האתר והפורומים  ·   מדיה  ·   הספרים  ·   הדמויות  ·   הסרטים  ·   השחקנים  ·   שונות

ברוך הבא, אורח ( התחבר | הירשם )

0 חרמשים
פורומיםפאנפיקיםHPlanetהאנציקלופדיהמערכת הדו-קרבהוגסמיד

מממנים

הגב לנושא זה פרסם נושא חדש פרסם סקר

סיקור סינגל || 34+35
פורסם ב: Jan 6 2021, 17:55 PM
צטט הודעה

אם אני חננה אז החננות שאני מכיר הם חייזרים

פרטי משתמש
קבוצה: גריפינדור
חרמשים: 1370005
מגדר:
משתמש מספר: 64583
חפצי המשתמש: צפה

*השיר מכיל תוכן בדירוג Nc17.

סיקור סינגל || 34+35

User Posted Image

שם השיר: 34+35
מבצעי השיר: אריאנה גרנדה (מארחת את דוג'ה קאט)
לקוח מהאלבום: Positions
שנת יציאה: 2020
ז'אנר: פופ וR&B
אורך השיר: 2:54

רקע
34+35 הוא שיר מתוך אלבומה השישי של גרנדה, "Positions", והוא הסינגל השני שיצא מתוך האלבום. הסינגל שוחרר ב30 לאוקטובר על ידי רפובליק רקורדס, כחלק מהאלבום. שם השיר הוא תרגיל בחשבון שפתרונו 69 - תנוחת מין. השיר מדבר בעיקר על תשוקתה המינית של אריאנה ועל רצונה לבצע 69. בריאיון סיפרה גרנדה כי הרעיון של השיר הגיע מתוך רצון לכתוב את ההפך הגמור למנגינת השיר העדינה. בנוסף, סיפרה כי זהו אחד מן הסינגלים האהובים עליה מתוך הסינגלים ששחררה בחייה.

מילים
You might think I'm crazy
The way I've been cravin'
If I put it quite plainly
Just gimme them babies

So, what you doing tonight
Better say, "Doin' you right" (yeah)
Watchin' movies, but we ain't seen a thing tonight (yeah)

I don't wanna keep you up (you up)
But show me, can you keep it up? (It up)
'Cause then I'll have to keep you up
Shit, maybe I'ma keep you up, boy

I've been drinking coffee (I've been drinking coffee)
And I've been eating healthy (and I've been eating healthy)
Know I keep it squeaky, yeah (know I keep it squeaky)
Saving up my energy (yeah, yeah, saving up my energy)

Can you stay up all night
Fuck me 'til the daylight
34, 35 (yeah, yeah, yeah, yеah)
Can you stay up all night? (All night)
Fuck me 'til the daylight
34, 35 (yеah, yeah,…)

קליפ

חוות דעת אישית
השיר ממש טוב בעיניי. האמת שבפעם הראשונה שהקשבתי לאלבום לא הקשבתי כל כך למילות השיר, ולכן אחר כך כשהקשבתי לו שוב המילים נורא הצחיקו אותי, משום שלא ציפיתי למילים כאלו עם מוזיקה כל כך עדינה. למעשה, לפי דעתי השילוב הזה הוא אחלה רעיון והוא מעניק לשיר הרבה ייחודיות. השיר קליל וממש כיף להקשיב לו כשלומדים למבחן למשל. יחד עם זאת אני חייבת לציין שלא עפתי על הקליפ, הוא לא התחבר לי לשום דבר בשיר והיו שם הרבה אלמנטים מוזרים שלא קשורים לכלום. אבל בכלליות, השיר מעולה לפי דעתי ואהבתי אותו מאוד.

על המילים וקבלת השיר
מילות השיר מדברות על רצונה של אריאנה לקיים עם בן זוגה יחסי מין הלילה. לאורך השיר מוזכרות בדיחות מיניות, משחקי מילים ועוד, למשל, מספרת גרנדה בריאיון כי המשפט "Just gimme them babies" הוא בעצם בדיחה שהמציאה אחת הרקדניות שלה ולבסוף החליטו להכניס אותו לשיר. לאור מילות השיר ותכנו, הוא גרף ביקורות מעורבות. למשל, בשל התוכן ה"גס" מעריצים רבים החליטו להתכחש לשיר, אך מעריצים רבים אחרים התלהבו מהשיר ומהאומץ של גרנדה לשחרר סינגל נוסף בסגנון "Into You", לאחר הביקורות הרבות שחווה.

גיפים
User Posted Image User Posted Image

תמונות

מאחורי הקלעים

הספירה לאחור
User Posted Image
-מתוך עמוד האינסטגרם של אריאנה.

--------------------

🌹ריילונית בדגים 🌹
חתולת על 😼 עכברושים 😼 קפה, תותים ולא צריך יותר מזה 😼 התחלות הן הסוף שלי 😼 יש לי עוד יותר מדי מה לכתוב פה אבל אני שמחה בשמיכתי 😼 תזכרו ש2020 עדיין מקליד/ה... וצריך חיסון נגד יום ראשון (למרות שיש לי פוביה ממחטים).
User Posted Image

תמיד רציתי לדעת איך ההרגשה לכתוב את זה, עכשיו אני סוף סוף אגלה:
הייתי פה.

#רייליהחתולה
ממי השנה על הפורטל. 🐸

---------
הארי פוטר - Hportal.co.il
פורסם ב: Jan 6 2021, 18:16 PM
צטט הודעה

מה לא פורים היום?

פרטי משתמש
קבוצה: רייבנקלו
חרמשים: 4018
מגדר:female
משתמש מספר: 72479

כל הכבוד על הסיקור, ריילי :).
כבר אוסיף ללינקייה....
אהבתי את העיצוב ואת זה שהוספת את הסעיף "על המילים וקבלת השיר", זה מאוד העשיר את הסיקור.

--------------------
אמ קיי, דארלינג ~ היא\את
User Posted Image

---------
פורסם ב: Jan 6 2021, 18:30 PM
צטט הודעה

‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎

פרטי משתמש
קבוצה: הפלפאף
חרמשים: 10504
מגדר:
משתמש מספר: 70845

אחר צהריים טובים אהובה, שמחה לראות את השתתפותך הרבה בפורום מוזיקה.
כל הכבוד על הסיקור הנועז ועל החלטתך האמיצה לסקר את השיר הזה על אף התוכן שבו, כנראה שלא סתם מויינת לגריפינדור! הרקע בהחלט מעניין, ולמרות שמעולם לא עשיתי 69 (אחרי הכל, יש לי יותר מדי ספרים לכתוב בלילות, ככה שאני לא פנויה בלילה...), הוא עדיין מעניין ומהנה לקריאה.
חוות הדעת שלך מאוד כיפית לקריאה, אך יש לי תיאוריה בנוגע לנקודה שכתבת לנו עליה. המנגינה ה"עדינה", ככל הנראה, קיימת בשיר על מנת "להעדין" את המילים הגסות שאריאנה משתמשת בהן במהלך השיר, כדי לא ליצור לנו גרסה שנייה של Into You, שהיה סינגל נועז במיוחד וקבע את המשך דרכה של אריאנה בקריירה המוזיקלית שלה. יש לציין כי אני תומכת במלוא הכוח באריאנוש אהובה, ושממש מותר לה לפרוק את חיי המין הטרגיים שלה בתור שירים. אני אישית לא מבינה את הביקורת המתלהמת הזאת של כל־כך הרבה אנשים על אריאנה, שירים נועזים הם מתכון להצלחה מסחררת. לגבי הקליפ, שאמרת שהוא לא קשור לכלום - אני אכן מסכימה איתך, אך אני מניחה שאריאנה חוששת מאוד מן הביקורות שיופגזו עליה לאחר הוידאו קליפ. התקרית עם אינטו יו מאוד פגעה בה נפשית, ולכן לדעתי היא נסוגה והחליטה שליצור קליפ עדין, ילדותי וחסר משמעות ימנע את כדורי האש שיפגיזו לעברה.
התמונות שצירפת לקליפ אכן מעניינות ביותר, אך שימי לב כי תמונת "הספירה לאחור" שלך גדולה מאוד, מה שגם דוחס את מסגרת "פרטי המשתמש" שלך בצד ימין, וזה לא נראה נעים לעין (בנוסף לעובדה שצריך לגלול די הרבה למטה כשמגיעים לתמונה).
כל הכבוד מתוקה, בהצלחה בהמשך. גאה בך מאוד על הסיקור הנועז. 🌹

---------
0 משתמשים צופים באשכול זה (0 אורחים ו 0 משתמשים אנונימיים)
0 משתמשים:

אפשרויות נושא
הגב לנושא זה פרסם נושא חדש פרסם סקר

ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים
גריפינדור הפלפאף רייבנקלו סלית'רין
גריפינדור הפלפאף רייבנקלו סלית
3717 7004 4152 2139

פורטל הארי פוטר הישראלי קיצורי דרך
מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה
האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס

עוצב על-ידי Design by JBStyle
© כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal
2007-2025