האתר והפורומים  ·   מדיה  ·   הספרים  ·   הדמויות  ·   הסרטים  ·   השחקנים  ·   שונות

ברוך הבא, אורח ( התחבר | הירשם )

0 חרמשים
פורומיםפאנפיקיםHPlanetהאנציקלופדיהמערכת הדו-קרבהוגסמיד

מממנים

הגב לנושא זה פרסם נושא חדש פרסם סקר

אלה לי להב || סיקור זמרת
פורסם ב: Jan 4 2021, 23:23 PM
צטט הודעה

‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎

פרטי משתמש
קבוצה: הפלפאף
חרמשים: 10504
מגדר:
משתמש מספר: 70845
חפצי המשתמש: צפה

*אם קיי זועמת לא אהבה, ולכן אני מזהיר אתכם מטמטמת יתר בסיקור הזה. תהנו!!! :>

אלה לי להב

User Posted Image

✎ שם הזמרת: אלה לי להב
✎ תאריך לידה: 2 ביוני 2003
✎ מקום לידה: ישראל
✎ ז'אנר: פופ
✎ שנות פעילות: 2019-הווה
✎ חברת תקליטים: טדי הפקות

מידע כללי
להבה נולדה וגם גדלה אי שם בפרברים הקסומים של סיגדילנד. סתם, לא. היא נולדה וגדלה בשוהם, אך ייתכן כי הייתה יוצאת לבקר את האמא הביולוגית שלה, סיגדילה, שגרה בסיגדילנד, בשבתות וחגים. בהתחלה היה שמה אלה להב, אך מאוחר יותר (מעט לפני השתתפותה בעונה השביעית של הכוכב הבא לאירוויזיון), שינתה את שמה לאלה לי להב בהתייעצות עם נומרולוגית. אלה לי להב היא האמצעית מתוך שלוש בנות. היא למדה בחטיבת "יהלו"ם" (ניסתה לרמוז שהיא יהלום!!!) שבשוהם, וב-2020 עזבה את התיכון בו למדה על מנת להתרכז בקריירה המוזיקלית שלה. היא התחילה את הקריירה המוזיקלית שלה ב-2019, בעונה השביעית של הכוכב הבא לאירוויזיון, וזכתה לאהדה רבה ממבקרי, צופי ושופטי התוכנית לכל אורך הדרך שלה. היא אף שברה את השיא של כל הזמנים בתוכנית עם 100 אחוזים בביצוע השיר "Into You", ולבסוף עלתה לגמר התוכנית וזכתה במקום השני. ביוני 2020 הוציאה את סינגל הבכורה שלה, "זוט עני", שגרר ביקורות מעורבות אחריו, צבר מאות אלפי צפיות ביממה ומיליון צפיות תוך שבוע. כיום, הסינגל מונה כ-14 מיליון צפיות. בנובמבר 2020 הוציאה להב את הסינגל השני שלה, "מה אתה רוצה?" שזכה ללמעלה ממיליון צפיות בתוך שבוע, וכיום הוא מונה כ-4 מיליון צפיות.

דיסקוגרפיה
זוט עני (2020)
מה אתה רוצה? (2020)

דעה אישית
אלה לי היא אחת מהאנשים המושלמים ביותר כדי ליצור עליהם בדיחות פרטיות ענקיות, כגון בדיחת הסיגדילושית שחושפת כי אלה לי היא למעשה בתה של סיגלית דיל, סופרת פנטזיה, מתח ואימה. היא יודעת כיצד להפנט את מעריציה באמצעות תמונות משונות שלה באינסטגרם, ומצליחה מאוד על הבמה ביחס לגיל כזה צעיר. אם הייתי צריך לבחור לאיזה עם היא שייכת (בעצם, כבר חשפו את זה באגדות הסיגדיליות, אבל לא נורא), היא הייתה סיגדילית. גם היא, בדיוק כמו אמא שלה (סיגליתה סניוריטה!), מופיעה על הבמה - וזוכה בהרבה, הרבה יותר פרסום ממה שאמא שלה השיגה. בתור בתה של סיגליתה, יש לה הרבה מאוד פוטנציאל כדי לקרוע את העולם, ואם סיגליתה תסכים יום אחד לאמן אותה רמת הכוח שלה תגיע אולי אפילו לזאת של אריאנוש.

תמונה

User Posted Image
בתמונה: להבה בשיא הכוח שלה, משנה את צורתה לצורת "להב הסיגדי".

---------
הארי פוטר - Hportal.co.il
פורסם ב: Jan 4 2021, 23:28 PM
צטט הודעה

מה לא פורים היום?

פרטי משתמש
קבוצה: רייבנקלו
חרמשים: 4018
מגדר:female
משתמש מספר: 72479
חפצי המשתמש: צפה

כל הכבוד על הסיקור (שניים בערב אחד, שאפו)!
הניסוחים קלילים ונעימים לקריאה, כרגיל.
כבר אוסיף ללינקייה, ומצפה לראותך פעיל בפורום מוזיקה שברור לי שאתה הולך ותאהב בו!
אה וזה לא חובה, אבל תעשה טובה למשתמשים מסכנים שלא יודעים על מה מדובר ותוריד את הקשקשת שלך על סיגלית מהרקע...

--------------------
אמ קיי, דארלינג ~ היא\את
User Posted Image

---------
הארי פוטר - Hportal.co.il
1 משתמשים צופים באשכול זה (1 אורחים ו 0 משתמשים אנונימיים)
0 משתמשים:

אפשרויות נושא
הגב לנושא זה פרסם נושא חדש פרסם סקר

ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים
גריפינדור הפלפאף רייבנקלו סלית'רין
גריפינדור הפלפאף רייבנקלו סלית
3717 7004 4152 2139

פורטל הארי פוטר הישראלי קיצורי דרך
מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה
האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס

עוצב על-ידי Design by JBStyle
© כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal
2007-2025