![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
קפיצה לעמוד (113) « ראשון ... 89 90 [91] 92 93 ... אחרון » קפיצה לעמוד
|
|
|
פורסם ב: Jan 11 2021, 03:24 AM
|
||
![]() נו לכו כבר להשתתף בבלוגוורטס ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יאללה בואו נגמור את הנו"ד
-------------------- רחלי ⚜ דתיה ⚜ סגול ⚜ דיונים ⚜ מנהלת בלוגוורטס ![]() שוקולד זה החיים המוות והעולם הבא לפני יותר מחודש הגענו לחניך חונך, קיווינו שנלמד ושגם יהיה לנו כיף! צוות החונכים שקד לילי וזיו, אחרון חביב הוא אורי המזניב! נפצח בשיר קורע לב על אורי, ההנהלותי שבהנהלה לא מזמן השתלב! אורירון חונך אהוב פספס בשבילנו שיעור מתמטיקה חשוב מנסח בטיל כל אשכול לא מסוג האנשים שבזום ילחצו על "מיוט אול" שולח תגמולים על כל פעילות יודע לעשות דברים ביעילות ובמהירות סובל את הפשלות שלנו בלי סוף רוצה לברוח מאיתנו ולפצוח במעוף בזכותו עוד נגיב בבולד נארוב למטריל ונהנה מאוד בסוף הפרויקט נהיה מנהלים בזכות אורי, מלך החונכים החונך אורירון המדהים האורייונים אותך אוהבים אני תוהה מה יש בלינק הזה. אולי תלכו להשתתף? --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: Jan 11 2021, 03:26 AM
|
||
|
תפוח אדמה זה שלמות הבריאה והתגלמות הטוב בעולם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יא ריילוש
עכשיו אם אני לא פה ומגיעים למאה את יכולה לנעול את הנוד ולפתוח חדש -------------------- הודיה, 17, פעם הייתי פעילה היום פחות. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: Jan 11 2021, 03:27 AM
|
||||
וואו כן אבל צריך לעשות של(נ)ו("ד)ש לפנות בוקר -------------------- רחלי ⚜ דתיה ⚜ סגול ⚜ דיונים ⚜ מנהלת בלוגוורטס ![]() שוקולד זה החיים המוות והעולם הבא לפני יותר מחודש הגענו לחניך חונך, קיווינו שנלמד ושגם יהיה לנו כיף! צוות החונכים שקד לילי וזיו, אחרון חביב הוא אורי המזניב! נפצח בשיר קורע לב על אורי, ההנהלותי שבהנהלה לא מזמן השתלב! אורירון חונך אהוב פספס בשבילנו שיעור מתמטיקה חשוב מנסח בטיל כל אשכול לא מסוג האנשים שבזום ילחצו על "מיוט אול" שולח תגמולים על כל פעילות יודע לעשות דברים ביעילות ובמהירות סובל את הפשלות שלנו בלי סוף רוצה לברוח מאיתנו ולפצוח במעוף בזכותו עוד נגיב בבולד נארוב למטריל ונהנה מאוד בסוף הפרויקט נהיה מנהלים בזכות אורי, מלך החונכים החונך אורירון המדהים האורייונים אותך אוהבים אני תוהה מה יש בלינק הזה. אולי תלכו להשתתף? --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
|
פורסם ב: Jan 11 2021, 03:30 AM
|
||
|
תפוח אדמה זה שלמות הבריאה והתגלמות הטוב בעולם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאה
וואו זה היה פיהוק גדול חחחחחחחחחח -------------------- הודיה, 17, פעם הייתי פעילה היום פחות. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: Jan 11 2021, 03:33 AM
|
||||
אני בכלל לא עייפה כאילו מה נסגר איתי אני לא מצליחה ללכת לישון בכלל -------------------- רחלי ⚜ דתיה ⚜ סגול ⚜ דיונים ⚜ מנהלת בלוגוורטס ![]() שוקולד זה החיים המוות והעולם הבא לפני יותר מחודש הגענו לחניך חונך, קיווינו שנלמד ושגם יהיה לנו כיף! צוות החונכים שקד לילי וזיו, אחרון חביב הוא אורי המזניב! נפצח בשיר קורע לב על אורי, ההנהלותי שבהנהלה לא מזמן השתלב! אורירון חונך אהוב פספס בשבילנו שיעור מתמטיקה חשוב מנסח בטיל כל אשכול לא מסוג האנשים שבזום ילחצו על "מיוט אול" שולח תגמולים על כל פעילות יודע לעשות דברים ביעילות ובמהירות סובל את הפשלות שלנו בלי סוף רוצה לברוח מאיתנו ולפצוח במעוף בזכותו עוד נגיב בבולד נארוב למטריל ונהנה מאוד בסוף הפרויקט נהיה מנהלים בזכות אורי, מלך החונכים החונך אורירון המדהים האורייונים אותך אוהבים אני תוהה מה יש בלינק הזה. אולי תלכו להשתתף? --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
|
פורסם ב: Jan 11 2021, 08:12 AM
|
||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
בוקר
-------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: Jan 11 2021, 08:39 AM
|
||
![]() בילי קרמייקל היה שם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
בוקר
-------------------- ביי ): מאורס לנעמאמי היפהפייה הידועה גם בשם Hawkeye 🩷🩷🩷🩷🩷🩷🩷🩷 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: Jan 11 2021, 08:41 AM
|
||
![]() Eppur si muove ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
1357, 40, 161010...
אני יודע מה המספרים האלה אומרים אבל אני לא מצליח למצוא את המקור -------------------- Legends Never Die אתה/הוא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: Jan 11 2021, 08:46 AM
|
||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
המקור שם
-------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: Jan 11 2021, 08:51 AM
|
||
![]() Eppur si muove ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
המקור הוא פרמטר אבל איפה הפונקציהההההההה
-------------------- Legends Never Die אתה/הוא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: Jan 11 2021, 08:59 AM
|
||||||
![]() "בכאב מצאתי אושר" ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
בוכה -------------------- יונתן ★ בואכה 15 ★ מ. הספרים לשעבר ★ הארי פוטר ★ שר הטבעות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
|
|
פורסם ב: Jan 11 2021, 09:00 AM
|
||
|
life is a big shit ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הרגע הזה שהילדים של המורה חמודים רצח והמורה נראת כמו פח זבל
-------------------- עומר
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: Jan 11 2021, 09:00 AM
|
||||
שם, אתה לא רואה? -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
|
פורסם ב: Jan 11 2021, 09:02 AM
|
||
|
life is a big shit ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אז בוא תהיה גדול
ספיי פסטיגל קדימההה אתה הוא כל יכולל ספיי פסטיגל קדימההה ספיי פסטיגל קדימההה -------------------- עומר
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: Jan 11 2021, 09:03 AM
|
||
![]() נגזרת זה לא תחליף לשכל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היי
-------------------- כוסאומו למה הורידו לי את ההרשאה של ההודעות
מזל טוב פורטלוש --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
קפיצה לעמוד (113) « ראשון ... 89 90 [91] 92 93 ... אחרון » קפיצה לעמוד
|
|

| ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
| גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
|||||||
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |