![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
פורסם ב: Jan 5 2021, 01:51 AM
|
||
![]() אם אני חננה אז החננות שאני מכיר הם חייזרים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
סיקור אלבום || Positions ![]() ♪ מבצעי האלבום: אריאנה גרנדה ♪ מספר שירים באלבום: 14 ♪ אורך האלבום (אורך כל השירים יחדיו): 41:14 ♪ שנת יציאה: 2020 ♪ ז'אנר: פופ וR&B רקע אלבום זה הוא האלבום השישי של אריאנה, שכן עד לפני יציאתו כונה על ידי המעריצים "AG6" - כלומר, האלבום השישי של אריאנה גרנדה. האלבום הופק על ידי חברת ריפבליק רקורדס, וכמו כן יצאו מהאלבום שני סינגלים: Positions - הסינגל המרכזי של האלבום, ו- 34+35. ב17 לאוקטובר העלתה אריאנה רמז ליציאת האלבום בעמוד האינסטגרם שלה, בו היא כותבת את המילה Positions בהילוך איטי. האלבום הופיע לראשונה במקום הראשון במצעד הבילבורד 200, מצעד האלבומים הגדול ביותר בארצות הברית, ובכך היה לאלבום החמישי ברציפות של גרנדה שמגיע להישג זה. כבר בשבוע הראשון לצאתו הספיק להישמע כ-173.54 מיליון פעמים בפלטפורמות הסטרימינג השונות. השירים באלבום Shut Up - שיר אשר גרף ביקורות חיוביות רבות, ודורג כשישי מתוך שירי האלבום. 34+35 - הסינגל השני אשר יצא מהאלבום. מדבר על תשוקתה המינית של אריאנה והרצון לקיים יחסי מין עם בן זוגה הלילה. Motive - שיתוף פעולה עם דוג'ה קאט. אחד הפייבוריטים שלי מהאלבום. Just Like Magic - משלב בתוכו גם את סגנון הטראפ. השיר מכיל רמיזות רבות לחוק המשיכה ופילוסופיה. Off the Table - בלדה בסגנון ה-R&B, מתארת מערכת יחסים. כמו כן, יש הטוענים כי המילים של השיר מתייחסות אל בן זוגה לשעבר של גרנדה, הראפר מק מילר ז"ל. Six Thirty - שיר זה זכה ברמיזה האופיינית של אריאנה לשירים, כאשר בקליפ של הסינגל המרכזי הופיע שעון ובו השעה 6:30. Safety Net - סגנון ה-R&B האלטרנטיבי, משלב בתוכו גם את סגנון הפופ. My Hair - שיר יותר עמוק ואישי. אחד המאפיינים של אריאנה הוא הקוקו הגבוה, הארוך והחלק שלה. בשיר זה היא בעצם חושפת את תלתליה בפני בן הזוג שלה. Nasty - אריאנה מראה את תשוקתה למגע ואהבה. West Side - השיר מתרכז בברירת האהבה. Love Language - בשיר זה אריאנה מביעה את רצונה להבין את "שפת האהבה" של בן זוגה. Positions - הסינגל המרכזי של האלבום, אריאנה מתפקדת בכמה פעולות במקביל: מבשלת, מכהנת כראשת ממשלה ועוד. Obvious - אריאנה פגועה בגלל מערכת יחסים ומתנגדת לאהבה, עד שבן זוגה פותח את ליבה מחדש. POV - השיר עם המנגינה הטובה ביותר בעיניי. אריאנה מייחלת שתוכל לראות את עצמה מנקודת המבט של בן זוגה ובכך להעריך את עצמה יותר. • הערה: במקור נכתבו השירים באותיות קטנות. חוות דעת אישית אהבתי את האלבום במיוחד והוא האלבום האהוב עליי של אריאנה. כל השירים מקסימים וקליטים. האלבום הוא שילוב מופלא של פופ וR&B, שני סוגים שאני מאוד מאוד אוהבת וביחד הם פשוט ממכרים. השיר מדבר על מערכות יחסים, אהבה ותשוקה, ומכיל רמיזות על מין. השיר האהוב עליי הוא "Positions"', שיר האלבום המרכזי. הקליפ שלו נהדר, והשיר קליט וכיפי. המנגינות של השירים הן הסיבה העיקרית שגרמה לי לחבב במיוחד את האלבום, כיוון שבדרך כלל אריאנה נוטה לכיוון שירים מקפיצים ופופיסטיים במיוחד, מה שגם הפתיע אותי כי לא ציפיתי מאריאנה לעדינות הזו. לסיכום, האלבום מושלם ואני ממליצה עליו מאוד! גיפים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() מהקליפ ![]() ![]() ![]() ![]() מאחורי הקלעים ![]() ![]() ![]() ![]() צילומים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- 🌹ריילונית בדגים 🌹 חתולת על 😼 עכברושים 😼 קפה, תותים ולא צריך יותר מזה 😼 התחלות הן הסוף שלי 😼 יש לי עוד יותר מדי מה לכתוב פה אבל אני שמחה בשמיכתי 😼 תזכרו ש2020 עדיין מקליד/ה... וצריך חיסון נגד יום ראשון (למרות שיש לי פוביה ממחטים). ![]() תמיד רציתי לדעת איך ההרגשה לכתוב את זה, עכשיו אני סוף סוף אגלה: הייתי פה. #רייליהחתולה ממי השנה על הפורטל. 🐸 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 5 2021, 10:02 AM
|
||
![]() מה לא פורים היום? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כל הכבוד על הסיקור, ריילי!
נהנתי לקרוא אותו, ולפי דבריך על העדינות המפתיעה של גרנדה גם יצא לי סוף סוך לשמוע את האלבום :). כבר אוסיף ללינקייה, ואשמח לראותך ממשיכה להיות פעילה בפורום מוזיקה :). -------------------- אמ קיי, דארלינג ~ היא\את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 6 2021, 01:15 AM
|
||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ערב טוב אהובה, שמחה לראות את סיקורך כאן בפורום מוזיקה.
הסיקור מושקע ביותר, ועליי להודות כי הצלחת לרתק אותי בכתיבתך המרתקת מעבר לכל דמיון. אריאנה נשמעת כמו אישיות מאוד מעניינת שהייתי שמחה להכיר ולפגוש בעתיד, והאל(ה)בום? מדהים, פשוט מדהים! הרקע שנתת לנו על האלבום מסקרן ביותר, וכי עצם העובדה שהאלבום נקרא "AG6" בפי המעריצים לפני צאתו בהחלט מאוד מוסיפה לסיקור ומעלה בקורא גיחוך של הנאה. כל השירים שקישרת לכאן נראים מאוד מעניינים, ופירטת עליהם קצר ולעניין - כמו שצריך. כל הכבוד. 🌹 חוות הדעת שלך מאוד נוחה לקריאה, ואני נאלצת להסכים איתך. העדינות והרכות המפתיעה לטובה שאריאנה מפגינה באלבום כל־כך מקסימה, עד שנשביתי בקסמיה וכעת אני לא יכולה להפסיק לשמוע את שיריה שפורצים את גבולות הדמיון ונכנסים אל קירות הלב והנשמה. כל הכבוד מתוקה, בהצלחה בהמשך. 🌹 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |