![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
פורסם ב: Jan 5 2021, 01:08 AM
|
||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מה אתה רוצה? ![]() ✎ שם השיר: מה אתה רוצה? ✎ מבצעי השיר: אלה לי להב ✎ לקוח מהאלבום: אין אלבום ✎ שנת יציאה: 2020 ✎ ז'אנר: פופ ✎ אורך: 2:26 דקות ✎ צפיות: 3,919,499 רקע השיר ב־28 באוקטובר 2020 הוכרזו שמו ותאריך היציאה של הסינגל, ה־15 בנובמבר 2020. ההלחנה והכתיבה של השיר בוצעה על ידי איתי שמעוני, וההפקה על ידי ינון יהל. הוידאו קליפ של הסינגל מסוגנן בצבע הורוד, ובשיר אלה לי פונה אל המחזר שלה, שלא בטוחצ מה הוא רוצה ממנה. במהלך השיר היא גם מבצעת חיקוי שלו. הקליפ צבר מעל למיליון צפיות ביממה אחת, וכיום הוא בעל כמעט 4 מיליון צפיות. הוידאו קליפ בוים על ידי רומן בוצ'אקי, שביים גם את הוידאו קליפ של הסינגל "זוט עני" של אלה לי. בתחילת הקליפ, אלה לי נראית אל מול מחשב של חברת דל, שהעניקה חסות לקליפ. הסינגל זכה לביקורות מעורבות ברחבי הרשת, וזכה גם להצלחה וכ־89,000 השמעות בספוטיפיי תוך שבוע. השיר הגיע גם למקום ה־19 במצעד שירי הספוטיפיי השבועי הישראלי. במצעד שלאחר מכן, הגיע השיר למקום החמישי עם כ־137,825 השמעות באותו השבוע של מצעד שירי הספוטיפיי השני בו התמודד. השיר זכה במקום הראשון במצעד השבועי של מדיה פורסט. מילים בטח אתה סתם מדבר משלים את הלבד כשזה חסר עושה לי בלאגן בחצר בום בום בום בפסנתר אל תהיה כזה שמחפש מילים בגובה בוא תרד מהענן עשית לי לשבוע איזה יום היום מה בא לי ועל איזה כובע מתפוצצת על החיים שלי כמו סופר נובה איך אתה אוהב שקשה כזה מכבה מה שבער בי לוקח לי את הברבי כמה שאתה מבקש את זה אפילו לא בדיחה קבל חיקוי שלך מאמי אני לא יודע מה אני רוצה מאמי אני לא יודע מה אני רוצה כאילו אני כן יודע מה אני רוצה אבל אני לא בטוח עד הסוף את מה אני רוצה מאמי אני לא יודע מה אני רוצה מאמי אני לא יודע מה אני רוצה כאילו אני כן יודע מה אני רוצה אבל אני לא בטוח עד הסוף את מה אז תגיד לי אם זה זה או זה לא זה אנלא רוצה כזה רוצה רק להרגיש את כל הבומים בחזה את הקונפטי והזה שתמיד רוצים טיפה יותר מזה את השטיח האדום שמתפרס עד הקצה ואתה כזה שמחפש מילים בגובה בוא תרד מהענן עשית לי לשבוע איזה יום היום מה בא לי ועל איזה כובע מתפוצצת על החיים שלי כמו סופר נובה איך אתה אוהב שקשה כזה מכבה את מה שבער בי לוקח לי את הברבי כמה שאתה מבקש את זה אפילו לא בדיחה קבל חיקוי שלך מאמי אני לא יודע מה אני רוצה מאמי אני לא יודע מה אני רוצה כאילו אני כן יודע מה אני רוצה אבל אנלא בטוח עד הסוף את מה אני רוצה מאמי אני לא יודע מה אני רוצה מאמי אני לא יודע מה אני רוצה כאילו אני כן יודע מה אני רוצה אבל אנלא בטוח עד הסוף את מה אז די לבוא אליי, די כבר לדבר אין יותר כוחות בי, לא רוצה יותר ככה לבדי בא לי כבר ממש לא צריכה לשמוע כל פעם מחדש מאמי אני לא יודע מה אני רוצה מאמי אני לא יודע מה אני רוצה כאילו אני כן יודע מה אני רוצה אבל אנלא בטוח עד הסוף את מה אני רוצה מאמי אני לא יודע מה אני רוצה מאמי אני לא יודע מה אני רוצה כאילו אני כן יודע מה אני רוצה אבל אני לא בטוח עד הסוף את מה אתה רוצה? קליפ דעה אישית מאוד אהבתי את איך שאלה לי מטיחה בפרצוף של המחזר האידיוט שלה את כל האמת, ואפילו מעזה לחקות אותו. השיר הזה אוהב להיתקע בראש של כל האהובים, והוא בהחלט די קליט כמו אהוביתה. כיוון ויש בוידאו קליפ של הסינגל הרבה דברים בצבע ורוד וסגול, אנחנו, הצופים, יכולים להסיק מסקנות בנוגע למעורבותה של סיגדי, האמא הסודית של להבה, בקשר לשיר. מאוד אהבתי את הרמיזה הזאת בקשר לסיגדי, ששוב נותנת לנו הרבה מאוד חלונות לתיאוריות על האגדות הסיגדיליות. בנוסף, אהבתי מאוד את הוידאו קליפ שיצרו חוף פלמחים הפקות על הסינגל שאני מסקר עכשיו, בשיתוף פעולה עם מחזרי האלה, סיגדי, אווה מקס ואריאנה גרנדה. זה היה ממש מקסים. ממליץ לשמוע בעיקר לאהובים ומחזרים צעירים! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 5 2021, 09:56 AM
|
||
![]() מה לא פורים היום? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כל הכבוד על הסיקור ה-אה.......שלישי שלך הערב?
שוב, ניסוחים קלילים ועיצוב נעים לעין, כבר אוסיף ללינקייה :). -------------------- אמ קיי, דארלינג ~ היא\את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |