר ואת השמש העולה מהדממה תראי אותי אני צולל ונעלם ואת השמש העולה קחי אותי איתך למעלה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||
|
|
||||||||
![]() Believers Never Die ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
חד משמעית הבייבי פייס שלי דופק לי את החיים הוא עובד על בחורות אבל לא על שאר החיים -------------------- They say the captain goes down with the ship" "?So when the world ends will God go down with it Fall Out Boy — † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
|
||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יש לי חברה שאומרת שאני נראית בת 5
אחיות שלי אומרות שאני נראית בת 40 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||
![]() תפוח אדמה זה שלמות הבריאה והתגלמות הטוב בעולם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
זה הייתה הקודמת ותכלס זה באיזה צומת באמצע העולם שחיכנו בה פעם לאוטובוס לברית של בן דוד שלי אבל עכשיו יש לי תמונה מהים שלי ושל חברה שלי אבל גם שם רואים לי רק את הגב ואת השיער -------------------- הודיה, 17, פעם הייתי פעילה היום פחות. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 4 2021, 19:02 PM
|
||||||
![]() מה לא פורים היום? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
:( נו אבל אל תיקח ללב כשכולם יהיו זקנים ויתלוננו על זה שהם נראים זקנים את תראה צעיר עדיין :) -------------------- אמ קיי, דארלינג ~ היא\את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
|
||
![]() אסור לך לחשוב ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הדבר הכי קרוב לסדרה כבדה שראיתי היא בוג'ק הורסמן
וזו חתיכת סדרה כבדה -------------------- עידו ♥ 17 וכשהפסקתי להיות איש כועס כשדיברתי אליי בטון מתפייס פתאום התפנה כל כך הרבה מקום וכל האור היה יכול להיכנס. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||||
![]() בוגר הוגוורטס ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
סתם שמתי את זה חיח זה היה בנו"ד כזה שכולם שלחו תמונות שלהם --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
|
||||
![]() Believers Never Die ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מצד אחד זה ממש מפתה לא להתגלח, מצד שני זה כבר סימן ההיכר שלי -------------------- They say the captain goes down with the ship" "?So when the world ends will God go down with it Fall Out Boy — † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||||||||||||
![]() תפוח אדמה זה שלמות הבריאה והתגלמות הטוב בעולם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אם זה יתקע ננסה אבל בואי נקווה שזה יעבוד חלק -------------------- הודיה, 17, פעם הייתי פעילה היום פחות. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||
|
|
||||||||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
|
||
![]() אסור לך לחשוב ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
בא לי לראות אטלנטה מתישהו
-------------------- עידו ♥ 17 וכשהפסקתי להיות איש כועס כשדיברתי אליי בטון מתפייס פתאום התפנה כל כך הרבה מקום וכל האור היה יכול להיכנס. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 4 2021, 19:03 PM
|
||||||||||
מזמן --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||
|
|
||
אבל באמת שאם יש דבר אחד המסקרנים זה איך כולכם נראים
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||
חחחחח כן בגיל 40 אני אראה בן 20 מה אכפת לי אני זכיתי חוץ מתי שאני רוצה לקנות סיגריות או אלכוהול, שם אני בבעיה לא מאמינים לי שהת"ז שלי אמיתי, הרבה חושבים שאני מזייף -------------------- They say the captain goes down with the ship" "?So when the world ends will God go down with it Fall Out Boy — † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||
קודם נחנקתי מבועת מסטיק
הכישרון --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |