![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
קפיצה לעמוד (113) « ראשון ... 79 80 [81] 82 83 ... אחרון » קפיצה לעמוד
|
|
|
פורסם ב: Jan 11 2021, 00:22 AM
|
||||||||||||||||||||||
|
חיייייזרים זה מצחייייייייייק ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אח שלי יותר מפחיד ממני :> -------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||||||||||
|
|
|
פורסם ב: Jan 11 2021, 00:22 AM
|
||||
![]() "Different doesn't mean wrong" ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אהעהעהעעהה סופייייייייי בטחחחחחחח כמו כל אחד שאלתי אותה איך היא רוצה שאני אכנה אותה שיעולשיעול סופי ואלה, איך אתן רוצות שאני אכנה אתכן? שיעולשיעול למשל את ליאור אני מכנה מצוקרמיט, לילליילילי. אוקי, אז היא אמרה שהיא אוהבת לראות סרטים ולהיות על המשפחה חעוד כמה דברים ואז היא שלחה ואז היא שלחה שנייה אחרי זה בנפרד לבשל אז מי שמבשל טוב הוא שף ודני (היא העדיפה דני על דניאל) בשילוב של שף יוצא דשפנייייייי יאאאאאאא עכשיו תבחרי גם את כינוייייי או שתכתבי דברין שאת אוהבת ואני אמציא לך כינוייייי -------------------- Ring 🌀 Quit 🌀 I wrote it for some reason 🌀 Credit to Idio ![]() "Trying to forget someone you love is like trying remember someone you never met." (Yuu Otosaka, Charlotte) --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
|
פורסם ב: Jan 11 2021, 00:23 AM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לילה טוב
-------------------- ליאו ✨ פעם היו פה שירים ✨ חתודרקון ✨ פיתה עם חומוס
הנני הדוד בולד לא פרשתי, אני בהפסקה נצחית עם גיחות מדי פעם. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: Jan 11 2021, 00:24 AM
|
||||||||||||||
|
So tell my friends that I'll be over here ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לא חחחחחחחחחחח לא הספקתי לראות את הכל! במה?
חחחח מז"א? -------------------- ראיין/תומר || הוא/אתה || מנהל הקלחת הרותחת & ראש בית גריפינדור בדימוס || פרשתי איש אשכולות של ממש --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||
|
|
|
|
||
|
חיייייזרים זה מצחייייייייייק ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
טוב לילה טוב
-------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
|
||||||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
תמצא משהו אני נפשית צריכה פעילות בשם חי בסרט!!! -------------------- סופי
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
|
|
פורסם ב: Jan 11 2021, 00:25 AM
|
||||||
![]() Dishonor on you! dishonor on your cow! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מוזמן לקרוא לי מושו או חזקי -------------------- אלה אחת
|||||
|
|
|
|
||||||||
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
צורח --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
|
|
|
||
![]() אסור לך לחשוב ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
טוב ויתרתי על לנסח
מסתבר שלעשות לוגו קודם לא עוזר יאללה לילט -------------------- עידו ♥ 17 וכשהפסקתי להיות איש כועס כשדיברתי אליי בטון מתפייס פתאום התפנה כל כך הרבה מקום וכל האור היה יכול להיכנס. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: Jan 11 2021, 00:26 AM
|
||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הייײַיי דרור כינויים זה התחום שלי
-------------------- סופי
|
|
|
|
פורסם ב: Jan 11 2021, 00:26 AM
|
||
|
תפוח אדמה זה שלמות הבריאה והתגלמות הטוב בעולם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
חשבתי שיהיה לי יותר קשה לעשות את זה וזה היה קל
אל תטרחו לשאול מה אני לא אספר לכם בכל מקרה וביוש -------------------- הודיה, 17, פעם הייתי פעילה היום פחות. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: Jan 11 2021, 00:27 AM
|
||
|
|
|
|
פורסם ב: Jan 11 2021, 00:27 AM
|
||||||||
![]() .You can't KILL me. There'll be paperwork ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
תספרי לו על מיקההההה -------------------- “You want to change the world, Shallan. That’s well and good. But be careful. The world predates you. She has seniority.” ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
|
|
פורסם ב: Jan 11 2021, 00:28 AM
|
||||||||||
|
So tell my friends that I'll be over here ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ראיתי כבר awari no seraph מה -------------------- ראיין/תומר || הוא/אתה || מנהל הקלחת הרותחת & ראש בית גריפינדור בדימוס || פרשתי איש אשכולות של ממש --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||
|
|
|
פורסם ב: Jan 11 2021, 00:28 AM
|
||
טוב לילה טוב
|
|
|
קפיצה לעמוד (113) « ראשון ... 79 80 [81] 82 83 ... אחרון » קפיצה לעמוד
|
|

| ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
| גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
|||||||
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |