![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
פורסם ב: Jan 5 2021, 11:55 AM
|
||
![]() חיייייזרים זה מצחייייייייייק ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
I'm stile standing 👽 שם השיר: I'm stile standing 👽 מבצעי השיר: Elton John 👽 כותב/י השיר: Elton Johnו- Bernie Taupin 👽 לקוח מהאלבום: Too Low for Zero 👽 שנת יציאה: 1983 👽 ז'אנר: רוק, רוק אנד רול 👽רקע השיר: השיר "I'm stile standing" של אלטון ג'ון, שנכתב יחד עם ברני טאופין, הפך ללהיט גדול של אלטון ג'ון בכל העולם. הסרטון מלווה בקליפ שביים ראסל מולקה וצולם בצרפת. השיר היה במקום הראשון בקנדה, בשוויץ ובבריטניה, ועד היום הוא אחד השירים היותר מפורסמים של אלטון ג'ון ובעל השמעות רבות בכל העולם. הקליפ שמלווה את השיר נחשב אותו זמן (שנות השמונים) לקליפ מושקע מאוד המקדם את השיר ב- MTV החדש של אז. כמו כן השיר כיכב בהרבה סרטים. אישית אני שמעתי אותו בסרט sing שבו הגורילה מבצעת אותו, וזה דווקא ביצוע מאוד אהוב עלי. כמו כן אפשר לראות בקליפ של השיר חלק מאוסף המשקפיים הענקי והמפורסם של אלטון ג'ון. 👽מילים: You could never know what its like Your blood like winter freezes just like ice And theres a cold lonely light that shines from you Youll wind up like the wreck you hide behind that mask you use And did you think this fool could never win Well look at me, Im coming back again I got a taste of love in a simple way And if you need to know while Im still standing you just fade away Dont you know Im still standing better than I ever did Looking like a true survivor, feeling like a little kid Im still standing after all this time Picking up the pieces of my life without you on my mind Im still standing yeah yeah yeah Im still standing yeah yeah yeah Once I never could hope to win You starting down the road leaving me again The threats you made were meant to cut me down And if our love was just a circus youd be a clown by now 👽קליפ: 👽חוות דעת: אני נורא אוהבת את השיר הזה מכמה סיבות. דבר ראשון, אלטון ג'ון הוא זמר מאוד אהוב עלי! אני אוהבת כמעט כל שיר שלו שיצא לי לשמוע, והשיר הזה הוא אחד האהובים עלי ביותר. השיר מעביר מסר מאוד מאוד חזק על כך שהעולם מנסה להוריד את האדם ורק לתת לו הרגשה כמה שהוא קטן ולא בעל השפעה, אבל השיר נותן מסר של לא לוותר אף פעם ולהמשיך לעמוד נגד הכול. כמו שאפשר לראות בשורה הזו: "And did you think this fool could never win Well look at me, Im coming back again", הוא מראה לכל מי שחשב שהוא טיפש שהוא בכל זאת המשיך לעמוד חזק. לשיר יש גם קצב נפלא ו-וויב כיפי שתמיד עושה מצב רוח להאזין לו. את הקליפ של השיר אני פחות אוהבת, אבל זה כבר עניין של טעם. בכל מקרה, אני ממש ממליצה על השיר הזה, ובאופן כללי על המוזיקה של אלטון ג'ון ![]() ![]() -------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 5 2021, 13:51 PM
|
||
![]() מה לא פורים היום? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כל הכבוד על הסיקור, כבר אוסיף ללינקייה!
בהחלט בחירה טובה של שיר נהדר, מקווה להמשיך אותך פעילה במוזיקה :). -------------------- אמ קיי, דארלינג ~ היא\את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |