![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
פורסם ב: Jan 7 2021, 20:55 PM
|
||
![]() אסור לך לחשוב ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Crossfire ![]() ✎ שם השיר: Crossfire ✎ מבצעי השיר: סטפן, ידוע בתור סטפן סוורץ ✎ לקוח מהאלבום: Sinecerly (2016) ✎ שנת יציאה: 2015 ✎ ז'אנר: אינדי, R&B אלטרנטיבי ✎ מילים: סטפן ✎ צפיות סך הכל ביוטיוב: 145 מיליון צפיות רקע השיר יו, האמת שזה ממש הפתיע אותי. חיפשתי ממש הרבה, הרבה באינטרנט על כתיבת השיר, אבל לא מצאתי כמעט כלום בנושא הזה, אז אני ארשום מה שאני יכול, ואנסה להישאר בנושא. סטפן, זמר האינדי שמבצע את השיר, כתב אותו בתור שיר מחאה, והשיר עוסק במספר נושאים מגוונים שנוטים כלפי החברה, השלטון ומלחמות עם הרבה רמיזות לאירועים שונים, והדגש העיקרי של השיר הוא על מלחמות וההשלכות שלהם. סטפן כתב את השיר בסביבות שנת 2015, והוא חלק מאלבום הביכורים שלו, והשיר מתאפיין במילים עמוקות לצד מנגינה די מורבידית אך עם זאת קליטה ודומה לרית'ם אנד בלוז, חלק מסגנון המוזיקה שמאפיין את הזמר. מילות השיר He'd trade his guns for love But he's caught in the crossfire And he keeps wakin' up But it's not to the sound of birds The tyranny, the violent streets Deprived of all that we're blessed with And we can't get enough, no Heaven if you sent us down So we could build a playground For the sinners to play as saints You'd be so proud of what we've made I hope you got some beds around Cause you're the only refuge now For every mother, every child, every brother That's caught in the crossfire That's caught in the crossfire. I'd trade my luck to know Why he's caught in the crossfire And I'm here wakin' up To the sun and the sound of birds Society's anxiety Deprived of all that we're blessed with We just can't get enough, no! Heaven if you sent us down So we could build a playground For the sinners to play as saints You'd be so proud of what we've made I hope you got some beds around Cause you're the only refuge now For every mother, every child, every brother That's caught in the crossfire. That's caught in the crossfire. Can I trust what I'm given? When faith still needs a gun Whose ammunition justifies the wrong? And I can't see from the backseat So I'm asking from above Can I trust what I'm given, even when it cuts? So Heaven if you sent us down So we could build a playground For the sinners to play as saints You'd be so proud of what we made I hope you got some beds around Cause you're the only refuge now For every mother, every child, every brother That's caught in the crossfire Who's caught in the crossfire Who's caught in the crossfire --Who's caught on the cross המילים שאני תרגמתי (או לפחות ניסיתי לתרגם) לעברית הוא היה תורם את נשקיו תמורת אהבה אבל הוא נתפס באש הצולבת והוא ממשיך להתעורר אבל לא לצלילי הציפורים השלטון, הרחובות האלימים שוללים את כל מה שאנחנו מבורכים בו ואנחנו לא יכולים לקבל מספיק, לא גן-עדן, אם שלחת אותנו למטה כדי שנוכל לבנות מגרש משחקים בשביל שהחוטאים יגלמו כקדושים אתה תהיה כל כך גאה במה שעשינו אני מקווה שיש לך כמה מיטות קרובות כי אתה המחסה היחיד עכשיו לכל אמא, לכל ילד, לכל אח שנתפסו באש הצולבת שנתפסו באש הצולבת. הייתי מחליף את המזל שלי לדעת מדוע הוא נכנס לאש הצולבת ואני ממשיך להתעורר לשמש ולקול ציפורים חרדת החברה משוללת את כל מה שאנחנו מבורכים בו זה לא מספיק בשבילנו, לא! גן-עדן, אם שלחת אותנו למטה כדי שנוכל לבנות מגרש משחקים בשביל שהחוטאים יגלמו כקדושים אתה תהיה כל כך גאה במה שעשינו אני מקווה שיש לך כמה מיטות קרובות כי אתה המחסה היחיד עכשיו לכל אמא, לכל ילד, לכל אח שנתפסו באש הצולבת שנתפסו באש הצולבת. האם אוכל לסמוך על מה שניתן לי? כשאמונה עדיין זקוקה לאקדח התחמושת של מי מצדיקה את העוול? ואני לא יכול לראות מהמושב האחורי אז אני שואל מלמעלה האם אוכל לסמוך על מה שניתן לי, גם כשהוא נלקח? אז גן-עדן, אם שלחת אותנו למטה כדי שנוכל לבנות מגרש משחקים בשביל שהחוטאים יגלמו כקדושים אתה תהיה כל כך גאה במה שעשינו אני מקווה שיש לך כמה מיטות קרובות כי אתה המחסה היחיד עכשיו לכל אמא, לכל ילד, לכל אח שנתפסו באש הצולבת שנתפסו באש הצולבת. שנתפסו באש הצולבת. שנתפסו באש-- קליפ השיר דעה אישית טוב, אז זה אחד השירים מסגנונות שאני פחות שומע, או לפחות בדרך כלל פחות מתחבר אליהם. נתקלתי בשיר ממש באקראיות ואיכשהו הוא ממש נדבק אליי בראש. הוא שיר מחאה מאוד טוב, כששומעים אותו מרגישים את הסוג של ה"צעקה" שכותב השיר ניסה להעביר איכשהו. המילים היו ממש מסובכות להבנה, ולפעמים השיר קצת עושה לי כאב ראש שאני שומע אותו לפעמים, אבל מה שבטוח, הוא לפעמים מעורר בי איזו מוטיבציה טובה כזאת. השיר הוא מעין איזון כזה של כעס על משהו וגם שבריר תקווה. טוב, זהו, אני סיימתי, כן, אני אוהב את השיר (מן הסתם הוא בחתימה שלי, דה, ואני עושה עליו סיקור עכשיו. tnx for coming to my ted talk). -------------------- עידו ♥ 17 וכשהפסקתי להיות איש כועס כשדיברתי אליי בטון מתפייס פתאום התפנה כל כך הרבה מקום וכל האור היה יכול להיכנס. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 9 2021, 18:35 PM
|
||
![]() מה לא פורים היום? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כל הכבוד על הסיקור, הוא לא דל ונעים לקריאה אפילו שקצת קשה למצוא עליו מידע כפי שציינת :).
כבר אוסיף ללינקייה. שמחה לראותך ממשיך לסקר :). -------------------- אמ קיי, דארלינג ~ היא\את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |