![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
פורסם ב: Jan 4 2021, 18:01 PM
|
||
![]() חיייייזרים זה מצחייייייייייק ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
תנו לנמנם ![]() 🎶שם השיר: תנו לנמנם. 🎶מבצעי השיר: להקת ג'יין בורדו. 🎶לקוח מהאלבום: אוקיינוסים. 🎶שנת יציאה: 1 באוגוסט 2019. 🎶ז'אנר:פופ. 🎶רקע השיר:🎶 ג'יין בורדו פרסמו את השיר "תנו לנמנם" כטעימה מתוך האלבום החדש שלהם, "אוקיינוסים". את השיר החדש כתבה והלחינה דורון טלמון המופלאה בהפקתו המוסיקלית של עמרי אמדו. השיר שנשמע מעין המנון והלל לשלאף שטונדה, שנ"צ בעברית עממית נעטף בקליפ אשר בוים וצולם בידי גילי עזגד ובו מנמנת השחקנית נעמה שחר 🎶מילים:🎶 פעם כשנולדתי, למדתי לא רק בלילה לחלום הירח והשמש התערבבו לי גם במשך היום כשנהייתי בחורה לפעמים הרגשתי רע, גם אם לא עלה החום כשהראש נהייה כבד, הגוף כבר לא עובד, חייבת לעצום תנו, תנו לנמנם ראש שחולם שומר על שפיות תנו, תנו לנמנם ללב משתלם וגם לאנושות כמה כבר אפשר לשאת בלי למוטט נפש רכה אי אפשר להתאפק מלפהק כשחוטפים עוד מכה האדם כמו נמלה, כפול ממשקלה סוחבת על גבה היא סוחבת לאכול אך הוא סוחב לסבול פגמים ותודעה תנו, תנו לנמנם ראש שחולם שומר על שפיות תנו, תנו לנמנם זה טוב לאדם, וגם לאנושות תנו, תנו לנמנם ראש שחולם שומר על שפיות תנו, תנו לנמנם זה טוב לאדם, וגם לאנושות 🎶הקליפ:🎶 🎶חוות דעת אישית:🎶 הווו here we come! אז..... הנה עשיתי סיקור לשיר האהוב עלי! ועכשיו אני הולכת לבלבל לכם את השכל למה אני כל כך אוהבת אותו בעצם, כל כך אוהבת, עד שהוא אפילו היה הכינוי שלי. אז דבר ראשון הרכב ג'יין בורדו בכלל הוא אהוב עלי מאוד, יש להם מוזיקה פשוטה, כיפית ונעימה לאוזן. את השיר "תנו לנמנם" אני אוהבת במיוחד בגלל המילים שלו. השיר כמובן מדבר על בני האנוש שכל היום רצים מהעבודה, לגן, ללימודים, לבנק, לפה לשם... בקיצור, אנחנו כל היום בעשייה, והשיר כאילו "מבקש" מהעולם לתת לבן אדם לנמנם טיפה. נ.מ.נם זה שורש מאוד נחמד, אני אתמול נמנמתי, אתה עכשיו מנמנם והכול פה ממש מנומנם! נסו לומר את השורש הזה בהטיה מספר פעמים ותגלו שהוא ממש חמוד. קיצר, חפרת מדי, אני רק אמליץ לכל מי שעכשיו בתקופה של לימודים מרחוק וזומים לשמוע אותו כל בוקר ולראות איך נהיה לכם חיוך קסום על הפנים. 🎶"תנו לנמנם" חי באולפן גלגלצ:🎶 -------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 4 2021, 21:52 PM
|
||
![]() מה לא פורים היום? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כל הכבוד על הסיקור, חנה!
כבר אוסיף ללינקייה. מקווה להמשיך לראותך פעילה בפורום מוזיקה :). -------------------- אמ קיי, דארלינג ~ היא\את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |