![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
פורסם ב: Jan 8 2021, 01:48 AM
|
||
![]() אם אני חננה אז החננות שאני מכיר הם חייזרים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
סיקור שיר || מיליון דולר ![]() ♪ מבצעי השיר: נועה קירל (מארחת את שחר סאול) ♪ לקוח מהאלבום: --- ♪ שנת יציאה: 2020 ♪ ז'אנר: רגאטון ♪ אורך 2:53 רקע הסינגל "מיליון דולר" יצא לאור ביוני 2020 על ידי חברת התקליטים אן אם סי והוקלט על ידי הזמרת נועה קירל והראפר שחר סאול. כמו כן, השיר הופק על ידי הD.J ג'ורדי, שהפיק עבור קירל את הלהיטים "פאוץ'" ו"אם אתה גבר". ז'אנר הסינגל הוא רגאטון, אך הוא משלב גם קטע ראפ של שחר סאול. בנוסף, את פזמון השיר בחרה קירל להקליט יחד עם מקהלת נערות, שבשלב מסוים גם מופיעות בקליפ. מילים איך אני נראית? (מיליון דולר) כולי קומפלט (מיליון דולר) חותמת על הצ'ק (מיליון דולר) מיליון דולר (מיליון דולר) (מיליון דולר) באתי ראיתי הבנתי אמרתי לכולם פה (לא לא לא) שמתי לבשתי הגזמתי וכולם אמרו מאמי איזה טעם מיוחד כמה או מאמי איזה סטייל משוגע כמה או מאמי תסתכל בטיקט כמה או מאמי או מאמי (או מאמי) איזה טעם מיוחד כמה או מאמי איזה סטייל משוגע כמה או מאמי תסתכל בטיקט כמה או מאמי איך אני נראית? (מיליון דולר) כולי קומפלט (מיליון דולר) חותמת על הצ'ק (מיליון דולר) מיליון דולר (מיליון דולר) (מיליון דולר) באתי עם רשת הכל צבע קשת בחוץ אני (וואו וואו וואו) ככה בשקט בולטת וכולם אמרו מאמי איזה טעם מיוחד כמה או מאמי איזה סטייל משוגע כמה או מאמי תסתכל בטיקט כמה או מאמי איך אני נראית? (מיליון דולר) כולי קומפלט (מיליון דולר) חותמת על הצ'ק (מיליון דולר) מיליון דולר (מיליון דולר) (מיליון דולר) איך את נראית נפלה לי כל הלסת כל הגוף שלי רוטט לא קונה ביחידים הכל אצלך סט פלאשים רק עלייך כל תמונה שלך פרש וואלה את אש מיליון דולר אני קונה אני ואת ביחד זה נראה לי שווה מיליון דולר בא לי הכל כשאת לידי את לא צריכה יותר לשאול הא, איך את נראית כולי קומפלט (מיליון דולר) חותמת על הצ'ק (מיליון דולר) מיליון דולר מיליון דולר מיליון דולר קליפ חוות דעת אישית "מיליון דולר" הפך לאחד הלהיטים הגדולים של הקיץ ולדעתי, בצדק. כבר מהשורה הראשונה הרגשתי שמדובר בלהיט חדש, הוא מתחיל בפזמון ("מיליון דולר, לה לה לה לה לה לה"), המאוד קליט ומיוחד המקנה ווייב מעניין לפתיחה. שיתוף הפעולה עם שחר סאול, ראפר מתחיל ולא מאוד מוכר, הוסיף לשיר המון, וגם הוא מהווה חלק מעניין בשיר לא פחות. מבחינה טקסטואלית לא ציפיתי ואני גם לא חושבת שיש סיבה לצפות. קירל מכוונת לקהל חובבי הפופ הטינייג'רים, שאוכל את הרדידות של הטקסט כל עוד המכלול הגמור של השיר הוא פופ טוב, חדשני ולוהט. ויחד עם זאת, השיר דווקא מנסה כן להעביר מסר של "את תמיד נראית מיליון דולר" אך אני בספק אם מישהו שם לב לפרט ה"שולי" הזה כשיש את הלחן הממכר של השיר. בנוסף, בחרה קירל להעצים את הפזמון בכך שהקליטה אותו יחד עם מקהלת נערות, מה שנותן לו נפח מיוחד. עוד דבר המייחד את השיר משאר שיריה של קירל היא העובדה שלא ניסתה להפגין ווקאליות מרשימה, אלא היא שרה את רוב השיר בלחישה (מה שמזכיר במקצת את הסגנון המייחד של בילי אייליש), דבר שבאופן מפתיע החמיא לה ביותר. ביקורות לאחר צאת הסינגל הרעיפו על קירל שבחים רבים ומחמאות. מומחים רבים בתחום אף הכתירו את השיר כ"פריצה הגדולה של קירל," ונוספים טענו כי "השיר מוכיח שקירל לא עוד טרנד חולף - היא כאן כדי להישאר". הלחשוש-דיבור של קירל בשיר מצא חן על ידי מעריצים רבים שטענו כי חוסר המאמץ מציג בה משהו מעניין ואחר. יחד עם זאת, בסמוך לצאת השיר, התעוררה ביקורת על הדמיון של השיר לשיר הצרפתי "Pookie" של הזמרת איה נקמורה. על הקליפ הקליפ שצולם עבור השיר, בוים על ידי רועי רז ואף הופק על ידי קירל עצמה. נותנת החסות של הקליפ היא חברת האופנה טרמינל X, וניתן לראות ארגזים עם הלוגו שלה ופרסומים נוספים השתולים לאורך הקליפ. בקליפ רוקדת נועה במספר מקומות שונים, בעודה מבצעת את השיר. את התלבושות בקליפ עיצב גל אולמן. הישגים השיר הביא את קירל להישגים חדשים, למשל, הגיע למקום הראשון במצעד של מדיה פורסט ובכך הפך לשירה הראשון אשר הגיע למעמד זה. ב"וואלה! NEWS" הוכרז כי השיר הוא השיר המושמע ביותר בספוטיפיי בקיץ 2020. כמו כן, הגיע השיר למקום הראשון במצעד השבועי של ספוטיפיי לאחר שצבר למעלה מ-198 אלף השמעות. בנוסף, היה מועמד לתואר "שיר השנה" במגוון מצעדים שנתיים, כגוון מצעד המוזיקה השנתי של "מעריב" ו"נבחרי ישראל בידור", ולבסוף גם זכה בתואר הנחשק במצעד העברי השנתי של מאקו. גיפים ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- 🌹ריילונית בדגים 🌹 חתולת על 😼 עכברושים 😼 קפה, תותים ולא צריך יותר מזה 😼 התחלות הן הסוף שלי 😼 יש לי עוד יותר מדי מה לכתוב פה אבל אני שמחה בשמיכתי 😼 תזכרו ש2020 עדיין מקליד/ה... וצריך חיסון נגד יום ראשון (למרות שיש לי פוביה ממחטים). ![]() תמיד רציתי לדעת איך ההרגשה לכתוב את זה, עכשיו אני סוף סוף אגלה: הייתי פה. #רייליהחתולה ממי השנה על הפורטל. 🐸 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 8 2021, 02:05 AM
|
||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יאיי עוד סיקור של ריילייי
אני ממש נהנית לקרוא את הסיקורים שלך, במיוחד את חוות הדעת ולראות את הגיפים. את גורמת להסתכל על השיר בצורה אחרת אני לא ממש טובה בת"בים אופס אבל זה סיקור ממש מעולהה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 9 2021, 18:45 PM
|
||
![]() מה לא פורים היום? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כל הכבוד על הסיקור!
נהנתי לקרוא כרגיל, ושוב, השילוב של סעיפים כמו "על הקליפ", "ביקורת" ו"הישגים" לוקחים את הסיקור ללבל אחר לחלוטין. כבר אוסיף ללינקייה :). -------------------- אמ קיי, דארלינג ~ היא\את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |