![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|

קפיצה לעמוד (10) « ראשון ... 5 6 [7] 8 9 ... אחרון » קפיצה לעמוד
|
|
|
פורסם ב: Jan 10 2021, 22:21 PM
|
||||||||||||
|
So tell my friends that I'll be over here ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
חחחחחח טוב נו ✨ -------------------- ראיין/תומר || הוא/אתה || מנהל הקלחת הרותחת & ראש בית גריפינדור בדימוס || פרשתי איש אשכולות של ממש --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||
|
|
|
פורסם ב: Jan 10 2021, 22:23 PM
|
||
![]() .You can't KILL me. There'll be paperwork ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היה נשף נחמד ואפילו לא הייתי בו
נותן וויבים של יסודי משום מה -------------------- “You want to change the world, Shallan. That’s well and good. But be careful. The world predates you. She has seniority.” ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: Jan 10 2021, 22:24 PM
|
||||
|
So tell my friends that I'll be over here ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
נחמד להיכנס לכאן מפה לשם אפילו אחרי שפרשתי :) -------------------- ראיין/תומר || הוא/אתה || מנהל הקלחת הרותחת & ראש בית גריפינדור בדימוס || פרשתי איש אשכולות של ממש --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
|
פורסם ב: Jan 10 2021, 22:25 PM
|
||||||
![]() רק קצת דם לקינוח הדבש ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לך תגיב לי בססש חוצפן -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
|
|
פורסם ב: Jan 10 2021, 22:26 PM
|
||||||
![]() .You can't KILL me. There'll be paperwork ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
האמת זמן טוב להסתנן יש כאן הרבה אנשים כרגע מעניין כמה זמן ייקח עד שיעלמו מהנוד חול -------------------- “You want to change the world, Shallan. That’s well and good. But be careful. The world predates you. She has seniority.” ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
|
|
פורסם ב: Jan 10 2021, 22:26 PM
|
||||||||
|
ולך יש להגיב לי על הקטע עם הגייז -------------------- ראיין/תומר || הוא/אתה || מנהל הקלחת הרותחת & ראש בית גריפינדור בדימוס || פרשתי איש אשכולות של ממש --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
|
|
פורסם ב: Jan 10 2021, 22:27 PM
|
||||||||||||
![]() רק קצת דם לקינוח הדבש ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
זה....... נכון אני אעשה זאת אבל תגיב לי גםםםםם
זה נכון ממש נשפים זה ככ נוסטלגי וכיף אבל לא הקרסנו את האתר אז האם זה באמת היה נשף -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||
|
|
|
פורסם ב: Jan 10 2021, 22:28 PM
|
||||||||||||
|
דיל :) -------------------- ראיין/תומר || הוא/אתה || מנהל הקלחת הרותחת & ראש בית גריפינדור בדימוס || פרשתי איש אשכולות של ממש --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||
|
|
|
פורסם ב: Jan 10 2021, 22:28 PM
|
||||||
חחחח הרגת נקודה טובה -------------------- “You want to change the world, Shallan. That’s well and good. But be careful. The world predates you. She has seniority.” ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
|
|
פורסם ב: Jan 10 2021, 22:29 PM
|
||
![]() פרשנית לענייני החיים של ורד ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
תראו...להנהלותיים האתר קרס לקצת זמן
חטפנו קריזה בוואטסאפ של ההנהלה -------------------- שקד ✧ אחראית פעילויות ופרויקטים ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: Jan 10 2021, 22:29 PM
|
||
|
רגע תם להגיב לך על הקטע או על הספר? אמרת לי שתודיע לי כשתסיים לכתוב אותו כדי שאוכל לקרוא בניחותא
-------------------- ראיין/תומר || הוא/אתה || מנהל הקלחת הרותחת & ראש בית גריפינדור בדימוס || פרשתי איש אשכולות של ממש --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: Jan 10 2021, 22:30 PM
|
||||
אני רוצה על הספרררר נשארה עוד סצנה אחת שתעלה ממש בימים הקרובים אז תתחיל לקרוא יאללה -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
|
פורסם ב: Jan 10 2021, 22:30 PM
|
||||
Mission successed -------------------- “You want to change the world, Shallan. That’s well and good. But be careful. The world predates you. She has seniority.” ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
|
פורסם ב: Jan 10 2021, 22:31 PM
|
||||||
|
זה ייקח לי זמן כי אני קורא לאט אבל סבבי חחחחחח -------------------- ראיין/תומר || הוא/אתה || מנהל הקלחת הרותחת & ראש בית גריפינדור בדימוס || פרשתי איש אשכולות של ממש --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
|
|
פורסם ב: Jan 10 2021, 22:31 PM
|
||||
וואי נשמע לי ממש מצחיק למען האמת עוד פעם אומר.ת שתמסרי לכולםן שהיה נשף נפלא ובאמת כל הכבוד לכם, עשיתם לי התקף נוסטלגיה ממש כיפי ואתם נהדרים 3333> -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
קפיצה לעמוד (10) « ראשון ... 5 6 [7] 8 9 ... אחרון » קפיצה לעמוד
|
|

| ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
| גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
|||||||
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |