![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
פורסם ב: Jan 6 2021, 16:57 PM
|
||||
![]() כותרת אישית חדשה או משהו כזה ![]() ![]() ![]() ![]() |
נייר קלף בבית הספר הוגוורטס לכישוף ולקוסמות שולחים מכתבים וכותבים חיבורים על ניירות קלף. אז מה זה נייר קלף אתם שואלים?
תודה לויקיפדיה. בגלל שלהכין נייר מעור של כבשים זה די מלכלך ומאוד מגעיל, הנה מדריך שיסביר לכם איך להכין נייר קלף מזויף משלכם- מרכיבים: נייר בריסטול קערה מלבנית\תבנית גדולה במעט מהדף 2 שקיקי תה כף עץ 3 כפיות אבקת קפה נמס מים רותחים מגבת מטבח אופן ההכנה: מניחים בתבנית את שני שקיקי התה ואת אבקת הקפה. מוזגים כשתי כוסות מים רותחים לתוך התבנית ומערבבים קלות בכף העץ עד שהחומרים מתמוססים במים. מניחים את הנייר בתבנית ודוחפים אותו לתוך התבנית בעזרת הכף. ממתינים כחמש דקות ומדי פעם דוחפים שוב את הנייר. מוציאים את הנייר אל מגבת מטבח לייבוש. והנה יש לכם נייר קלף ממש כמו בהוגורטס:) דעה אישית אני מאוד אוהבת את איך שהנייר קלף יוצא. זה נראה ממש אמיתי ואני ממליצה להכין את זה:) הכנתי את זה הרבה פעמים וזה ממש קל ונחמד להשתמש בזה למכתבים או סתם כדי לשמור. -------------------- יעל - באלי לישון - זה לא נגמר עד שזה לא נגמר --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 7 2021, 00:02 AM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
חחחחחחחח זה רעיון ממש חמודדדד אולי ננסה אותו מתישו... תודה
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 7 2021, 10:17 AM
|
||
![]() You're still a Bitch, Thank God ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היי יעלל (: איזה מדריך מקסים, קודם כל! אהבתי ממש.
ניסוח מאוד מתומצת ופרקטי, ועיצוב חמוד בהחלט. כן הייתי ממליצה להוסיף דברים כמו מידע כללי על נייר קלף (לא חובה, האמת), או פשוט לתת הקדמה של שורה בערך על מה שאת עושה עליו מדריך - אני יודעת שזה כנראה לא כתוב בתנאים לכתיבת מדריך כי הם לא מעודכנים, לכן הכול בסדר, זאת פשוט המלצה שלי. חוץ מזה, אמצעים גרפיים יוכלו להיות מאד נחמדים, אז אם יש לך איזה סרטון שמסביר איך לעשות את זה או תמונה שמראה את התוצאה, יכול להיות מגניב להוסיף. ובעניין אחר - אם לקחת את המדריך ממקור כלשהו, יש לציין את המקור הזה >< אבל חוץ מכל זה, ממש כל הכבוד! אל תשכחי לבקש תגמול, וכמובן שמתווסף ללינקייה ![]() -------------------- ᗩᖇIEᒪ ∞ 4.7 ∞ 𝔱𝔥𝔢 𝔬𝔯𝔦𝔤𝔦𝔫𝔞𝔩𝔰 ∞ 𝓛𝓮𝓰𝓪𝓬𝓲𝓮𝓼 פרשתי❤️ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 24 2021, 22:58 PM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני אשלח לך את נייר הקלף ברגע שאשיג ינשוף, צפי: לעולם לא
-------------------- 🐺🐺🐺🐺🐺🐺🐺🐺🐺🐺🐺🐺🐺🐺
[] נגה!!! [] פורום משחקי תפקידים! [] משחקי תפקידים! [] ארטמיס [] רייבנקלו [] זאבים שולטים תתמודדו [] 🐺[] אאווווו [] היי, השם שלי הוא נגה (NOGA. לא NAGA. ברור?!), ו... זהו, בעצם! הרשמו למ"ת שלי TEN WORLDS, TEN STONES אה, ו.... פורום מ"ת שולט! בקרו בפורומ"ת המדהים, תעזרו להפעיל אותו, ו... זהו, והפעם באמת! (נראה לי....) דרך אגב, רק ארבעה מהמקומות מהמ"ת שלי נותרו (כדור הארץ, גסטרופלונד, סלטרפנד, קרפסל)!!!! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |