![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
פורסם ב: Jan 5 2021, 16:16 PM
|
||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Break Up With Your Girlfriend, I'm Bored ![]() ✎ שם השיר: Break Up With Your Girlfriend, I'm Bored ✎ מבצעי השיר: אריאנה גרנדה | Ariana Grande ✎ לקוח מהאלבום: Thank U, Next ✎ שנת יציאה: 2019 ✎ ז'אנר: פופ ✎ אורך: 3:10 דקות ✎ צפיות: 406,450,880 רקע השיר השיר נכתב על ידי אריאנה גרנדה ואנשים נוספים. הוא הפך לאחד השירים שהושמעו בסטרימינג הכי הרבה במהלך שבוע בכורתם, ואף היה מועמד וזכה במצעדים רבים של שירים (גם בישראל, בהם זכה פעם אחת במקום הראשון, פעמיים במקום השני ופעם אחת במקום ה־24). למעשה, כבר כשיצא זכה במקום השני במצעד הבילבורד הוט 100, וזכה לפופולריות רבה. הוידאו קליפ של השיר הועלה לערוץ היוטיוב של אריאנה גרנדה ב־7 בפברואר 2019, יום אחד לפני שיצא כסינגל רשמי. תוך פחות מיממה אחת הוידאו קליפ צבר כ־18 מיליון צפיות. מילים You got me some type of way (Hmm) Ain't used to feelin' this way (Mmm-mmm) I do not know what to say (Yeah, yeah) But I know I shouldn't think about it Took one fuckin' look at your face (Hmm) Now I wanna know how you taste (Mmm-mmm) Usually don't give it away (Yeah, yeah) But you know I'm out here thinkin' 'bout it Then I realize she's right there And I'm at home like, "Damn, this ain't fair" Break up with your girlfriend Yeah, yeah, 'cause I'm bored You could hit it in the mornin' (Mornin') Yeah, yeah, like it's yours I know it ain't right But I don't care (Care) Break up with your girlfriend Yeah, yeah, 'cause I'm bored This shit always happen to me (Yeah) Why can't we just play for keeps? (Mmm-mmm) Practically on my knees (Yeah, yeah) But I know I shouldn't think about it You know what you're doin' to me You're singin' my songs in the streets, yeah, yeah Actin' all innocent, please When I know you're out here thinkin' 'bout it Then you realize she's right there (Yeah) And you're at home like, "Damn, she can't compare" Break up with your girlfriend Yeah, yeah, 'cause I'm bored You could hit it in the mornin' (In the mornin') Yeah, yeah, like it's yours I know it ain't right But I don't care (I don't care, yee) Break up with your girlfriend (With your girlfriend) Yeah, yeah, 'cause I'm bored With your girlfriend, girlfriend, girlfriend, girlfriend With your girlfriend With your girlfriend, girlfriend, girlfriend, girlfriend You could say I'm hatin' if you want to But I only hate on her 'cause I want you Say I'm trippin' if you feel like But you without me ain't right (Ain't right) You could call me crazy 'cause I want you And I never even ever fuckin' met you Say I'm trippin' and it ain't right But you without me ain't nice (Ain't nice, yeah) Break up with your girlfriend (With your girlfriend) Yeah, yeah, 'cause I'm bored You could hit it in the mornin' (hit it in the mornin', yeah, yeah, yeah) Yeah, yeah, like it's yours I know it ain't right But I don't care (Care, yeah) Break up with your girlfriend (With your girlfriend) Yeah, yeah, 'cause I'm bored With your girlfriend, girlfriend, girlfriend, baby, girlfriend With your girlfriend With your girlfriend, girlfriend, girlfriend, girlfriend With your girlfriend תרגום לעברית עבדתי נורראה קשה מקוה. שהתנו חח :) יש לך דרך כלשהי (הממ) לא רגיל להרגיש ככה (מממ-מממ) אני לא יודע מה לומר (כן, כן) אבל אני יודע שאסור לי לחשוב על זה הסתכל על הפנים שלך לעזאזל (הממ) עכשיו אני רוצה לדעת איך אתה טועם (מממ-מממ) בדרך כלל לא נותנים את זה (כן, כן) אבל אתה יודע שאני כאן חושב על זה ואז אני מבין שהיא ממש שם ואני בבית כמו, "לעזאזל, זה לא הוגן" תיפרד מחברה שלך כן, כן, כי אני משועמם אתה יכול להכות את זה בבוקר (Mornin ') כן, כן, כאילו זה שלך אני יודע שזה לא בסדר אבל לא אכפת לי (אכפת) תיפרד מחברה שלך כן, כן, כי אני משועמם החרא הזה תמיד קורה לי (כן) למה אנחנו לא יכולים פשוט לשחק עבור משחקים? (מממ-מממ) כמעט על הברכיים שלי (כן, כן) אבל אני יודע שאסור לי לחשוב על זה אתה יודע מה אתה עושה לי אתה שר את השירים שלי ברחובות, כן, כן פעיל הכל חף מפשע, בבקשה כשאני יודע שאתה כאן חושב על זה ואז אתה מבין שהיא ממש שם (כן) ואתה בבית כמו "לעזאזל, היא לא יכולה להשוות" תיפרד מחברה שלך כן, כן, כי אני משועמם אתה יכול להכות את זה בבוקר (בבוקר) כן, כן, כאילו זה שלך אני יודע שזה לא בסדר אבל לא אכפת לי (לא אכפת לי, כן) תיפרד מהחברה שלך (עם החברה שלך) כן, כן, כי אני משועמם עם החברה שלך, חברה, חברה, חברה עם חברה שלך עם החברה שלך, חברה, חברה, חברה אתה יכול לומר שאני שונא אם אתה רוצה אבל אני שונא אותה רק בגלל שאני רוצה אותך תגיד שאני מנסה אם מתחשק לך אבל אתה בלעדי לא צודק (לא נכון) אתה יכול לקרוא לי משוגע כי אני רוצה אותך ואף פעם לא פגשתי אותך תגיד שאני מעדכן וזה לא בסדר אבל אתה בלעדי לא נחמד (לא נחמד, כן) תיפרד מהחברה שלך (עם החברה שלך) כן, כן, כי אני משועמם אתה יכול להכות את זה בבוקר (להכות אותו בבוקר, כן, כן, כן) כן, כן, כאילו זה שלך אני יודע שזה לא בסדר אבל לא אכפת לי (אכפת, כן) תיפרד מהחברה שלך (עם החברה שלך) כן, כן, כי אני משועמם עם החברה שלך, חברה, חברה, תינוק, חברה עם חברה שלך עם החברה שלך, חברה, חברה, חברה עם חברה שלך קליפ דעה אישית אני מאוד מסכים עם אריאנוש אהובה. הטיפש החצוף הזה צריך להיפרד מהחברה שלו כבר, לאריאנוש משעמם. :< גם אני הייתי אומר לו את זה במקומה. מאוד אהבתי את הוידאו קליפ שיצרו חוף פלמחים הפקות עוד כשיצרו את הקליפים שלהם בקייטנת דיל, שמציג את מחזרי האלה ההנהלותים רבים על אלה בזה אחר זה, עד שלקראת סוף השיר מראים את כל התגובות שלהם במהירות ואז זה נעצר על התגובה של אלהבה, שצועקת "די!". השיר ממחיש לנו את הרמיזה העדינה של רצון המחזרים שאלהבה תיפרד מהחבר הנוכחי שלה. קיימות, כמובן, כמה פרשנויות אחרות לעניין הזה, אך זוהי היא העיקרית וכנראה גם הנכונה. בקיצור, שיר מקסים. תמונות לאהובות ![]() בתמונה: הצילו, הם כמעט תפסו אותי שותה אלכוהול מחזרים. ![]() בתמונה: מתפללת לאלי הגלגלנים. ![]() בתמונה: מתנשקים־כי־אף־אחד־לא־יכול־לראות־אותנו־בחושך. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 5 2021, 17:17 PM
|
||
![]() מה לא פורים היום? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כל הכבוד על הסיקור, היה נחמד לקרוא אותו, as usual.
הפרשנויות שלך לתמונות מתוך הקליפ אכן.....מעניינות :>. כבר אוסיף ללינקייה. -------------------- אמ קיי, דארלינג ~ היא\את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |