![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
קפיצה לעמוד (113) « ראשון ... 93 94 [95] 96 97 ... אחרון » קפיצה לעמוד
|
|
|
פורסם ב: Jan 11 2021, 09:44 AM
|
||||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ממ? -------------------- סופי
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
|
פורסם ב: Jan 11 2021, 09:45 AM
|
||
![]() מי שטוב לו ושמח, לא בבר אילן ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מתברר שהמורה טעה!!!!!!!!!!!!!!!!!
אז כנראה טעיתי רק ב3 שאלות ולא ב6. -------------------- ![]() אבידג - פרשתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: Jan 11 2021, 09:46 AM
|
||
|
תפוח אדמה זה שלמות הבריאה והתגלמות הטוב בעולם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היה אמור להיות לנו עכשיו שיעור
אבל האולפנה נתנה למורה שהיה אמור להיות לנו את השיעור איתה רק את המערכת של ט1 קיצר אז עכשיו יש סתם באלגן לחשוב שהייתי יכולה לישון עד תשע וחצי -------------------- הודיה, 17, פעם הייתי פעילה היום פחות. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: Jan 11 2021, 09:47 AM
|
||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
_פוף_
פורסם ב: היום ב-8:42 צטט הודעה -------------------- סופי
|
|
|
|
פורסם ב: Jan 11 2021, 09:47 AM
|
||
![]() בטט מודע ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מתמטיקה על הבוקר :/
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: Jan 11 2021, 09:48 AM
|
||||
![]() Eppur si muove ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היה לי עכשיו אנגלית שעתיים היה די מצחיק האמת -------------------- Legends Never Die אתה/הוא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
|
פורסם ב: Jan 11 2021, 09:48 AM
|
||||||||||
|
תפוח אדמה זה שלמות הבריאה והתגלמות הטוב בעולם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
תעברי למקום אחר אצלי סבבה כזה באלי לישון וגם המבורגר עם המון צ'יפס -------------------- הודיה, 17, פעם הייתי פעילה היום פחות. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||
|
|
|
פורסם ב: Jan 11 2021, 09:49 AM
|
||
![]() "Different doesn't mean wrong" ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
3 תגובות אחרונות שלי בנוד הזהההה
אהעהעהעה -------------------- Ring 🌀 Quit 🌀 I wrote it for some reason 🌀 Credit to Idio ![]() "Trying to forget someone you love is like trying remember someone you never met." (Yuu Otosaka, Charlotte) --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
|
||||||
![]() בטט מודע ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
איך אנגלית יכול להיות מצחיק -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
|
|
|
||||||||||||
אבל אין לי כוח המבורגרררררררררררררררררררררררררררררררררררררררר בא ליייייייייייייייייייייי -------------------- סופי
|||||||||||
|
|
|
|
||||||
|
אתה מתחיל ללמוד בשבע? -------------------- הודיה, 17, פעם הייתי פעילה היום פחות. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
|
|
פורסם ב: Jan 11 2021, 09:50 AM
|
||
![]() מי שטוב לו ושמח, לא בבר אילן ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
סופי אשתי היא המלכה של העולם
זה הכינוי שזכית איתו -------------------- ![]() אבידג - פרשתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
|
||||||||||||||
|
ממ בעיה למי לא בא. זה המבורגר. זה כמעט כמו תפוח אדמה. -------------------- הודיה, 17, פעם הייתי פעילה היום פחות. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||
|
|
|
|
||
![]() "Different doesn't mean wrong" ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שאלה
לא הבנתי כל פעם שמחליפים כינןי כל התגובות בפרופיל נמחקות? -------------------- Ring 🌀 Quit 🌀 I wrote it for some reason 🌀 Credit to Idio ![]() "Trying to forget someone you love is like trying remember someone you never met." (Yuu Otosaka, Charlotte) --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: Jan 11 2021, 09:51 AM
|
||||
אכן -------------------- סופי
|||
|
|
קפיצה לעמוד (113) « ראשון ... 93 94 [95] 96 97 ... אחרון » קפיצה לעמוד
|
|

| ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
| גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
|||||||
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |