![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
פורסם ב: Jan 7 2021, 10:17 AM
|
||
![]() חיייייזרים זה מצחייייייייייק ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
איה כורם ![]() 🎤שם: איה כורם. 🎤תאריך לידה: 7 בינואר 1980- בת 40 🎤מקום הלידה: נצרת עילית 🎤ז'אנר: פופ 🎤שנות פעילות: 2006–היום (כ־15 שנים) 🎤חברת התקליטים: עננה, עצמאית, האתר של איה כורם. 🎤מידע כללי: איה כורם נולדה בנצרת עילית, ולאחר שירותה בצה"ל היא למדת בבית הספר למוזיקה, "רימון". איה היא מלחינה, פזמונאית וזמרת , וכבר לפני שהתפרסמה כזמרת היא הלחינה וכתבה שירים לזמרים אחרית כמו למשל מירי מסיקה. בתחילה חברת התקליטים שלה הייתה "עננה", אך לאחר כמה שנים היא הוציאה עליהם תביעה וביקשה להשתחרר מחוזה של 18 שנה שהיא קבעה עימם. בהתחלה בית המשפט דחה את בקשתה, אך לאחר שהגישה ערעור הם הצליחו להגיע לגישור. מיד לאחר מכן היא הוציאה את אלבומה השלישי עצמאית ללא חברת תקליטים בעקבות המקרה. 🎤דיסקוגרפיה איה כורם ![]() רשימת שירים שפה זרה ![]() רשימת שירים לאלף את הסוסים ![]() רשימת שירים הלב הזה, המשומש ![]() רשימת שירים 2023 ![]() רשימת שירים 🎤השיר האהוב עלי: אני נורא אוהבת את השיר הזה בגלל המסר שלו. איה מנסה להעביר את המסר של לקבל כל אחד גם אם הדרך שלו שונה, ושלא כל בני האדם פועלים אותו הדבר, ולכל אחד יש את הדרך שלו לעשות דברים. הקליפ מעביר את המסר בצורה מאוד מאוד יפה ואני חושבת שזה שיר מדהים! 🎤חוות דעת אישית: האמת היא שאת איה לא הכרתי בכלל על לפני זמן קצר, אבל כשקפץ לי שיר שלה ביוטיוב האזנתי לו, ואר כך לעוד אחד ועוד אחד ובסופו של דבר סימנתי אותה כאמן אהוב בספוטיפיי. מלבד הקול המהמם והכתיבה המדהימה שלה, אני חושבת שאיה היא בן אדם מאוד מאוד מקבל ומכיל. היא עוצמתית ולא מפחדת מהעולם ואני חושבת שזה משהו שהופך את המוזיקה שלה ואת השירים שלה לעוצמתיים יותר. -------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 7 2021, 18:56 PM
|
||
![]() מה לא פורים היום? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כל הכבוד על הסיקור, כבר אוסיף ללינקייה!
:) -------------------- אמ קיי, דארלינג ~ היא\את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |