![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (10) « ראשון ... 3 4 [5] 6 7 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Jan 10 2021, 22:01 PM
|
||||
![]() So tell my friends that I'll be over here ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שהחתיך השביעיסט לא יהיה הטרו ושאני אהיה הטעם שלו אבל הוא בטוח הטרו -------------------- ראיין/תומר || הוא/אתה || מנהל הקלחת הרותחת & ראש בית גריפינדור בדימוס || פרשתי איש אשכולות של ממש --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 10 2021, 22:02 PM
|
||||||
![]() רק קצת דם לקינוח הדבש ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אנחנו נמצא לך חתיכים שהם לא הטרו בכל מקרה כל ההטרו הם לא באמת חתיכים -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Jan 10 2021, 22:04 PM
|
||||||||
![]() So tell my friends that I'll be over here ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
דיייייייייי יש לו פרצוף פאקינג מפוסל איך אפשר שלא :,( אבל כל התמונות שלו משדרות כזו אנרגיה של גבר סטרייט :"( -------------------- ראיין/תומר || הוא/אתה || מנהל הקלחת הרותחת & ראש בית גריפינדור בדימוס || פרשתי איש אשכולות של ממש --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
פורסם ב: Jan 10 2021, 22:05 PM
|
||||||||||
![]() רק קצת דם לקינוח הדבש ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
תשלח לי את האינסטגרם שלו אני אסתכל ואגיד לך הגיידר שלי תמיד מוצלח מבטיח.ה -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||
|
פורסם ב: Jan 10 2021, 22:06 PM
|
||||||||||||
שלי חרא ברמות אבל שולח 00 -------------------- ראיין/תומר || הוא/אתה || מנהל הקלחת הרותחת & ראש בית גריפינדור בדימוס || פרשתי איש אשכולות של ממש --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||
|
|
||||||||
![]() .You can't KILL me. There'll be paperwork ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
איזה אחראיות, זה בגלל שיושבים לי על הראש אבל תודה :) בהצלחה לך בלימודים
תצטרףי אליי ואל פלג בפיקאפ ליינס!! הנשף עדיין חי, אני מופתע -------------------- “You want to change the world, Shallan. That’s well and good. But be careful. The world predates you. She has seniority.” ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
|
||||||
מהמה מה עושים סליחה -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Jan 10 2021, 22:07 PM
|
||||||
![]() פרשנית לענייני החיים של ורד ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לול מבינה לליבך -------------------- שקד ✧ אחראית פעילויות ופרויקטים ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Jan 10 2021, 22:10 PM
|
||||||||||
![]() .You can't KILL me. There'll be paperwork ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הא סתם נדלקנו על משפטי פתיחה ואנחנו זורקים אותם ברנדומליות את.ה בן.ת אפולו? כי את.ה מאיר.ה את החיים שלי כמו אף אחד אחר.
לחבר שלי אין ולי יש אבל אליו נדבקות כל הלסביות והביסקסואלים ואני מתלונן חוץ מזה הוא במגמת שיפור כי הראתי לו שי רה -------------------- “You want to change the world, Shallan. That’s well and good. But be careful. The world predates you. She has seniority.” ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||
|
פורסם ב: Jan 10 2021, 22:11 PM
|
||||||||||||
אה אין לי פיקאפ ליין אבל יש לי בדיחה האם זה עדיין מתקבל + אני ממש צריךה לראות שי רה וואו -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||
|
פורסם ב: Jan 10 2021, 22:13 PM
|
||
![]() אני שר הקסמים בעולם משלי ![]() ![]() ![]() ![]() |
חחחחחחחח
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||
![]() פרשנית לענייני החיים של ורד ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שי רה זה מצוין ממש
סיימתי את כל הסדרה בשבוע -------------------- שקד ✧ אחראית פעילויות ופרויקטים ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||
![]() אני שר הקסמים בעולם משלי ![]() ![]() ![]() ![]() |
וואלה
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||||||||||||
תמיד שי רה זה מקבץ הלסביות הכי גדול שראיתי אי פעם, בתוכנית פנטזיה מהממת אז זה מדהים אה ויש שם א-בינארי.ת סיסגנדר! אני מוצא את זה משעשע -------------------- “You want to change the world, Shallan. That’s well and good. But be careful. The world predates you. She has seniority.” ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||
|
פורסם ב: Jan 10 2021, 22:14 PM
|
||
כן זה ממש ברשימה שלי אבל זה מתעכב משתי סיבות עיקריות
1. זאת הסדרה האהובה על האקסית שלי 2. לאקסית שלי קוראים שירה. -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |