![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
פורסם ב: Jan 6 2021, 14:55 PM
|
||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אווה מקס ![]() ✎ שם הזמרת: אווה מקס (אמנדה אווה קוצי במקור) | Ava Max ✎ תאריך לידה: 16 בפברואר 1994 ✎ מקום לידה: מילווקי, מיסקונסין, ארצות הברית ✎ ז'אנר: פופ, דאנס־פופ ✎ שנות פעילות: 2013-הווה ✎ חברת תקליטים: אטלנטיק רקורדס | Atlantic Records מידע כללי נולדה בשם אמנדה אווה קוצי, במילווקי שבמיסקונסין, אחת מן המדינות של ארצות הברית. אווה דוברת אלבנית (הוריה היגרו מאלבניה), אך לא יודעת לקרוא את השפה. בשנת 2017 השתתפה במספר סינגלים של אמנים אחרים, ואף הוציאה כמה סינגלים משלה שלא זכו להצלחה רבה. פריצת הדרך שלה החלה ב-2018, כשהוציאה את הסינגל "Sweet But Psycho", שהפך ללהיט בינלאומי ולאחד מהשירים המצליחים ביותר בשנת 2018 ובשנת 2019. השיר זכה במקום הראשון בעשרות מצעדים, ואף זכה במקום הראשון במצעד הסינגלים הבריטי. השיר זכה למעמד פלטינה בבריטניה, לאחר שזכה בכ־600,000 מכירות של עותקים. השיר הגיע למקום השני בישראל במצעד של מדיה פורסט. דיסקוגרפיה אלבומים Heaven & Hell (2020) סינגלים My Head & My Heart (2020) Christmas Without You (2020) Naked (2020) OMG What's Happening (2020) Who's Laughing Now (2020) Kings & Queens (2020) On Somebody (2019) Alone (2019) Torn (2019) Slow Dance (2019) Freaking Me Out (2019) Blood, Sweat & Tears (2019) So Am I (2019) Sweet But Psycho (2018) Salt (2018) Slippin (2018) My Way (2018) Not Your Barbie Girl (2017) Anyone But You (2016) Jet Set (2016) Come Home (2015) Spinning Around (2015) דעה אישית בדומה לאלה לי קקה, גם אווה מקס מושלמת אם אתם רוצים להמציא עליה טונות של בדיחות פרטיות. לאורך השנים, ניתן לראות את היריבות ארוכת השנים שלה עם אחותה הסודית, אריאנה גרנדה, ונכון לעכשיו אריאנה הרבה יותר פופולרית ממנה. אווה הוציאה עליה את הסינגל "Sweet But Psycho", שמדבר על כמה שהיא אוהבת את אחותה אבל בו זמנית לא מוכנה לסבול את זה שהיא מוציאה שירים הרבה יותר טובים משלה. לדעתי, לאווש מגיעה הרבה יותר הערכה אחרי הסינגל "So Am I", שמדגיש שזה בסדר להיות גלגלנים ושתיינים ושאף אחד לא יכול לעצור אותם מלהיות כאלו. אווש פועלת רבות למען קהילות המחזרים, הגלגלנים, האהובים והסיגדילים ברחבי העולם, ועל כך מגיעה לה הערכה רבה. חייכו למצלמה! ![]() בתמונה: אימה אמרה שייפה לי חח ![]() בתמונה: שמרו על ההנחיות, אהובים! רק יחד נוכל לנצח. 😍 ![]() בתמונה: מיששקפים חדשות... ![]() בתמונה: אני מלכת העולם ואתם לא. ![]() בתמונה: אני טובה יותר, אהובה. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 6 2021, 18:05 PM
|
||
![]() מה לא פורים היום? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כל הכבוד על הסיקור, כבר אוסיף ללינקייה :).
-------------------- אמ קיי, דארלינג ~ היא\את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |