![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
פורסם ב: Jan 5 2021, 00:16 AM
|
||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kings & Queens ![]() ✎ שם השיר: Kings & Queens ✎ מבצעי השיר: אווה מקס | Ava Max ✎ לקוח מהאלבום: Heaven & Hell ✎ שנת יציאה: 2020 ✎ ז'אנר: פופ ✎ אורך: 2:42 דקות ✎ צפיות: 139,504,983 רקע השיר השיר נכתב והופק על ידי אווה מקס ומוזיקאים נוספים. לפני שנבחרה גרסתו הסופית של השיר, נוצרו לשיר מספר סקיצות שכללו לחנים ועריכות שונים. אווה מקס הכריזה לראשונה על השיר ב-27 בפברואר 2020, בתוך פוסט בחשבון האינסטגרם שלה. ב-7 במרץ 2020 חשפה אווה את תאריך יציאתו של הסינגל - 12 במרץ 2020, ביחד עם חשיפתם של שם ועטיפת הסינגל. אווה הצהירה על שהשיר מדבר על כמה טוב היה העולם אם מלכות היו שולטות בו, ככל הנראה כחלק מההתנגדות העולמית למחזרי אלהבות. לפני יציאתו של הקליפ של הסינגל, העלתה אווה מקס לערוץ היוטיוב שלה סרטון אודיו שמכיל את האודיו של השיר, ללא וידאו קליפ. ב-6 באוגוסט 2020 הוציאה אווה גרסת רמיקס של השיר. If all of the kings had their queens on the throne We would pop champagne and raise a toast To all of the queens who are fighting alone Baby, you're not dancin' on your own Can't live without me, you wanna, but you can't, no, no, no Think it's funny, but honey, can't run this show on your own I can feel my body shake, there's only so much I can take I'll show you how a real queen behaves, oh No damsel in distress, don't need to save me Once I start breathin' fire, you can't tame me And you might think I'm weak without a sword But if I had one, it'd be bigger than yours If all of the kings had their queens on the throne We would pop champagne and raise a toast To all of the queens who are fighting alone Baby, you're not dancin' on your own Disobey me, then baby, it's off with your head Gonna change it and make it a world you won't forget, oh-oh, oh No damsel in distress, don't need to save me Once I start breathin' fire, you can't tame me And you might think I'm weak without a sword But I'm stronger than I ever was before If all of the kings had their queens on the throne We would pop champagne and raise a toast To all of the queens who are fighting alone Baby, you're not dancin' on your own In chess, the king can move one space at a time But queens are free to go wherever they like You get too close, you'll get a royalty high So breathe it in to feel the love If all of the kings had their queens on the throne We would pop champagne and raise a toast To all of the queens who are fighting alone Baby, you're not dancin' on your own תרגום לעברית (הינה תירגום מקוה שתהנו חח אהובים) אם לכל המלכים היו המלכות שלהם על כס המלוכה היינו קופצים שמפניה ומגדלים טוסט לכל המלכות שנלחמות לבד מותק, אתה לא רוקד לבד אתה לא יכול לחיות בלעדי, אתה רוצה, אבל אתה לא יכול, לא, לא, לא תחשוב שזה מצחיק, אבל מותק, לא יכול להפעיל את ההצגה הזו לבד אני מרגיש את הגוף שלי רועד, יש רק כל כך הרבה שאני יכול לקחת אני אראה לך איך מלכה אמיתית מתנהגת, אה אין ילדה במצוקה, לא צריך להציל אותי ברגע שאני מתחיל לנשום אש, אתה לא יכול לאלף אותי ואתה יכול לחשוב שאני חלש בלי חרב אבל אם היה לי כזה, הוא היה גדול משלך אם לכל המלכים היו המלכות שלהם על כס המלוכה היינו קופצים שמפניה ומגדלים טוסט לכל המלכות שנלחמות לבד מותק, אתה לא רוקד לבד אל תציית לי, ואז מותק, זה עם הראש שלך הולך לשנות את זה ולהפוך אותו לעולם שלא תשכח, אוי-אוי, אוי אין ילדה במצוקה, לא צריך להציל אותי ברגע שאני מתחיל לנשום אש, אתה לא יכול לאלף אותי ואתה יכול לחשוב שאני חלש בלי חרב אבל אני חזק יותר מבעבר אם לכל המלכים היו המלכות שלהם על כס המלוכה היינו קופצים שמפניה ומגדלים טוסט לכל המלכות שנלחמות לבד מותק, אתה לא רוקד לבד בשחמט, המלך יכול להזיז מרחב אחד בכל פעם אך מלכות חופשיות ללכת לאן שהן אוהבות אתה מתקרב יותר מדי, תקבל תמלוגים גבוהים אז נשם אותו כדי להרגיש את האהבה אם לכל המלכים היו המלכות שלהם על כס המלוכה היינו קופצים שמפניה ומגדלים טוסט לכל המלכות שנלחמות לבד מותק, אתה לא רוקד לבד קליפ דעה אישית לדעתי השיר הוא שיר מאוד כיף לסקר ברגע שמנהלת הפורום נתנה לך אתגר להגיע ל-20 מפתחות סול בתוך יום. המילים שבשיר מעידות על העוצמה שטמונה בכל האלהבות שיש בעולם, ושכי כל מחזרי האלהבות הם סתם עוד שתיינים ומחזרים משוגעים שלא צריך להירתע מהם. מאוד אהבתי את הוידאו קליפ שיצרו חוף פלמחים הפקות עם השיר שאני מסקר ממש עכשיו בשיתוף עם אלה לי. אני חושב שכל אלהבה בעולם צריכה לשמוע את השיר המדהים הזה, כי זה שיר עם מסר חזק למחזרים השטותניקים והמרושעים שחושבים שהם יכולים על כולם. גם אתם צריכים לשמוע את השיר הזה, כדי שתוכלו גם להבין את נקודת המבט של כל האלהבות והסיגדילות בעולם על המחזרים הנוראים. בסך הכל, עוד עבודה נהדרת של אמנית מהאגדות הסיגדיליות. תמונה: ![]() (מצטער על החוסר בתמונות, הרוב היו ממש גדולות ואין לי כוח להקטין אותן.) --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 5 2021, 00:28 AM
|
||
![]() מה לא פורים היום? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הצילוווו ליאור מה זו המהירות הזאת!
כל הכבוד, על הסיקור, אוסיף אותו ללינקייה (בלילה אחרי שכולכם תפסיקו לסקר ותתנו לי לעשות זאת בנחת) בקרוב. "לדעתי השיר הוא שיר מאוד כיף לסקר ברגע שמנהלת הפורום נתנה לך אתגר להגיע ל-20 מפתחות סול בתוך יום" 🤦♀️ תמשיך לסקר 😍. -------------------- אמ קיי, דארלינג ~ היא\את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |