![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
פורסם ב: Jan 8 2021, 01:17 AM
|
||
![]() Let us find the dam snack bar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() שם השיר: Jailhouse Rock מבצעי השיר: אלביס פרסלי לקוח מהאלבום: Jailhouse Rock שנת יציאה: 1957 ז'אנר: רוקבילי, רוק, פופ, רוקנרול כתיבה: ג'רי ליבר / מייק סטולר לחן: מייק סטולר, ג'רי ליבר חברת תקליטים: RCA Victor רקע השיר נכתב בידי ג'רי ליבר ומייק סטולר, הפך ללהיט של אלביס פרסלי. הוא יצא ב24 בספטמבר 1957, בו זמנית לסרט של פרסלי "רוק בבית הסוהר" (משמעותם השיר). לשיר יצאו קאברים רבים, המוכרים ביותר הם של להקת זי זי טופ, קליף ריצ'רד, להקת מוטלי קרו. בסוף הסרט מבוצע קאבר לשיר כאשר כוכבי הסרט שרים כמו תזמורת של אסירים. מילים The warden threw a party in the county jail The prison band was there, and they began to wail The band was jumpin', and the joint began to swing You should've heard them knocked out jailbirds sing Let's rock Everybody, let's rock Everybody in the whole cell block Was dancin' to the Jailhouse Rock Spider Murphy played the tenor saxophone Little Joe was blowin' on the slide trombone The drummer boy from Illinois went crash, boom, bang The whole rhythm section was a purple gang Let's rock Everybody, let's rock Everybody in the whole cell block Was dancin' to the Jailhouse Rock Number 47 said to number 3 "You're the cutest jailbird I ever did see I sure would be delighted with your company Come on and do the Jailhouse Rock with me" Let's rock Everybody, let's rock Everybody in the whole cell block Was dancin' to the Jailhouse Rock, Rock, Rock Sad Sack was sittin' on a block of stone Way over in the corner weepin' all alone The warden said, "Hey, buddy, don't you be no square If you can't find a partner use a wooden chair" Let's rock Everybody, let's rock Everybody in the whole cell block Was dancin' to the Jailhouse Rock Shifty Henry said to Bugs, "For Heaven's sake No one's lookin', now's the chance to make a break" Bugsy turned to Shifty and he said, "Nix nix I wanna stick around a while and get my kicks" Let's rock Everybody, let's rock Everybody in the whole cell block Was dancin' to the Jailhouse Rock Dancin' to the Jailhouse Rock, dancin' to the Jailhouse Rock Dancin' to the Jailhouse Rock, dancin' to the Jailhouse Rock Dancin' to the Jailhouse Rock, dancin' to the Jailhouse Rock Dancin' to the Jailhouse קליפ חוות דעת אני ממש אוהבת את השיר הזה, הוא קצבי, הוא כיפי והוא נהדר לרקוד לו. אני לא יכולה לספור את מספר הפעמים שפרצתי בריקוד מאושר רק כי שמעתי את השיר הזה, הוא שיר מאוד יפה ומעודד אבל הוא לא השיר הכי טוב שאלביס ביצע, למעשה הוא אפילו לא בעשרה הראשונים לדעתי, הוא שיר נהדר אבל האיכות שלו פחות טובה לעומת שירים אחרים שלו. וגם הלחן שלו קצת... חסר. חוץ מזה השיר הוא באמת שיר נהדר שאפשר להקשיב לו שעות על גבי שעות על גבי שעות בלי להתעייף. אני אוהבת את השיר הזה, אני אוהבת את אלביס, ואני מאחלת לו מזל טוב. גיפים ![]() ![]() -------------------- היי, אני אור והשיר Good Old - Fashioned lover boy הוא השיר של wolfstar. ❤️ ❤️ לא אוהבת J.K Rowling כן אוהבת Marauders מוזיקה והרבה דברים אחרים. משפפת wolfstar מושבעת. The 70s. That's it, just the 70s. תשלחו ה''פ. אמממ... כן. t’s on America’s tortured brow That Mickey Mouse has grown up a cow --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 9 2021, 18:41 PM
|
||
![]() מה לא פורים היום? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היי אור, כל הכבוד על הסיקור, כבר אוסיף ללינקייה!
אומנם לא חובה, אבל יהיה נחמד להוסיף גם תרגום למילות השיר. אבל לבחירתך :). שמחה לראותך מסקרת :). -------------------- אמ קיי, דארלינג ~ היא\את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |