![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
פורסם ב: Jan 6 2021, 14:57 PM
|
||
![]() חיייייזרים זה מצחייייייייייק ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
צב יבשה מצוי ![]() 🐢 שם החיה: צב. 🐢 מחלקה: זוחלים. 🐢 משפחה: זוחלים ודו-חיים. 🐢 איזור מחיה: צב יבשה מצוי הוא מין קטן של צב יבשה מסדרת הצבים החי סביב אגן הים התיכון (כולל בארץ ישראל) עם חדירה מזרחית לכיוון איראן. מקום חיוּתו הוא בבתי גידול שונים המתאפיינים בצמחייה מגוונת, בעיקר שיחים ובני שיח ים-תיכוניים (אלת המסטיק, סירה קוצנית, בר-זית בינוני) בצפיפות לא גבוהה, עם אזורי קרקע חשופים. 🐢 סוגים: למין זה מספר תת-מינים החיים בארצות שונות, ומראם שונה מתת-מין לתת-מין (בייחוד בדוגמאות שעל השריון ובגודל הגוף). 🐢מידע על החיה: צב היבשה הוא מין צב קטן החי על היבשה. צב היבשה המצוי חי לבדו רוב הזמן, ומתאחד עם צבי יבשה אחרים רק בעונת הרבייה כדי להזדווג. בישראל, צב היבשה המצוי הוא חיית בר מוגנת, ולקיחתו מהטבע, גידולו בבית או בחצר הם עבירה על החוק שדינה עד שנתיים מאסר! כמו כן, שריונו של הצב, בשונה ממה שרוב האנשים חושבים, הוא אמנם חזק, אבל רגיש לכל מגע שהוא, כל שאפילו שריטה בשריונו של הצב תורגש אצלו. כפי שאפשר לראות בסרטוט הבא: ![]() צב היבשה נמצא קרוב מאוד להכחדה. במקומות רבים בעולם צבים נאכלים מדי יום על ידי אנשים (🤮🤮) ודבר נוסף שגורם להרס התרבותם של הצבים הוא הרס מקום מחייתם והפיכתו למקום ישוב או מקום גידול חלאי. 🐢דעה אישית: הנה החלק הנחמד! אז ככה- אני נורא אוהבת צבים. אם תשאלו אותי למה לא תקבלו תשובה ברורה במיוחד. אני פשוט מחבבת את החיה הזו. יש בה משהו נורא חמוד ומקסים, וההתנהלות האיטית שלה משרה רוגע. אני נורא הייתי רוצה לגדל צבים קטנים בחצרי, אבל לצערי הם חיות מוגנות ככה שגם אם נורא ארצה אני לא יכולה (ביכ) אבל בכל מקרה, צב היא חיה אהובה עלי מאוד. 🐢תמונות מקסימות של צבים: ![]() אומייג אומייגד זה הדבר הכי חמוד אבר!!!!!!!!!!!!!!!!!!! תלעכחעחידכבדמחנב ![]() ![]() ![]() ![]() די אני לא עומדת בזה תרצחו אותי וזהווווווווווווווווווווווו ![]() הצילו מתוקיםםםםםם ![]() ![]() יאמי תותתתתתתתת -------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 6 2021, 15:01 PM
|
||
![]() תפוח אדמה זה שלמות הבריאה והתגלמות הטוב בעולם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קודם כל, כל הכבוד על הסיקור!
דבר שני, חלק מהתמונות לא עובדת לי. אני לא יודעת עם זה בעיה אצלי (מה שהגיוני מאוד עם האינטרנט רימון) או לא. אז אם את יודעת בוודאות שה לא בעיה אצלי אני ממליצה לך לסדר את זה. חוץ מזה, הסיקור פגז! הוא לא ארוך מידי וגם לא קצרצר ומתומצת, הוא מעוצב טוב ונוח לקריאה. כל הכבוד! כבר מוסיפה ללינקיה. ![]() -------------------- הודיה, 17, פעם הייתי פעילה היום פחות. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |