![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
פורסם ב: Jan 5 2021, 02:16 AM
|
||
![]() אסור לך לחשוב ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
*אני די בטוח שאני מאיית את ג'ורמה לא נכון.
*הוספתי דעה אישית The Lonely Island סיקור הרכב (להקה) ![]() מימין לשמאל: עקיבא, אנדי וג'ורמה. שם ההרכב: The Lonely Island (בעברית: האי הבודד) חברי הלהקה: אנדי סמברג (Andy Samberg) ג'ורמה טאקון (Jorma Taccone) עקיבא שאפר (Akiva Schaffer) מיקום הלהקה: קליפורניה ז'אנר הלהקה: היפ הופ קומי, סאטירה, הומור שחור, ראפ קומי שנות פעילות הלהקה: 2001 ועד לימינו חברת תקליטים: ריפאבליק רקורדס מידע כללי אהה.. מאיפה להתחיל..? אז קצת רקע, "דה לונלי איילנד" לא נוסדה תחילה בתור להקה. בהתחלה, שלושת החברים שלה, עקיבא שאפר, ג'ורמה טאקון ואנדי סמברג נפגשו אחד עם השני לראשונה כבר בתיכון בקליפורניה אי שם בשנות התשעים המוקדמות, וכל אחד מהם רצה ללמוד אמנויות לאחר שייסיים את לימודיו בתיכון. עם זאת, כל אחד מהם הלך ללמוד בקולג' אחר, ככה שלא יצא שהם נפגשו עד לשנת 2000, שם הם עברו לגור ביחד בלוס אנג'לס והחליטו להקים מעין הרכב קומי ואתר אינטרנט שלשם יעלו את הסרטים הקצרים שלהם. השותף שלהם לדירה באותו זמן היה מוזיקאי, מה שעורר בהם השראה ליצור מוזיקה פרודית, דבר המזוהה עם המוזיקה של לונלי איילנד עד היום. עם השנים שעברו, לונלי איילנד צברו פרסום רחב באמצעות הקליפים הקומיים והשירים הפרודיים שלהם (בין אם אלה שפורסמו במסגרת תוכנית המערכונים SNL או ביוטיוב), שעושים צחוק משירי ראפ ומאופיינים במנגינות היפ-הופ. עקב ההצלחה הרבה והמפתיעה שלהם, ההרכב החליט ליצור אלבום מלא בשם "Incredibad" שיצא בשנת 2009. הלהקה גם שחררה שתי אלבומי סטודיו נוספים, כל אחד מהם בא שנתיים אחרי קודמו (שני האלבומים האחרונים שלהם הם פסקולים לסרטים שהפיקו וכיכבו בהם). ההרכב גם מפיק ומפרסם סרטוני קומדיה וסרטי קומדיה באופן עצמאי, האחרון שביניהם הוא סרט הקומדיה "פאלם ספרינגס" (רוצו לראות אותו, דחוף.) חברי הלהקה ![]() שם מלא: עקיבא שאפר תאריך לידה וגיל: 1 בדצמבר 1977, בן 43 מקום לידה: ברקלי, קליפורניה תפקיד בלהקה: במאי ברוב הקליפים, גם קולות רקע וסולן לפעמים ![]() שם מלא: אנדי סמברג תאריך לידה וגיל: 18 באוגוסט 1978, בן 42 מקום לידה: ברקלי, קליפורניה תפקיד בלהקה: סולן ראשי, כותב ![]() שם מלא: ג'ורמה טאקון תאריך לידה וגיל: 19 במרץ 1997, בן 43 מקום לידה: ברקלי, קליפורניה תפקיד בלהקה: סולן משני, אם יש כזה דבר, כותב דיסקוגרפיה Incredibad - 2009 ![]() Turtleneck & Chain - 2011 ![]() The Wack Album - 2013 ![]() Popstar: Never Stop Never Stopping - 2016 ![]() The Unauthorized Bash Brothers Experience - 2019 ![]() גיפים חביבים ![]() מה, אתם על סירה? לא שמעתי! ![]() שמץ. מה. אמרת עכשיו. ![]() אהא. ![]() ווט. שירים מומלצים (שהם מאוד מאוד טיפשים ודפוקים, על אחריותכם) אה כן, וגם קצת קללות וזה למי שלא נעים לו ><. I'm On A Boat Jack Sparrow I Threw It On The Ground Yolo דעה אישית אוקיי, אז אני אתחיל מזה שלונלי איילנד זה אחד ההרכבים האהובים עליי. אני לא שומע הרבה סוגים שונים של מוזיקה, אבל שירים פרודיים זה אחד הדברים, ולונלי איילנד מומחים בלעשות דברים כאלה. השירים שלהם מביכים, טיפשיים וחסרי כל טעם, אבל הם מאוד, מאוד קליטים ומצחיקים מאיזושהיא סיבה. זה כאילו שהשירים שלהם לא אמורים לעבוד בשום צורה כלשהיא, אבל הם עובדים בצורה מעולה. אני די בטוח שרוב האנשים לא יתחברו לסוג הזה של שירים, אבל מעבר לקליפים ההזויים והקומיים שלהם, המוזיקה שלהם עובדת מעולה בתור השירים עצמם. הייתי מכנה אותם "ערוץ הכיבוד" האמריקאים. -------------------- עידו ♥ 17 וכשהפסקתי להיות איש כועס כשדיברתי אליי בטון מתפייס פתאום התפנה כל כך הרבה מקום וכל האור היה יכול להיכנס. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 5 2021, 10:46 AM
|
||
![]() מה לא פורים היום? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שאפו, עידו!
קליל וכיף לקריאה, תמשיך להכין סיקורים נהדרים ולהשליך דברים על הקרעקע! כבר אוסיף ללינקייה :) -------------------- אמ קיי, דארלינג ~ היא\את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |